פורסם 2009 ביוני 1616 שנים האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנטוברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינוייםאו תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים מחבר אני מעוניין בתוכנה או שירות אר מוינדוס , כיוון שבמה שיש בונדוס יש חושב ששתי מערכות ההפעלה יהיו זהות לחלוטיןמישהו מכיר?
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים אני מעוניין בתוכנה או שירות אר מוינדוס , כיוון שבמה שיש בונדוס יש חושב ששתי מערכות ההפעלה יהיו זהות לחלוטיןמישהו מכיר?תכתוב לאט יותר...
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים ששני מערכות ההפעלה יהיו זהות לחלוטין? זה על גבול הבלתי אפשרי ליישם דבר כזה,ואני גם לא רואה למה זה פרקטיהשימוש היחיד שעולה לי בראש,זה כשאתה מתקין וינדוס ורוצה להתקין בנוסף גם סט של תוכנות \ לשנות הגדרות על מספר גדול של מחשבים ברשת. ולזה לא צריך את מה שאמרת - אפשר להכין unattended install או סקריפט שיעשה בדיוק מה שאתה רוצה
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים מחבר אולי לא הבנת אותיאני מתכוון שסיוע מרחוק של windows מחייב שתיהיה אותה מערכת הפעלה בשני הכיוונים, ואני צריך תוכנה או שירות שמאפשר לי לשתף שולחן עבודה (משהו שיאפשר לי לעשות משהו על המחשב שלי ושהשותף יראה כל דבר שאני עושה)
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים כאילו, כמו VPN?אם כן, שישתמשו ב-Hamachi (כן כן, התוכנה שמשתמשים בשביל לשחק במשחקי ONLINE אחד מול השני ללא רשת אמיתית)
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים אולי לא הבנת אותיאני מתכוון שסיוע מרחוק של windows מחייב שתיהיה אותה מערכת הפעלה בשני הכיוונים, ואני צריך תוכנה או שירות שמאפשר לי לשתף שולחן עבודה (משהו שיאפשר לי לעשות משהו על המחשב שלי ושהשותף יראה כל דבר שאני עושה)VNC תומך בזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.