עבור לתוכן

Q8400 או Q6700

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זיכרון: אני מעדיף 8. רק כדי להיות בטוח. אני מעדיף להוסיף עוד קצת עכשיו ולא בעתיד. גם למדתי ש-OS של 64 ביט גונבת עוד קצת זיכרון יחסית ל-32 ביט.

מעבד: נו, שאלתי אם א' או ב' וקיבלתי תשובה: לך על ג'. כולם מסכימים ש-E6300 יהיה עבורי טוב כמו ה-Q6700 וה-Q8400? אם כן, אני תמה למה אף אחד לא אמר לי את זה באשכול המקורי.

כרטיס מסך: אני חושב שזה הכי זול אבל האם הוא ידוע כאמין? חברה כמו אסוס או גיגבייט קצת יותר מוכרות (לי...) ואני ארגיש קצת יותר ביטחון עם חברה מוכרת. כמו כן, לא ראיתי לאיזה כרטיסים יש קרור פסיבי? ולמה בדיוק זה חשוב?

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8218

• תגובות 57
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כך את 9500gt 1gb +oc

הוא ממש טוב למשאתה צריך

פורסם
  • מחבר

1. יש כמה של 1GB. לאיזה מהם אתה מתכוון?

2. למי מהם יש קרור פסיבי?

3. אתה ממליץ על 1GB אבל רפי טוען ש-0.5GB יספיקו. אני מבולבל.... :nixweiss:

פורסם
כך את 9500gt 1gb +oc

הוא ממש טוב למשאתה צריך

לא הוא לא. בשביל מה 1gb של זיכרון בכרטיס כזה ועוד DDR2?

זיכרון: אני מעדיף 8. רק כדי להיות בטוח. אני מעדיף להוסיף עוד קצת עכשיו ולא בעתיד. גם למדתי ש-OS של 64 ביט גונבת עוד קצת זיכרון יחסית ל-32 ביט.

:xyxthumbs:

מעבד: נו, שאלתי אם א' או ב' וקיבלתי תשובה: לך על ג'. כולם מסכימים ש-E6300 יהיה עבורי טוב כמו ה-Q6700 וה-Q8400? אם כן, אני תמה למה אף אחד לא אמר לי את זה באשכול המקורי.

:lol:

שמע, בסופו של דבר זה ההחלטה שלך, ראית את הקישור שהבאתי לך ושם יש עוד השוואות, יש לך את המידע הדרוש, תחליט אם תוספת הביצועים של Q8400 משתלמת עבורך או לא

כרטיס מסך: אני חושב שזה הכי זול אבל האם הוא ידוע כאמין? חברה כמו אסוס או גיגבייט קצת יותר מוכרות (לי...) ואני ארגיש קצת יותר ביטחון עם חברה מוכרת. כמו כן, לא ראיתי לאיזה כרטיסים יש קרור פסיבי? ולמה בדיוק זה חשוב?

את החנות אני לא מכיר לכן אני לא יודע

לגבי sparkle היא אחד מיני חברות שמשווקות כרטיסי מסך, ועד עכשיו לא שמעתי אליה לא ממש לטובה ולא ממש לרעה, מה גם שאת הליבה, מעגל מודפס והזכרונות מיצרות חברות צד 3 (את הליבה nvidia זכרון וכ...) ולרוב מה שנותר זה לתת אריזה ולהדביק מדבקה :)

קירור פסיבי הוא קירור ללא מאורר, אם אתה רוצה מחשב חרישי אז מומלץ[br]פורסם בתאריך: 17.06.2009 בשעה 13:49:58

לגבי כמות הזיכרון בכרטיסי המסך:

http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/14/

תראה את ההשוואה של 8800gt 512MB ואת 8800gt 1024MB

ה - 8800gt הוא כרטיס הרבה יותר חזק מאשר 9500gt והוא לא מסוגל לנצל 1GB של זיכרון אז בטח שבשביל 9500GT זה מיותר לגמרי וסתם גימיק

פורסם

שמע ההבדל לא יהיה משמעותי בין 1 ל 0.5 ביגלל שבמעבד של הכרטיס לא יספיק לנצל את זה.... המעבד שלו יגביל אותו קודם

משיותר חשוב שיהיה לו oc מהחברהזה יחזק אותו ב 20% מכול דבר ואז אולי יהיה צורך ב 1gb

עם לא הבנתה..... בלי oc יספיק 0.5

עם oc אז יש סיכוי שצריך 1 gb

אז תיקנה 9500gt 1gb +oc

עם אין oc אז יספיר 0.5gb

וחשוב של msi הם אחלה חברה כול המחשב שלי שלהם

יכול ליהיות שזה סתם גימיק אבל זה לא יכול להזיק ויכול להוסיף וזה רק כמה גרושים

היקר שיהיה oc

פורסם
עם לא הבנתה..... בלי oc יספיק 0.5

עם oc אז יש סיכוי שצריך 1 gb

:kopfpatsch:

אתה חושב ש - OC של אפילו 30% יתן לו יתרון ביכרון של DDR2? קראת את הלינק שהבאתי על מבן ההשואה של 8800gt עם זכרון DDR3 256BIT??????????????

וחשוב של msi הם אחלה חברה

מסכים

יכול ליהיות שזה סתם גימיק אבל זה לא יכול להזיק ויכול להוסיף וזה רק כמה גרושים

היקר שיהיה oc

עם כמה גרושים הוא יוכל לקנות את 9500gt גרסת ddr3 אבל בשביל שימוש בפוטושופ אין לא צורך בכך

פורסם
  • מחבר

מעבד: תודה על הלינק אבל אם אתה חושב שאני יכול להבין אותו אתה מעריך אותי קצת יותר מדי. ??? אני פשוט לא מתמצא בנושא הזה. בוא נגיד את זה כך, אם אתה חושב ש-E6300 יספיק לי, ואם אחרים יסכימו (אני עדיין תמה למה אף אחד באשכול המקורי לא הזכיר אותו) אז אני בטוח אקנה אותו.

כרטיס מסך: מחשב שקט יותר בהחלט נשמע לי רעיון טוב. מהלינק שנתת הוצאתי את זה:

בשורה התחתונה, לאחר שקלול כל הנתונים והמבחנים שערכנו, ניתן בהחלט לומר כי כרטיסי GeForce 9600GT הם הכרטיסים המשתלמים ביותר כיום עבור שוק הביניים עם תג מחיר הגיוני וביצועים מספקים ברוב המשחקים, כרטיסים אלו מגשימים את המטרה לשמה NVIDIA טרחה להוציאם לשוק לפני כרטיסי ה-High End מהסדרה החדשה ונותנים מענה הולם לכל אותם צרכנים אשר התאכזבו מכרטיסי הביניים הקודמים של החברה.

והוא גם מקורר (יש ! :))

אם נתבונן על הכרטיס, נראה כי הוא דומה מאוד לכרטיס ה-8800GT של החברה, אותו כבר כיסינו בהרחבה לפני מספר עמודים. ההבדל היחיד בין הכרטיסים הוא בצבע גוף הקירור הקדמי ובגוף הקירור המורכב בחלקו האחורי של הכרטיס.

עוד קצת חיפוש והגעתי לזה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692673

זה הכרטיס שנבחן והוא זה שניצח במבחן? אם כן, אני אלך עליו.

פורסם

9600gt יותר טוב מכול הגירסאות של 9500gt השאלה עם יש צורך בו ?

עם כן לך על זה אבל שוב כך חברה אמינה כמו msi הם גם יחסית זולים

הוא יותר כרטיס לגרפיקה של מישחקים לפטושופ 9500gt 0.5/1gb +oc יספיק וגם עם תירצה הוא יעבוד מעולה גם במישחקים אבל ברזולוציות די נמוחות

:kopfpatsch:

אתה חושב ש - OC של אפילו 30% יתן לו יתרון ביכרון של DDR2? קראת את הלינק שהבאתי על מבן ההשואה של 8800gt עם זכרון DDR3 256BIT??????????????

צודק לא הסתקלתי על הלינק

פורסם

ATI 4770 הוא יותר מידי בישביל פוטושופ

הוא צודק חשוב לחשוב על העתיד אבל כול עוד בעתיד תמונות לא ישקלו 2 gb אתה לא צריך את hd 4770

hd 4770 זה רישמית over kill בישביל פוטושופ :lol:

אבל הוא מעולה למישחקים :)

בבקשה תיקנסו לפורום שאני יתחלתי יש לי שם בעיה עם הטמפ" של המעבד 80 מעלות!

פורסם
  • מחבר

כרגע אני לא עובד עם PS כי המחשב שלי ישן וחלש אבל אני רוצה ללכת על CS4.

פורסם

או קי, אולי לגבי 4770 זה נכון, רק אולי, אני בספק עם הוא כל כך חזק יותר מ - 9600 SONIC, אבל, המחיר שלו מצחיק,

וחבל לפספס אותו, עם הוא מתאים לפוטושופ, אז למה לא.

לגבי גודל הקבצים - נו, גם ב 2 גיגה הכרטיס מסך לא קריטי ( כל עוד הוא לא מובנה ), אבל לא ציינת ( פותח הת'ראד ),

עם איזו גרסה של פוטושופ אתה עובד, כי עם זה CS 4 אז החשיבות של כרטיס מסך היא גדולה הרבה יותר מאשר CS2 ,

ואם תרצה להשתעשע קצת עם תלת מימד בפוטושופ, אז בכלל הכרטיס מסך קריטי למדי :xyxthumbs:

אני לא מכיר את 9600 SONIC עם הוא דגם דומה ל 9600gt אז hd 4770 יותר חזק

4770 יותר חזק מ 9800gt וניראה לי שגם מ 9800gts שנחשב כרטיס סוס ברמות !

ניראה לי שתלך על 9600gt עם בה לך להשקיע

עם לא 9500gt יספיק(נחשב לאחד מהכרטיסים המישרדיים המיקצועיים והטובים)

אני מסכים שהמחיר של 4770 מצחיק :lol: :lol: :lol: עד דמאות אני רוצה ליקנות אחד :lol: :lol: :lol: סבבה תחלית משבה לך

9500gt

9600gt

hd4770

פורסם

לא יודע לא ניתקלתי ב 9600 SONIC בשום מקום לא משנה :) אני לא נגדך פו ועם אני חושב כמוך אני יחזק את דברך :)

בהצלחה בקנייה ושוב החברה זה אחד הדברים החשובים ממליץ על msi יש לי שני מחשבים שלהם

תהנה לפי המיפרט שיש לך כאן הוא יהיה מעולה :jump:

:9600 ו 9500 תומכים OPEN GL 2.0

לגבי hd 4770 תלוי כי הוא של חברה אחרת....תיבדוק......

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs::lol: :lol: :lol:

פורסם

אתם בפורום מעבדים, לוחות אם וזיכרונות.

ההודעה הבאה בנושא כרטיסי מסך תזכה את הכותב שלה באזהרה על ספאם.

פורסם
  • מחבר

טוב, בנושא המעבד יש הסכמה?

פורסם
  • מחבר

אז לשימושים שלי (CS4) ועם הזיכרון שלי (8GB) - מה ההבדל בין ה-E6300 שרפי הציע ל-E8400 שאתה מציע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים