עבור לתוכן

נייד ללימודים 5-5.5 אלף

Featured Replies

פורסם

תאמין לי שאני מבין במחשבי Thinkpad יותר ממך, ותאמין לי שהדגם הספציפי הזה מעולם לא הוצע למכירה בארה"ב (ותהיה הסיבה אשר תהיה). אם תעיין ב-Tabook/LTWBook, שמכילים את רשימת כל הדגמים המקונפגים מראש לשוק האמריקאי, לא תמצא אף R61 עם מסך לא רחב, והאופציה הזו מעולם לא הופיעה באתר לנובו ארה"ב, וזה ב-100% וודאות. כי גם אם אני הייתי יכול לפספס אותה (שכן אני לא מבקר בו כל יום), תאמין לי שהחבר'ה ב-Thinkpads.com בחיים לא היו מפספסים אותה (במיוחד שיש רבים וטובים שם שמתעבים מסכים רחבים ולא הפסיקו לקטר לרגע אחד על זה שמסכי 4:3 עברו מהעולם). וגם הם, כמוני, הופתעו מאוד לשמוע שהיו בכלל דגמים כאלה של R61.

בקיא באופן מוחלט ב thinkpad אני לא, ציני דווקא כן, אבל אם תרצה לשמח את החבר'ה ב-thinkpads.com, שלח להם את הקישור הנ"ל מלנובו US , שיבררו איך פיספסו את זה ...

http://www5.pc.ibm.com/us/me.nsf/webdocs-L/Data+Sheet:ThinkPad+R61+15in.+notebooks:English?OpenDocument&cntry=US-L#

למען האמת, זה אולי הגיוני שלא ימכרו את ב-R61 אם יש דגם עדיף - ה-T61. דגם זה עדיף ובוודאות נמכר עם מסך 15 רגיל, ואף במחיר זול ממחיר ב R61 בשאר העולם. אבל לא הגיוני שהאמריקאים לא יזכו ל HP מדגם 13" קל וטוב יותר מאשר בארץ. זה חסר תקדים ומעורר בי תהיה.

פורסם

אם היית טורח להציץ לתוך ה-PDF, היית מגלה שאין שם שום דבר שיעיד שה-R61 15" 4:3 אי-פעם נמכר בארה"ב (והוא באמת לא).

גם T61 15" 4:3 מעולם לא נמכר בארה"ב (וגם לא בשאר העולם). ככל שידוע לי דגם כזה באמת מעולם לא יוצר.

אז אין שום דבר "חסר תקדים". אני יודע שקשה לך להאמין שייתכן מצב שבו משהו מגניב לא נמכר בארה"ב, אבל כן, גם זה קורה.

פורסם

דוקא רציתי להציץ ל-PDF אבל ברגע שראיתי שנפתחת התוכנה של אדובי וויתרתי (אני לא מהמחשב שלי). זו גם לא הייתה כוונתי. אני לא יודע איך למצוא דפי מכירה ישנים של מוצרים ארכאים. אבל האנשים בפורום הת'ינקפד שמתיימרים לשלוט ב-100% ישמחו לראות שהמידע שזמין באתר של לנובו ארה"ב חמק מעיניהם.

לגבי ה R61 והT61 בגודל 15" - אני אשאר בגבול של עד 14" ולא אוסיף עוד...

אבל עדיין קשה לי להבין למה HP לא ישווקו מחשב טוב בשוק הכי גדול שלהם - ארה"ב, ויסתפקו בדגם כבד יותר.

לא הגיוני מבחינה עסקית - כלכלית.

פורסם

אבל עדיין קשה לי להבין למה HP לא ישווקו מחשב טוב בשוק הכי גדול שלהם - ארה"ב, ויסתפקו בדגם כבד יותר.

לא הגיוני מבחינה עסקית - כלכלית.

בלי שום קשר לסטייה הגדולה מהדיון שביצענו פה, הייתי אומר את הדברים הבאים:

1) לא בהכרח הייתי מאמין למשקל 1.8 שמפורסם באתר .HP

2) ה-DV3T זמין בקונפיגורציות מסוימות שעדיפות על ה-DV3660 (עם מעבדים חזקים יותר ו-NVIDIA 105M).

3) השיקולים העסקיים של שיווק דגם כזה או אחר לשוק כזה או אחר הם מורכבים, נובעים מחישובי כדאיות עבור אותו דגם ספציפי (למשל, אולי הוא דגם טוב מאוד, אבל הנישה שלו כבר תפוסה ומשערים שהוא לא יימכר כל-כך טוב). וכן, לפעמים גם שיקולים עסקיים של חברות ענק יכולים להיות מוטעים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, חדשות טובות

אני יכול להזמין את המחשב בארה"ב! :)

מצאתי מישהו שיחזיר אותו

אז..הדרישה שלי נשארה אותה דרישה

אבל את המחשב שבחרתי אין בחו"ל

למישהו יש המלצה?

(אני מניח שעכשיו נכנסת לדרישה גם - אחריות ביןלאומית)

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים עליו :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115585

1.5 קילו

4 גיגה זיכרון

הדבר היחידי שמפריע לי זה המעבד

זה ליבה אחת עם 1.4G ?

זו פעם ראשונה שאני רואה את הדגם הזה של המעבד...

מישהו מוכן לשפוך קצת אור על הנושא?

פורסם

המעבד הזה נועד בעיקר להיות חסכוני בחמשל. חיית ביצועים ביחס למעבדים כפולי ליבה הוא לא יהיה. בערך ברמה של Pentium M הישנים והטובים.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא כמה זה יפריע לעבודה

בוא נגיד שאני לא הולך לקודד סרטים או שום דבר שבאמת מסיבי בשביל מעבד

אבל בשביל הרצת אפליקציות , אופיס, אינטרנט, אולי משחק פה ושם ?

אני לא רוצה מחשב שלפתוח WORD יקח 2 דקות

ולעבור בין חלונות פתוחים יקח שנים, (אני יודע שזה הכל שאלה של זיכרון יותר ממעבד, אבל 1.4GHZ לא ראיתי כבר הרבה הרבה זמן...

1.4 היה ..פנטיום 3? או 2?

פורסם

אי-אפשר להשוות בין 1.4 של Core ל-1.4 של Pentium-M ל-1.4 של Pentium 4 וכו'. הארכיטקטורותו שונות לחלוטין.

במולטיטסקינג כבד תהיה נחיתות מסוימת מול כפול ליבה. בעבודה פשוטה עם מסמכים ואינטרנט - לא תורגש. אבל זה מאוד תלוי גם בהרגלי השימוש. יש אנשים שעבודה "בסיסית" באינטרנט בשבילם זה 5 חלונות ובכל אחד 20 טאבים פתוחים.

פורסם
  • מחבר

כן, אני בד"כ עם 30 טאבים פתוחים

אבל זה אמור להיות שאלה זיכרון ולא מעבד (כל עוד זה חלונות סטאטיים)

ככה שזה לא אמור להפריע

טוב, הבנתי בעיקרון, תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים