עבור לתוכן

Q8400 או Q6700

Featured Replies

פורסם

KAKADU999, אתה ממהר להסיק מסקנות.

למה אתה חושב שהגרף הזה רלוונטי? יש כ"כ הרבה פעולות שניתן לבצע בפוטושופ ובכל פעולה יש למעבד השפעה אחרת.

בכל מקרה אם הגרף הזה היה היחיד שרלוונטי לשימושים שלו אז רואים שאין הבדל משמעותי בין E6300 ל-E8400.

עריכה: שמתי לב שה-720BE זול יותר כרגע מה-E8400 (כ-30 שקלים). עוד נקודה לטובתו.

• תגובות 57
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל מקרה, CS4 תומך ביותר מ2 ליבות, ככה שלדעתי יהיה לו יתרון עם ה-AMD. אם הוא לא ישתמש בגרסא הזאת של פוטושופ, שיקח את הE6300.

צריך גם לשים לב שהלוח אם שהישתמשו לגבי AMD הוא עם צ'יפסט 790 + לוח פלטינום ולא בדיוק " הכי זול " שמצאו.

לא כזה משנה, זה לא שעשו OC או משהו. אין הבדל ביצועים בין הלוחות (כמובן, במידה וכולם תומכים בצורה מלאה במעבד).

פורסם

לוח לא הכי זול? תראה עם איזה לוח השתמשו במבחנים של ה-E8400.

ה-E8400 לא טוב יותר במשחקים מה-720BE. זה שהטבלה בשלבי בטא לא מזיז לי, אבל העובדה שיותר מהשוואה אחת באתרים אחרים מצביעה אחרת כן משפיעה על הדברים שאני רושם כאן. מה שכן קורה בפועל בניהם (במשחקים) זה שה-720BE מוביל במשחקים שמנצלים יותר מ-2 ליבות ובשאר המשחקים הם דיי שווים כשלפעמים ה-E8400 טוב יותר. לרוב ה-720BE עדיף.

במקום לחפש צדק בהשוואה הזו, תחפש השוואות אחרות, זו לא ההשוואה הראשונה וגם לא האחרונה שבין המעבדים הללו.

פורסם

מצד אחד 4 שניות זניח ומצד שני לא :s05:

זה מאוד זניח, אל תשכח שהמעבד אינו הפרמטר היחיד, הזיכרון יכול להשפיע מעט, ערכת השבבים.. וכמובן שיש גם "מרווח טעות".

אוקי, לא יותר טוב ? לפחות לא פחות טוב !, בתכלס לא הבדלי שמיים וארץ, זה לא שאחד פנטיום 2 והשני I7 975 . ;D

שיבחר מה שנראה לו, אם אני טועה וראית הרבה השוואות, אז טעיתי, אני תמיד מסייג שיראה דעות אחרות.

למה שיבחר מה שנראה לו? הוא בא לקבל המלצה ואם אנחנו (חברי הפורום) יודעים אז אנחנו נעזור לו. אם אתה לא רוצה לעזור או שאין לך כח, אז תשאיר מקום ריק בשביל שאחרים יעזרו לו במקומך, אבל אל תגיד לו שיבחר מה שבא לו.

ועל מה בידיוק אתה אומר "לא יותר טוב" ו-"לא פחות טוב", במשחקים ה-720BE עדיף ואילו בפוטושופ זה עדיין לא ברור.

פורסם

אתה אומר לי שאני לא רוצה לעזור :s05:, להבדיל מדבריך בפתיחת הת'ראד, אולי תעבור לאורכו ואז תחליט עם אני רוצה לעזור או לא.

ולמה אתה ממשיך וחוזר על זה שה - 720 עדיף במשחקים - כבר הערתי מקודם שזה לא רלוונטי לבחור , ולגבי השאר - אם כבר,

יש לו רתיעה ( מוצדקת או לא מ - AMD , שוב תעבור על העמודים ), ועם כל הכבוד, ויש ;) , גם להמליץ לו 6300 במקום 8400

זו הגזמה ( אני יודע, זה לא ממך ), לא קונים מחשב כל חודש , עדיף שיהיו קצת מרווחים :silly:

אמרת אם אתה לא רוצה לעזור, לא קבעתי שאתה לא רוצה.

לגבי משחקים- אתה הזכרת את נושא המשחקים ראשון, אני בסה"כ הגבתי לך (בין אם זה רלוונטי או לא).

וה-E6300 ממש לא קרוב להיות הגזמה, זה אחלה מעבד.

פורסם

קח Q8400 , יכול להיות שהQ6700 יותר טוב בקצת אבל ממה שזכור לי הוא יותר חם אז זה לא שווה ממש.

וגם בפוטושופ אתה לא תראה שום הבדל! לא ממליץ לך לקחת מעבדים פחות טובים אם יש לך תקציב.. וגם בשביל העתיד :xyxthumbs:

דבר שני לא צריך יותר מ512MB בכרטיס מסך.

דבר שלישי לא יודע מה הציעו לך במפרט, אבל אני ממליץ על מערך RAID (שני קוננים של 160GB ו320GB גיבוי או שניים של 250 ו1TB גיבוי.)

לדעתי RAID תורם לפוטושופ.

פורסם

קראת את הדיון בכלל? Q8400 לא משתלם בכלל. זה ש-Q6700 טיפה חם יותר לא אומר כלום, שניהם ישארו בטמפ' נורמלית עם קירור סטוק.

אולי הוא לא יראה הבדל בפוטושופ, אבל אני לא הייתי ממליץ למישהו על מעבד כזה.

RAID לא יתן לו כלום, אתם סתם מנפחים את הדרישות שלו, הן לא גבוהות כמו שאתם חושבים.

פורסם
  • מחבר

מצד אחד 4 שניות זניח ומצד שני לא :s05:

4 שניות בין פקודה לביצוע שלה? זה רחוק מאד מלהיות זניח. אני לא רוצה שום דבר שאפילו דומה לזה.

[br]פורסם בתאריך: 20.06.2009 בשעה 22:05:37

או קיי חבר'ה - הגיע MONEY TIME , אלא אם כן נשאבתי לסיפור שלא נגמר ;D

הייתי רוצה להציע למגיבים הנכבדים, שכאשר פותח הת'ראד ייתן סימן חיים, ולא פחות חשוב

יפנה את מי שמעוניין לת'ראד שיפתח בפורום מפרטי המחשב ( שלא נעבור על חוקי הפורום הזה :) ),

ושם כבר נדע כמה הוא מוכן להשקיע במחשב, ומי שירצה יביא לו מפרט בהתאם, ואם ינמק מה השיקולים

למפרט שלו מה טוב :xyxthumbs:. כך נוכל לדעתי לעזור לבחור בצורה ממשית !

אני רוצה להזכיר כי הדרישה העיקרית ממערכת המחשב היא עבודה על / ב פוטושופ CS 4 ,

אין צפי למישחקים וגם לא ל - OC וכמובן צריך מפרט מלא למחשב ש" ירוץ מהר וחלק ".

כל טוב.

אני עדיין כאן. :)

ולמה לפתוח אשכול חדש בנושא מפרט? כבר היה לי אחד כזה ושמתי אותו ב-OP. למה עוד אחד?

פורסם

כנס להשוואה שהייתה כאן ותראה את ההבדלים בזמנים של העריכות.

פורסם
  • מחבר

אנא סלח לבורותי אם לא ממש הבנתי את כוונתך. רצית לומר שפירשתי לא נכון את דבריו של התוכי?

ואגב, אולי אפשר להגיע להסכמה מה הכי מתאים לי? E8400 או E6300 או משהו אחר? ואנא, אל תגיד לי להחליט בעצמי. פשוט אין לי מספיק ידע וניסיון כדי להחליט. כל מה שאני יודע זה שהוא יהיה מתוצרת אינטל (הרבה אמרו לי ש-PS עובדת טוב יותר עם אינטל) ושיהיה מהיר מספיק כדי שיהיה אפס זמן (נניח 0.1 או 0.2 של שניה) בין נתינת פקודה לביצוע שלה. אם נעשה רשימה של כל המעבדים שעונים על הדרישות הללו - אני אקח את הזול ביותר. רק תגיד לי איך קוראים לו. בבקשה.... :'(

פורסם

לדעתי ה-E6300 ללא ספק.

וה-4 שניות שעליהן דיבר קקדו הן על זמן העריכה הכולל, לא על הזמן שלוקח לפקודה להתבצע מאז שהורית עליה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שרציתי לדעת. תודה רבה.

פורסם

Yakim Peled, לא עשית שום דבר שאינו בסדר.

KAKADU999, לתשומת ליבך-

ישנם חוקים מאוד פשוטים בפורום, התפקיד שלי הוא לאכוף אותם. אם יש לך בעיה עם החוקים אז תתמודד עם זה אבל אני לא אסבול סרקזם שכזה. אני מבקש שתקרא את החוקים ותכבד אותם מבלי "לעשות טובה".

אני לא מדבר רק על ההתייחסות שלך אליי בהודעה שלך כאילו שאני נאצי או האיש הרע בסיפור, אם היית מכיר אותי אז היית חושב אחרת. אני מדבר גם על העצות המנהליות שאתה נותן לפותח הדיון. הוא פתח דיון בפורום הנכון ואין שום בעיה עם מה שהוא עשה.

אל תגיב כאן, הספמת מספיק את הפורום, במידה ויש לך משהו לומר אז תפנה אליי בהודעה פרטית.

תודה.

כנ"ל לגביך Yakim, אין צורך להגיב.

עריכה: הודעות הספאם נמחקו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים