עבור לתוכן

שוב מובטל :(

Featured Replies

פורסם

עזבתי את העבודה האחרונה כי היא ממש קשה ומגעילה, לא יכולתי לסבול את זה יותר.

ממש קשה למצוא עבודה בימים אלה, וכל מה שיש זה עבוד שוחקת במפעלים, וגם זה בקושי.

מה איתכם? עובדים? במה עובדים?

• תגובות 55
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני מובטל, עבדתי במשתלה 22 ש"ח לשעה... גם עבודה לא קלה. (עבודה בשעות החמות של היום, עבודה פיזית וכו')

אני פוטרתי.

מה לעשות בשביל עבודה מזדמנת לפעמים צריכים להתפשר.

פורסם

מקווה שתמצא משהו בקרוב אח יקר... באמת... מקווה בכל ליבי שהמשבר המסריח הזה ייפתר כבר ויהיה טוב...

פורסם

אני בחודשיים האחרונים מנסה למצוא עבודה.. ניראה לי שברתי שיא גינס בחודשיים התקבלתי ל8 מקומות ועפתי מ8 מקומות ;D ... עכשיו אני וחבר עושים דואט ורוצים לנגן בערב במסעדה אחת ברשל"צ.... הבעיה היא ההגעה, המנהל המאנייק נותן רק 100 ש"ח לערב של שעתיים נגינה ולא משלם נסיעות.... סעמק כשניגנתי לפנסיונרים במדיקל פאלאס קיבלתי יותר

פורסם

לא מובטל אבל אין הרבה עבודה וכרגע אני מרוויח פחות מהמינימום -(עובד בערך חצי חודש של ימי עבודה )

הרבה מהלקוחות שלנו פוטרו אז אין להם גרוש על התחת לשלם לגננים

פורסם

מאז השיחרור (לפני חודש) אני מנסה למצוא עבודה נורמלית

אבל המצב באמת קשה...

פורסם

אם למישהו באמת יש רעיונות לעבודות מזדמנות זה הזמן לכתוב..

גם אני רוצה לחפש בקרוב לחודשי החופש מהאוניברסיטה ( בן 25)..

פורסם

מאז השיחרור (לפני חודש) אני מנסה למצוא עבודה נורמלית

אבל המצב באמת קשה...

אל תצפה גם למצוא אחת.

בלי נסיון, תואר או הכשרה כלשהי...

פורסם

עבודה נורמלית יכולה ליהיות שונה לפי הבנתו של כל אחד בפורום. אני מכיר בחור אחד שעובד כמנקה בבנק והוא חושב שזאת עבודה נורמאלית.... מצד אחד אתה מנקה שמקבל גרושים ומצד שני אתה עובד במקום ממוזג, הבגדים עליך נקיים, ואם תגיד שאתה עובד בבנק אתה לא תשקר ;D

אם יש לכם עצבי ברזל לכו לעשות שיעורים פרטיים, אני שנה שלמה הייתי מורה פרטי לגיטרה, לרוב מלמד את הילדים של חברות של אמא שלי אבל עדיין הכנסה של 1500 ש"ח מסביבות ה20 שעות עבודה זה לא רע... במיוחד כשכל השבוע פנוי.

מי שיותר צעיר ויש לו ת.ז. הכי טוב זה לעבוד בקייטנה, חבר שלי עבד כל פסח בקייטנה כמדריך וממה שהוא סיפר לי העבודה דיי קלה, אתה בא לבצפר נישאר שעה בכיתה כדי ששאר המורים יראו שאתה שם ואחר כך אומר לילדים בכיתה שאתה במגרש ואם משהו קורה לקרוא לך וזהו כל היום כדורגל/כדורסל ואתה עוד מקבל על זה כסף....[br]פורסם בתאריך: 17.06.2009 בשעה 10:53:52

נ.ב.

שנה שעברה היו מלא בחורים במדים כאלה לבנים שנסעו באוטובוסים, אני זוכר גם שלזוג היה מגיע אוטו וכאלה... איך קוראים למקצוע הזה ולמה הוא נעלם

???

פורסם

אם מישהו פה מחפש משרת מנהל רשת (חובה ניסיון בחומרה,ניהול DOMAINים, הרבה ACTIVE DIRECTORY, שרתים וכדומה) אצלנו נפתחה משרה אז פנו בפרטי.

פורסם

אל תצפה גם למצוא אחת.

בלי נסיון, תואר או הכשרה כלשהי...

מי אמר שאין לי הכשרה ותואר??

יש לי את שניהם ובשפע.

הבעיה שהרבה חברות מנצלות את המצב ומעסיקות אנשים במשרה מלאה (190 שעות) במשכרות מאוד נמוכות.

עם התחייבות לשנה.

פורסם

חברות מנצלות את המצב ומעסיקות אנשים במשרה מלאה (190 שעות) במשכרות מאוד נמוכות.

עם התחייבות לשנה.

אני גוייסתי ככה לחברה שלי עם שכר בסיסי יחסית לגיוסים הקודמים בתקופות טובות ועוד עם התחייבות לשנתיים עם כמה עשרות אלפי שקלים קנס יציאה.

אני מכבד ומתייחס לזה כ"תודה רבה שגייסתם אותי בשעת משבר בין 1000 מועמדים אותה משרה לאחר מבחנים טכניים, מרכז הערכה ושלושה ראיונות קודקודים" בעוד שיש לי חברים שיושבים על התחת בלשכת התעסוקה מובטלים בוכים על מר גורלם עם פרצוף תשעה באב שלא מתפשרים על השכר.

אז לא משנה באיזה תנאים לקחו אותכם, תתכווננו באופן חיובי ותחייכו. יש לכם עבודה בשעת מיתון קשה ותעריכו את זה.

כאמור יש משרת מנהל רשת Microsoft (עם יתרון לבעלי ניסיון ב -Linux) פתוחה אז אם למישהו חסרה משכורת והוא תותח שישלח לי קו"ח.

פורסם

וכמה אתה מקבל לחודש?

פורסם

אני חתום על הסכם סודיות ומרוצה ממה שיש בתקופה זו.

פורסם

התמזל מזלך ידידי שאתה מרוצה מהשכר שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים