עבור לתוכן

שוב מובטל :(

Featured Replies

פורסם

אולי שהת'ראד הזה יהפוך רשמית לת'ראד מחפשי/מציעי העבודה של HW?

• תגובות 55
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעקב

פורסם

לביל גייטס היה מזל, לא יותר מזה.

שילוב של אישיות, זמן ומקום.

אישיות - ביל גייטס.

זמן - מהפכת המחשוב.

מקום - בית ספר פרטי שרכש את המחשב הראשון שם גם פגש את אלן, לאחר מכן גנב רעיונות מחברות שעבד בהן, ומשם זה התגלגל...

כמה חרטא בתגובה אחת...

הוא וכמה מחבריו עבדו לילות על גבי לילות, על מחשבים בבתי חולים ובעסקים אחרים (אליהם הוא הסתנן בד"כ), כדי לבדוק שורות קוד של תוכנות חינמיות - וצברו ככה ניסיון אדיר. אז היה לו גם המון ניסיון (ואני ממש לא מאמין שתליח לסיים את התיכון עם כמות הניסיון שהייתה לו בסוף התיכון), ובניגוד לסיבות שציינת - שלא קושרות אותו לשום עבודה קשה ומנסות להציג אותו בתור בר מזל ותו לאו שמנסות להציג אותו גנב ובטלן - הוא גם עבוד קשה. מאוד.

פורסם

טורבובסקי הגדיר את זה בסדר מקודם (למרות שזה ציטוט מדוייק של T3HK1NG מ American beauty)' date=' רק שהוא נבהל מ Meir787 ומחק את אשר כתב.

[/quote']

:s05:

פשוט במחשבה שנייה חשפתי יותר מדיי ולא רציתי להשאיר ברשת עם מי ואיך אני עובד. דיברתי עם הדובון בפרטי, אז לא צריך לקפוץ למסקנות (מוזרות) חבר :)

מעקב

מה זה כל הודעות המעקב פה לאחרונה, אני מה זה מרגיש תחת Big Brother :smile1:

פורסם

TaZeR, אני לא רואה שום קשר בין התגובה שלך לשלי.

אני בחיים לא אמרתי וגם לא אומר שביל גייטס הוא "גנב ובטלן ".

ברגע שציינתי את האישיות - ביל גיטס, היא כוללת בתוכה אדם מדהים וחרוץ.

אם הוא היה נולד היום למשל, והיה גדל להיות מתכנת טוב, אני לא בטוח שהיה יותר ממתכנת עם משכורת גבוהה.

פורסם

אולי שהת'ראד הזה יהפוך רשמית לת'ראד מחפשי/מציעי העבודה של HW?

:xyxthumbs:

פורסם

אם מישהו מחפש עבודה, שירשום מה הוא מחפש בכלל

למי שיש פרופיל באתר LinkedIn תצרפו לינק כי שם רשום הכל.

פורסם

כמה חרטא בתגובה אחת...

הוא וכמה מחבריו עבדו לילות על גבי לילות, על מחשבים בבתי חולים ובעסקים אחרים (אליהם הוא הסתנן בד"כ), כדי לבדוק שורות קוד של תוכנות חינמיות - וצברו ככה ניסיון אדיר. אז היה לו גם המון ניסיון (ואני ממש לא מאמין שתליח לסיים את התיכון עם כמות הניסיון שהייתה לו בסוף התיכון), ובניגוד לסיבות שציינת - שלא קושרות אותו לשום עבודה קשה ומנסות להציג אותו בתור בר מזל ותו לאו שמנסות להציג אותו גנב ובטלן - הוא גם עבוד קשה. מאוד.

וגם זה

The real name of "the" Bill Gates is William Henry Gates III. Nowadays he is known as Bill Gates (III), where "III" means the order of third (3rd.)

By converting the letters of his current name to the ASCII-values and adding his (III), you get the following:

B 66

I 73

L 76

L 76

G 71

A 65

T 84

E 69

S 83

+ 3

--------------

666 !!

Some might ask, "How did Bill Gates get so powerful?" Coincidence? Or just the beginning of mankind's ultimate and total enslavement???

Before you decide, consider the following:

M S - D O S 6 . 2 1

77+83+45+68+79+83+32+54+46+50+49 = 666

W I N D O W S 9 5

87+73+78+68+79+87+83+57+53+1 = 666

Coincidence? You decide...

פורסם

TaZeR, אני לא רואה שום קשר בין התגובה שלך לשלי.

אני בחיים לא אמרתי וגם לא אומר שביל גייטס הוא "גנב ובטלן ".

ברגע שציינתי את האישיות - ביל גיטס, היא כוללת בתוכה אדם מדהים וחרוץ.

אם הוא היה נולד היום למשל, והיה גדל להיות מתכנת טוב, אני לא בטוח שהיה יותר ממתכנת עם משכורת גבוהה.

בלי גייטס לא יודע לתכנת, הוא יודע לעשות כסף, אף בן אדם לא עשה כסף מזה שהוא יודע לתכנת, לשיר, או לצבוע ספסלים בצבע כחול פסטל עם נגיעות של אייריש קרים... לדעת לעשות כסף זה מקצוע\יכולת כמו כל דבר אחר בעולם, לשיר, לרקוד לשחק כדורסל או לתכנת, אם אתה הופך את זה לקריירה אז מה טוב..

פורסם

אם מישהו מחפש עבודה, שירשום מה הוא מחפש בכלל

למי שיש פרופיל באתר LinkedIn תצרפו לינק כי שם רשום הכל.

אני מחפש, משהו שלא קשור ללהקשיב ל"מוטי אבוטבול" חצי שעה בטלפון רק כדי לגלות שהוא לא יודע לחבר מכשיר חשמלי לרשת החשמל.

פורסם

בלי גייטס לא יודע לתכנת, הוא יודע לעשות כסף, אף בן אדם לא עשה כסף מזה שהוא יודע לתכנת, לשיר, או לצבוע ספסלים בצבע כחול פסטל עם נגיעות של אייריש קרים... לדעת לעשות כסף זה מקצוע\יכולת כמו כל דבר אחר בעולם, לשיר, לרקוד לשחק כדורסל או לתכנת, אם אתה הופך את זה לקריירה אז מה טוב..

ביל גייטס לא יודע לתכנת?

תמיד לומדים דברים חדשים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים