עבור לתוכן

Q8400 או Q6700

Featured Replies

פורסם

אז לשימושים שלי (CS4) ועם הזיכרון שלי (8GB) - מה ההבדל בין ה-E6300 שרפי הציע ל-E8400 שאתה מציע?

קודם כל, ה-E8400 יותר חדש ויותר משתלם, וגם בעל ביצועים הכי טובים ביחס למחיר שלו (יותר טוב מה-E6300...ה-E6300 מעבד מאוד ישן, לפני שנתיים בערך הוא נחשב פפולארי)

• תגובות 57
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיברו על ה-E6300 החדש שבתהליך יצור נמוך יותר.

פורסם

מצטער, כנראה אני לא ממש מעודכן.

פורסם
  • מחבר

אז מה היא המלצתך?

פורסם

ה-E6300 החדש משתווה ל-E8400?

ממש לא, הוא גם אפילו לא נועד להשתוות לו. הוא נועד לעמוד בין ה-E7000 ל-E5000, במחיר ובביצועים.

אני לא יכול להמליץ לפותח הדיון מה לקנות כי אני עדיין לא הבנתי את המטרה שלו בקניית המערכת.

מצד אחד תמיד אפשר לחסוך וגם נשמע כאילו שלא חשוב לו לקנות מערכת קצת יותר חלשה.

מצד שני, אמנם ההבדלים לא משמעותיים אבל יש שיהיו מוכנים לשלם יותר בשביל לחסוך זמן עריכה.

אז זה תלוי באינטנסיביות של השימושים.. אני מניח שהוא גם יגלוש באינטרנט ויאזין למוזיקה, הוא לא כל היום יערוך תמונות. אם יש שימושים אחרים אז יש לציין אותם, ולגבי השימושים שמציינים יש לציין את התדירות ואת הציפיות מהמערכת. (כי אחרי הכל גם מעבד מבוסס Barton יכול להריץ Photoshop.)

פורסם
  • מחבר

המטרה העיקרית היא עריכת תמונות ב-PS כאשר אני רוצה אפס זמן בין הפקודה שלי לביצוע שלה. זו למשל הסיבה שהחלטתי ללכת על 8GB זיכרון למרות שהרוב אמרו ש-4GB יספיק.

כל שאר השימושים (גלישה באינטרנט, עבודה על word) אינם חשובים. כמו כן, לפי מיטב הבנתי הם לא מעמיסים על המחשב בכלל כך שזו גם סיבה טכנית למה הם לא נחשבים בשיקולים. משחקים לא מעניינים אותי.

סה"כ ההוצאה ינוע בין 6K ל-7K. ממש לא מעט. לכן, אם אפשר לחסוך איפשהו אבל עדיין להשיג את המטרה לעיל, אני אשמח מאד. מצד שני, כל חיסכון שיפגע בה אינו בא בחשבון.

האם הבהרתי את עצמי מספיק?

פורסם

הייתי לוקח משולש ליבות 710/720 עם לוח תואם הכי זול שהייתי מוצא.

פורסם
  • מחבר

אם זה AMD, אני מעדיף אינטל. שמעתי לא פעם שלשימושי PS אינטל עדיף על AMD. אם לא, תוכל בבקשה לתת לי לינק ישיר? ואם זה כן, תוכל לתת לי לינק ישיר למעבד של אינטל ולוח מתאים? אני מבקש לינקים ישירים כי אמירות שכאלו אני פשוט לא מבין.[br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 00:00:57

!_Nike_! - או, עכשיו הרבה יותר טוב :yelclap: - כן, כן - רק תחליט כבר מה אתה רוצה :kopfpatsch:

דרך אגב, לי יש מערכת עם E8400 ( לא,לא זאת הסיבה שאני " מטרטר " עליה ), ועם 8גיגה זיכרון ( אני לא בטוח לגבי הנחיצות של זה ),

למחשב בלבד - הרבה אנשים בפורום מפרטי מחשב יתפרו לך מפרט בסביבות 5K - 5.5K גג, ואז נשאר לך לבחור מסך מתאים,

אני נאלץ להפנות אותך לפורום מסכים ;D ( !_Nike_! צופה ;D ;D ;D .

לדעת רבים ,פשוט ה - E8400 נותן תמורה הכי טובה של מחיר / תועלת למערכות מחשב שאינן מיועדות לעריכת סרטים

מאסיבית או רינדורי 3D . אולי יציעו מעבדי AMD , לא יודע, עדיין E 8400 בעיני עדיף :nixweiss: - אתה רואה ? עד שכתבתי תגובה, וכבר זה קרה ( הכוונה למעבד AMD ) - וואלה, כדאי למלות לוטו :hi:

מסך מתאים כבר יש. למעשה, כבר חשבתי שיש לי את הכל. :(

פורסם
  • מחבר

אולי אתה מחכה לעוד דעות ?

בדיוק.

פורסם
  • מחבר

תודה. :)

פורסם

:hizuk:

פורסם
  • מחבר

אנשים יקרים, מה המקבילה האינטלית של הפריטים הללו? ואנא ספקו לינקים ישירים. הביטויים הללו הם סתומים לחלוטין עבורי.

ואם אנחנו בנושאי סגירות, האם תוכלו בבקשה להציץ כאן? פתחתי אותו כדי להמנע מהמשך הדיון כאן.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415037

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

יש שם המון. למי להם התכוונת? האם כוונתך היתה שאבחר את זה עם המספר הנמוך ביותר?

פורסם
  • מחבר

בנתי.

תודה.

עכשיו רק נשאר לסגור את פינת כרטיס המסך....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים