עבור לתוכן

זה רק אני או שפורום כללי היתדרדר

Featured Replies

פורסם

לדעתי הן בגלל כניסה של ילדים קטנים (לא שאני גדול כן אבל לא ילד בן 14 ) והן בגלל שמשום מה ניראה לי כבר חצי שנה המנהל של הפורום לא נכנס לפה (1nStall ) .

פורסם

דווקא משעשע כרגיל (ראה אשכולות של חן מ.)

פורסם

שוקו זה לא משעשע זה כאב ראש, הוא לא מקבל כלום ולא מעכל כלום, אטום לחלוטין :kopfpatsch:

פורסם

™1nStall (יטב) אכן נרדם על המשמר...

ומתוך מידע פנימי, הגיע גיבוי בשם Black Rain (עומרי) ...שיצא מהצוות עקב עומס בלימודים (כיתה ט', אתם יודעים, ועוד כבר 3 יח"ל מתמתיקה)

פורסם

מה שבטוח, כל הדיבורים שלכם על קרטונים ועל צמיגים מעלים את רמת הפורום.

פורסם

לדעתי הפורום הוא אחלה

תמיד כיף להיכנס לפה

פורסם

משעשע כתמיד, אל חשש 8)

פורסם

אין מה לעשות, ככל שגדלה הפופולריות של הפורום ככה יהיו יותר טרולים עם אשכולות מפגרים סטייל "אתמול גמרתי בתוך שקית ניילון, איך אני משכנע אותה לעשות הפלה?!?!?!?!" .... בזמנו היה את milk_inc הדיקטטור והיורש שלו cleric... מאז שהם כבר לא מנהלים את פורום כללי אתה יכול לצפות לעליה ברמות הפיגור פה...

פורסם

אם אנשים לא מודעים לזה שהם פותחים ת'רדים מפגרים, אז יכול להיות ש70% מהת'רדים שנפתחו בפורום כללי בזמן האחרון הם גיבוב

של שטויות.

פורסם

איזה רמה אתה מחפש פה? רבאק זה פורום כללי, הוא נועד לכל השטויות האלה.

יש לך את פורום אקטואליה ותרבות בשביל תרבות דיון קצת יותר רצינית.

פורסם

בשביל זה המונה לא עולה פה, שילדי FXP לא ייכתבו בחתימה שלהם " 3XXX " .

תכלס, ואני לא כזה וותיק פה, תמיד היה כיף להיכנס לפורום כללי..

הדבר היחיד שמשגע אותי זה שלא ראיתי את 1nstall ההוא פעם אחת בכל שהותי בפורום כללי... והיא המרובה ביותר. למה לא עושים עם זה משהו?

האתר שמגדיר את עצמו כ"אתר החומרה המוביל בישראל" לא יכול למנות מנהל לפורום הזה? יש עשרות מועמדים מתאימים...

פורסם

מה אתם רוצים שאני יעשה?! באמת השתן שלי צהוב זוהר אחרי שאני אוכל קורנפלקס... :smile1::lol::P

פורסם

מה אתם רוצים שאני יעשה?! באמת השתן שלי צהוב זוהר אחרי שאני אוכל קורנפלקס... :smile1::lol::P

ואיך התגובה הזו עזרה לדיון....? :screwy:

פורסם

ואיך הגעת למסכנה שאנחנו צריכים את הספאם הזה ימפגר?

והנה דוגמא להודעה שהכותב שלה היה מקבל באן או לפחות אזהרה בזמנו הטוב של הפורום... פשוט אין אף מנהל שישים קץ לבית זונות הזה ואני אפילו לא יודע למה.

פורסם

כי זה מצחיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים