עבור לתוכן

2 מסכים על אותו מחשב שכל אחד מתפקד לבד, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

האם אפשר להשתמש ב 2 מסכים על אותו מחשב שכל אחד מתפקד לבד?

אני מתכוון:

נניח יש לי מסך מחשב ומסך טלוויזיה, מחשב אחד, ושני מקלדות ועכברים...

אני יכול לראות במחשב סרט/משחק (במסך טלווזיה) ותוך כדי מישהו אחר יגלוש באינטרנט (על המסך מחשב)...באותו מחשב?

אם אפשר אז איך? מה אני צריך? וכו'...

תודה מראש ערן.

פורסם

למה ת'חושב אחי ? נראה לך שבילי(גייטס) ירשה לעשות דבר כזה!? שאנשים יקנו רק מחשב אחד במקום שניים :nono::bash: !!! לא ולא !

בקיצור אי אפשר לעשות את זה בחיים! ומה אתה בכלל צריך את זה!! אתה לא יכול להתאפק וחכות קצת עד שמישהו יסיים לראות תסרט שלו!?

ישראלי טיפוסי!!! :cleric: :cleric: :kopfpatsch::mavet:

פורסם

אפשרי, צריך כרטיס מסך תומך וכמובן את התוכנות המתאימות, עשיתי את זה פעם עם כרטיס של NVIDIA בצירוף תוכנה, אני לא זוכר, אולי TVTOOL

...=או משהו כזה.

לגבי שני מקלדות ושני עכברים, אין לי מושג, אבל לראות סרט על מסך אחד ובמקביל לעשות דברים אחרים במסך השני, זה אפשרי

עם מקלדת אחת ועכבר אחד.

"אללא הוא עכבר " (אלחוטי?)

פורסם
  • מחבר

אפשרי, צריך כרטיס מסך תומך וכמובן את התוכנות המתאימות, עשיתי את זה פעם עם כרטיס של NVIDIA בצירוף תוכנה, אני לא זוכר, אולי TVTOOL

...=או משהו כזה.

לגבי שני מקלדות ושני עכברים, אין לי מושג, אבל לראות סרט על מסך אחד ובמקביל לעשות דברים אחרים במסך השני, זה אפשרי

עם מקלדת אחת ועכבר אחד.

"אללא הוא עכבר " (אלחוטי?) בטח זה אל-נראה לי שזה אלחוטי...אבל או על חוטים לא יודע.

המפרט שלי רשום בצד...

והשאלה היא על 2 מקלדות ועכברים, כי אחרת איך אפשר לגלוש ולשחק?

תודה מראש ערן.

פורסם

לראות סרט במסך אחד ולגלוש במסך השני זה לא בעיה.

לשחק במשחק ותוך כדי לראות סרט אפשר רק אם המשחק רץ בחלון.

שני עכברים ומקלדות באופן נפרד אי אפשר בלי כרטיס או תוכנה מיוחדת ככל הידוע לי.

גם אני הייתי מאוד רוצה את האפשרות הזאת.

פורסם

שאלת:"אני יכול לראות במחשב סרט/משחק (במסך טלווזיה) ותוך כדי מישהו אחר יגלוש באינטרנט (על המסך מחשב)...באותו מחשב?"

והתשובה היא:כן, אחד צופה והשני גולש או משתמש בכל דבר אחר, במקלדת ועכבר במסך השני (עדיף במסך המחשב בגלל הרזולוציה).

פורסם
  • מחבר

אין לך מה לומר אל תאמר.

לראות משחק=לשחק (כידוע לי כיום, הדרך לשחק היא באמצעות מקלדת ועכבר, ולא דרך המחשבה), והבנת אותי אז למה להתחכם?!!?!!?!?!!??!!?!

וגם לגלוש נראה לי שצריך מקלדת ועכבר...

ערן.

פורסם

יש כזה דבר בגמנסיה הריאלית בראשון. אם יש פה התעניינות אמיתית אולי אני יכול להתקשר למישהו ולברר בדיוק איך זה נעשה..

פורסם

סמן ומקלדת נפרדים אין, אבל אם יש תוכנה או משחק שאפשר לקנפג אותם שיעבדו עם שלט (XBOX360 למשל) והתוכנה/משחק בנוי לעבוד בחלון גם כשהוא לא בפוקוס אז כן אפשר לעבוד במקביל.

האמולטור לPS2 שיצא לי לשחק בו לא מעט הוא כזה, והיו מקרים שהגיע אלי חבר והוא גלש באינטרנט באותו זמן ששיחקתי באמולטור.

כך שהדבר אפשרי אם התוכנה לא רגישה לפוקוס ומקבלת INPUT רציף משלט נפרד.

פורסם

בווינדואוז זה די בעיה, אתה יכול לנסות עם תוכנה בשם BETWIN' אבל אין אפשרות לשחק עם כל התוכנות האלה כי הם משנים ת'דרייבר של הכרטיס מסך ולא נותנים להריץ D3D (כמו RDC), מה שכן אפשר לגלוש/לשחק במשחקי פלאש/JAVA לכתוב בוורד... רק לא לשחק מושלם לסיפריות ודברים כאלה.

בלינוקס זה ממש לא בעיה..

בכל מקרה הנושא נקרא Multiseat, ויש אפילו ערך בויקיפדיה.. קריאה נעימה..

פורסם

דבר ראשון Reverse KVM Splitter מאפשר לחבר מספר מסכים, מקלדות ועכברים למחשב אחד ובעצם עובד ההיפך מ KVM רגיל (המאפשר לחבר מספר מחשבים למקלדת עכבר רמקולים ומסך אחד). הREVERSE KVM נועד על מנת לאפשר בכל מיני מפעלים ומקומות אבטחה לנהל מעקב אחר תוכנה אחת ממספר מסכים ונקודות שליטה בתוכנות תומכות. יש לשים לב ש-REVERSE KVM אינו מאפשר עבודה על תוכנות שונות ומכאן שאינו מתאים לצרכייך.

It is important to note that KVM splitters do not allow users to work on different programs. All users accessing the KVM splitter are required to view the same application at all times, as KVM splitters do not provide multiple instances on the same computer, only multiple points of access to the same peripheral connections.

ניתן ע"י תוכנה כגון Ultramon לנהל שני desktopים עם שני Taskbarים ועל כן אחד מהם להריץ דברים ותוכנות שונות, אך הרצת משחק ודפדפן אינטרנט בחלונות נפרדים תאופשר רק במידה והמשחק רץ במצב חלון ולא Full Screen.

פורסם
  • מחבר

ניתן ע"י תוכנה כגון Ultramon לנהל שני desktopים עם שני Taskbarים ועל כן אחד מהם להריץ דברים ותוכנות שונות, אך הרצת משחק ודפדפן אינטרנט בחלונות נפרדים תאופשר רק במידה והמשחק רץ במצב חלון ולא Full Screen.

תודה רבה,

אבל קצת מבאס...באיחוד שרוב השחקים הם על מסך מלא...

אבל לא נורא, עוד מישהו מכיר משהו בנושא?

תודה מראש ערן.

פורסם

לא קראתי את כל התגובות כי אין לי זמן אבל...

כשהיה לי FX5200 אז היה אפשר לראות סרט במסך אחד ולהמשיך בעיסוקים במסך השני.

לגבי שני מקלדות ושני עכברים אין לי מושג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים