עבור לתוכן

מתי לדעתכם כדאי לי לשדרג את המחשב?

Featured Replies

פורסם

ולקנות מעבד, לוח, מארז, HSF, כרטיס מסך ואולי הרד דיסק נוסף.

כל השאר יחזיק אותי לשנים רבות אני מקווה.

מה דעתכם? (המפרט בצד)

פורסם

אני לא יכול להגיד לך מתי כי אני לא מגיד עתידות ;) , אבל אם התקציב מרשה אני לא רואה בעייה להחליף היום לוח אם ומעבד לNF7 וBARTON 2500, ואת השאר לשדרג עם הזמן, כרטיס המסך שלך ממש לא זקוק שידרוג אני ם GF 2MX וטוב לי 8)

פורסם
  • מחבר

אזהו שאם היית קורא בת'רד שפתחתי בגרפיקה ותלת מימד, היית מבין שאני לא מרוצה.

אגב, אני לא חושב שאני ארגיש שהבדל אם אני אחליף רק את המעבד והלוח כרגע

פורסם

מהי המערכת שלך כרגע?

פורסם
  • מחבר

כתוב בצד במפרט...

בכל מקרה:

amd athlon xp palomino 1800

gigabyte 7vrxp

2X256mb DDR 333 Samsung

leadtek ti4200 128mb (עובד לא משהו)

WD 80GB 8 mb chace

hercules GTXP

זה מה שחשוב לדעת....

פורסם

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

אין תקציב

זה כרגע דיבורים באוויר

אם אני לא אמצא פיתרון לבעיה שלי

פורסם

אזהו שאם היית קורא בת'רד שפתחתי בגרפיקה ותלת מימד, היית מבין שאני לא מרוצה.

אגב, אני לא חושב שאני ארגיש שהבדל אם אני אחליף רק את המעבד והלוח כרגע

נכון מאוד

זו הבעיה הראשית שלך

תחליף לכרטיס מסך חזק כמו 9800 או 9700

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הביצועים של הR9800 ושמתי לב שכרגע הם חזקים אבל במבחני עתיד הם לא יעמדו במשחקים כבדים...

אני לא חושב שמשתלם לי עכשיו להשקיע כל כך הרבה כסף ...אני רוצה לנסות להחליף את הכרטיס מסך או לפתור את הבעיה בדרך אחרת.

פורסם

לא הצעתי סתם

ראיתי שיש לך מסך 19 מעולה אז נראה לי שכדאי לך ללכת על כרטיס מסך חזק שיאפשר לך רזולוציות גבוהות עם כל הפילטרים האפשריים

כדי שתקבל תמונה מדהימה.

פורסם
  • מחבר

אה אוקי :) THANX

מה שמעניין זה שברזולוציות גבוהות הכרטיס שלי עובד בסדר גמור, רק ב1024X768 ומטה הוא עובד נמוך מהרגיל...

בדקתי 3dmark 2001 על 1600X1200 וזה הוציא 5757 ...אני לא יודע אם זה טוב או לא ::)

לעומת זאת על 1024X768 זה הוציא פעם אחרונה שבדקתי 8700

פורסם

המפרט שלך כמעט זהה לשלי ולפי דעתי כרגע אין צורך לשדרג כזה מפרט כי משחקים של ימינו עובדים סבבה ובמשחקים עתידיים (DOOM 3 וכו') אפילו ה 9800 לא באמת יספיק אז תצטרך גם ככה לשדרג

בנוסף לזה חודש הבא יוצא דור חדש של מעבדים זה לא קרה כבר לפחות שנתיים אני לא רואה שום סיבה שלא לחכות לפחות עד אז

נ.ב. כתבת שיש אצלך בעייה שמשחקים לא רצים מספיק מהר למרות המפרט ובגלל זה אתה שוקל לשדרג זה לא נראה לך בזבוז כסף? קנית מחשב יש בעיית תוכנה (דרייברים או משהו כזה)

אז במקום לפרמט ולהתקין מחדש שזה הצעד הכי דראסטי אתה מעדיף לזרוק את הכסף לפח ופשוט לקנות מחשב יותר חדש ואם גם הוא יעשה בעיות מה אז? תקנה עוד אחד עוד יותר טוב? זה לא הפתרון

עריכה: כתבנו באותו זמן

הציון שאתה אומר הוא סביר אולי טיפה נמוך אני מקבל 10000 עם TI 4600 ומעבד זהה ולפי ORB זה בערך התוצאה שאני אמור לקבל

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה אתה צודק בקשר לקניה...

למרות שאני לא מאמין שזו בעית תוכנה.

אתה כמעט היחיד שחושב פה שפורמט יעזור. ::)

תגיד לי איך רצים אצלך משחקים? אתה מרגיש הבדל של 10 פריימים נגיד ברזולוציות השונות?

פורסם

כמו שאמרתי בעריכה זה די סביר הציון שלך אבל אולי יש לך בעיה במשחקים שלא מופיעה ב 3DMARK

בכל מקרה אני הצלחתי לשחק UNREAL 2 בצורה סבירה ביותר (1024X768 4X AA 8X AF) בלי שום בעיה

דרך אגב לא קראתי את הת'רד שלך על הבעיה תביא לינק ונראה

פורסם

תראה לדעתי המערכת הזאת לא צריכה שדרוג לא שווה להחליף לוח לא מעבד ולא כרטיס מסך לפחות לדעתי המערכת שלך מספיקה כרגע להפעלת כול יסום שקיים ולדעתי גם בחצי השנה הקרובה.

עם תראה שהמערכת הזאת לא מפעילה משהו כמו שאתה רוצה אז תחליף את החלק או החלקים למשהו יותר חזק כי לדעתי עם תשדרג עכשיו סתם תוציא כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים