עבור לתוכן

עכשו כבר מותר להגיד ששליש מהמדינה מטומטמים?

Featured Replies

פורסם

איזה יופי של "תן 'תכדור! אין משחק" אירגנה הציפורה, הא?

ממש להתגאות בה...

כל הבולשיט שלהם לא נשמע לכם כמו "אכלו לי שתו לי אני רוצה לאימא"?

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
:nixweiss:
פורסם

ואוו גבר תפרט לא הבנתי למה שליש מהמדינה מפגרים (אני יודע שכן אבל לא הבנתי מה הטיעון שלך ?)

אגב תחדש על התמונה של הציפור (חח איזה פוזה של עצבני הוא דופק )

פורסם

האופוזיציה החליטה להחרים את הכנסת בגלל הצעות חוק שלא נראות לה.

פורסם

lol חשבתי שהוא התכוון לתוכי :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

ואוו גבר תפרט לא הבנתי למה שליש מהמדינה מפגרים (אני יודע שכן אבל לא הבנתי מה הטיעון שלך ?)

אגב תחדש על התמונה של הציפור (חח איזה פוזה של עצבני הוא דופק )

קדימה- שזכתה בכמעט שליש מקולות הבוחרים (למרות הביזיון של אולמרט ולמרות ציפיפוט בראש) אירגנה שביתה בכנסת בגלל שהקואליציה- כמה מפתיע- העלתה הצעות חוק שקדימה לא אוהבת :o :o :o

ומה י'שכם המתוכי?

בסך הכול היה במצב רוח קצת קרבי ולא אהב ששמתי לו את הפלאפון מול הפרצוף אז הוא ניסה להראות מאיים... מה שלא רואים בתמונה זה סימני נשיכה שהוא השאיר לי כי לא הזזתי את היד בזמן :silly:

פורסם

היא זכתה רק בכרבע. אבל ביזיוני שכל האופוזיציה משתפת פעולה. זה באמת התנהגות של ילדים קטנים. לדעתי הם היו צריכים לפעול בדיוק הפוך- נוכחות מלאה של כל האופוזציה בכל דיון הכי קטן של הקואלציה. עם שאר הסמכויות שיש לחבר ממשלה בנוסף להיותו ח"כ, הקואלציה ממש תתקשה להשוות את מספר הח"כים וכך האופוזציה תוכל להשפיע במהירות.

לא לבוא זה פשוט לשחק לידים של הקואלציה. יהיה די קל להעביר את הצעות החוק האלה אם האופוזציה לא תהיה בהצבעות עליהם...

פורסם

שששששששששששששששש !!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o

אסור לגלות סודות שמורים , מישהו עוד יקרא את מה שאתה כותב ויחשוב על זה קצת ויגלה את האמת הנוראה ויכנס לדיכאון.

מה, רק שליש ?

פורסם

כאפת שטות לקדימה :kopfpatsch:

פורסם

IG מה אתה נותן לתוכי לאכול ? הוא נראה שמן :smile1:

פורסם

קדימה- שזכתה בכמעט שליש מקולות הבוחרים (למרות הביזיון של אולמרט ולמרות ציפיפוט בראש) אירגנה שביתה בכנסת בגלל שהקואליציה- כמה מפתיע- העלתה הצעות חוק שקדימה לא אוהבת :o :o :o

ומה י'שכם המתוכי?

בסך הכול היה במצב רוח קצת קרבי ולא אהב ששמתי לו את הפלאפון מול הפרצוף אז הוא ניסה להראות מאיים... מה שלא רואים בתמונה זה סימני נשיכה שהוא השאיר לי כי לא הזזתי את היד בזמן :silly:

התוכי נראה כמו הערסים האלה שלוקחים תידיים לאחור ומקרבים תחזה

תוכי קרבי לגמריי

פורסם
  • מחבר

הבא ששולח הודעה שלא מגחגכת על ציפי ליבני ו\או "קדימה" מקבל ממני כאפה וירטואלית!

תעזבו את התוכי בשקט... הוא הרבה יותר מפחיד מערס (בניגוד לערסים- הוא אשכרה נושך...)

פורסם

הבא ששולח הודעה שלא מגחגכת על ציפי ליבני ו\או "קדימה" מקבל ממני כאפה וירטואלית!

תעזבו את התוכי בשקט... הוא הרבה יותר מפחיד מערס (בניגוד לערסים- הוא אשכרה נושך...)

ציפי עושה זאת לעצמה בצורה מושלמת

היא לא צריכה את הגיחוכים שלנו :xyxthumbs:

פורסם

אני מסכים עם האופוזיציה שהצעות החוק ביזיוניות, אבל הפעולה הזאת היא נלעגת במקרה הטוב ובוגדנית במקרה הרע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים