עבור לתוכן

תוכנה לחיבור בין מחשבים

Featured Replies

פורסם

האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט

וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים

או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב

פורסם

כאילו, כמו VPN?

פורסם

זו אפשרות מובנת בווינדוס, לך להתחל משם לתוכניות ואז ל-"סיוע מרחוק".

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין בתוכנה או שירות אר מוינדוס , כיוון שבמה שיש בונדוס יש חושב ששתי מערכות ההפעלה יהיו זהות לחלוטין

מישהו מכיר?

פורסם

אני מעוניין בתוכנה או שירות אר מוינדוס , כיוון שבמה שיש בונדוס יש חושב ששתי מערכות ההפעלה יהיו זהות לחלוטין

מישהו מכיר?

תכתוב לאט יותר...

פורסם

ששני מערכות ההפעלה יהיו זהות לחלוטין? זה על גבול הבלתי אפשרי ליישם דבר כזה,ואני גם לא רואה למה זה פרקטי

השימוש היחיד שעולה לי בראש,זה כשאתה מתקין וינדוס ורוצה להתקין בנוסף גם סט של תוכנות \ לשנות הגדרות על מספר גדול של מחשבים ברשת. ולזה לא צריך את מה שאמרת - אפשר להכין unattended install או סקריפט שיעשה בדיוק מה שאתה רוצה

פורסם
  • מחבר

אולי לא הבנת אותי

אני מתכוון שסיוע מרחוק של windows מחייב שתיהיה אותה מערכת הפעלה בשני הכיוונים, ואני צריך תוכנה או שירות שמאפשר לי לשתף שולחן עבודה (משהו שיאפשר לי לעשות משהו על המחשב שלי ושהשותף יראה כל דבר שאני עושה)

פורסם

כאילו, כמו VPN?

אם כן, שישתמשו ב-Hamachi (כן כן, התוכנה שמשתמשים בשביל לשחק במשחקי ONLINE אחד מול השני ללא רשת אמיתית)

פורסם

אולי לא הבנת אותי

אני מתכוון שסיוע מרחוק של windows מחייב שתיהיה אותה מערכת הפעלה בשני הכיוונים, ואני צריך תוכנה או שירות שמאפשר לי לשתף שולחן עבודה (משהו שיאפשר לי לעשות משהו על המחשב שלי ושהשותף יראה כל דבר שאני עושה)

VNC תומך בזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים