עבור לתוכן

ASUS VS Gigabyte מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

לי ולחבר שלי היה וויכוח קטן, אני אמרתי שעדיף כרטיסים של ASUS והוא אמר שGigabyte טובים יותר.

מה לדעתכם יותר טוב?

פורסם

בלוחות ASUS עדיפים לדעתי.

בכרטיסים גראפים אין ממש הבדל בגלל שמדובר ביצור על פי תקנים של יצרן הצ'יפ הראשי.

רק בכרטיסים שחורגים מהסטנדרט יש עניין של הבדלים אבל שם זה כבר עניין של נתונים ולא של מי יצר את הכרטיס.

אם אין הבדל בנתונים של כרטיס גראפי אז הזול מבניהם הוא עדיף.

פורסם

בלוחות ASUS עדיפים לדעתי.

בכרטיסים גראפים אין ממש הבדל בגלל שמדובר ביצור על פי תקנים של יצרן הצ'יפ הראשי.

רק בכרטיסים שחורגים מהסטנדרט יש עניין של הבדלים אבל שם זה כבר עניין של נתונים ולא של מי יצר את הכרטיס.

אם אין הבדל בנתונים של כרטיס גראפי אז הזול מבניהם הוא עדיף.

תגיד,

סליחה על הביטוי אבל מה אתה מבלבל במוח - מה בלוחות הצ'יפסט של ASUS נראה לך? גם בכרטיסים וגם בלוחות - כמו NIKE אמר... תלוי איזה דגם מה ומי.

פורסם

תגיד,

סליחה על הביטוי אבל מה אתה מבלבל במוח - מה בלוחות הצ'יפסט של ASUS נראה לך? גם בכרטיסים וגם בלוחות - כמו NIKE אמר... תלוי איזה דגם מה ומי.

אתה עושה רושם של ילד חם מזג ללא שום ידע ונסיון, שקופץ בראש כמו חמור בשביל להגן על הלוח שלו שמצא את דרכו אל האגו.

כמו שאמרתי זאת דעתי שלוחות ASUS עדיפים על GB (אפילו אם זה לא תמיד בהרבה), ואני די בטוח שדעתי מבוססת על הרבה יותר ידע ונסיון ממך, אז אם יש לך השגה אמיתי לגבי הנושא הזה אתה מוזמן לדבר בנימוס ולפרוס את טענותיך.

ואם כל מה שאתה יודע זה לצעוק ולצטט אחרים (אפילו בלי להבין מה הם אומרים) אז אולי עדיף שלא תגיב.

פורסם

לקחת אותו קשה יותר מדי קשה. הוא סך הכול עירער על הדעה שלך. אני לא רואה דבר פסול בזה.

אבל אין צורך להשוויץ בידע שלך, זה לא בהכרח מוציא אותך במעמד יותר טוב.

בכ"מ אתם משווים את כל מה שהחברות הללו מציעות או לוחות מסויימים? כמו שNIKE אמר, זה תלוי בדברים.

פורסם

אין דבר כזה מה יותר טוב, שני החברות הספציפיות הללו הן חברות ענק ומהמובילות (אם לא שני המובילות) בתחום ייצור ופיתוח החומרה העולמי.

לכל לוח יש יתרונות וחסרונות. כמו שאמרו; בכרטיסי מסך זה פחות רלוונטי כי היצרניות לא מקבלות חופש לשנות משהו בחומרה של הכרטיס, אולי לתת לו איזה OC קטן + קירור משלהן, אבל זהו. אם אתה מתלבט בין שני כרטיסים זהים, לדוגמא GTX260, קח את הזול יותר... כמובן שיש יוצאים מן הכלל (כדוגמת MSI) אבל ככה זה בד"כ הולך.

פורסם

אין דבר שממצא את זה יותר נכון מ: כל מקרה לגופו.

פורסם

אין דבר שממצא את זה יותר נכון מ: כל מקרה לגופו.

נכון. ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים