עבור לתוכן

זה רק אני או שפורום כללי היתדרדר

Featured Replies

פורסם

כי זה מצחיק

על זה אני לא יתווכח איתך, אבל גם צחוק צריך לבוא בטעם טוב יחסית, לא סתם פליטת מילים מהפה בלי לחשוב.

חוץ מזה השאלה היא האם הפורום מתדרדר, ואם אתה מסתכל שנה שנתיים-שלוש אחורה אפשר לראות מחסור דיי נעים בהודעות חסרות התוכן והמחשבה האלה.

פורסם

הטמטום חוגג פה אין מה לעשות.

אין מנהלים בפורום הזה שעל תגובות ספאם נותנים באן

יש את החברה כמו דנדן שוקו חן.מ ועוד הרבה שמגיבים בלי קשר לחיים :screwy:

פורסם

על זה אני לא יתווכח איתך, אבל גם צחוק צריך לבוא בטעם טוב יחסית, לא סתם פליטת מילים מהפה בלי לחשוב.

חוץ מזה השאלה היא האם הפורום מתדרדר, ואם אתה מסתכל שנה שנתיים-שלוש אחורה אפשר לראות מחסור דיי נעים בהודעות חסרות התוכן והמחשבה האלה.

Fuck yeah

:hizuk:

כי זה מצחיק

מה מצחיק בזה, דוגרי? ולי יש חוש הומור מעוות לאללה... זה פשוט מפגר....

פורסם

מה מצחיק בזה, דוגרי? ולי יש חוש הומור מעוות לאללה... זה פשוט מפגר....

זאת בדיוק הבעיה !

פורסם

פשוט אין השגחה בזמן האחרון ותכלס זה משימה לא פשוטה לעקוב אחרי כל הדיונים שיש פה .

אולי צריך למנות פה איזה 3 מודורייטים על הכללי בשביל להילחם בספאם ...אבל השאלה היא האם צריך בכלל פיקוח גדול כזה ?

בפורומים מקבילים אין פיקוח כזה גדול ועדיין את הטרולים הרצינים מעיפים ציק צאק

פורסם

התגובה שמסכמת את הנושא בצורה הטובה ביותר:

איזה רמה אתם מחפשים פה? רבאק זה פורום כללי, הוא נועד לכל השטויות האלה.

יש לכם את פורום אקטואליה ותרבות בשביל תרבות דיון קצת יותר רצינית.

אני מסכים שיש בפורום הזה המון ספאם מטופש, ואנחנו בהחלט משתדלים להתמודד איתו כרגע (בצורה זמנית) ככל האפשר.

הדבר היחיד שמשגע אותי זה שלא ראיתי את 1nstall ההוא פעם אחת בכל שהותי בפורום כללי... והיא המרובה ביותר. למה לא עושים עם זה משהו?

האתר שמגדיר את עצמו כ"אתר החומרה המוביל בישראל" לא יכול למנות מנהל לפורום הזה? יש עשרות מועמדים מתאימים...

אל תזרוק סתם מילים באוויר.

מחפשים מנהל לפורום הזה, אבל זה יותר מסובך ממה שנראה לך (ואם להיות מדוייק - זה הפורום הכי בעייתי וקשה לניהול, יותר מכל שאר הפורומים באתר)

בכל אופן,

אם באמת הספאם מפריע לחלקכם - אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית לאחד מחברי הצוות (מודרייטורים), או לי (במקרים שדורשים טיפול מיידי)

ונטפל בזה בהקדם האפשרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים