עבור לתוכן

כמה קשה למצוא חולצה?

Featured Replies

פורסם

החלטתי לנצל את הזמן שאני בבית וללכת לקניון לחפש חולצה.

התלבשתי, נכנסתי לאוטו, כיוונתי משענת, הכנסתי קוד לקודן, הכנסתי מפתח.............................................................................................ונכנסתי לקניון.

מתחיל לחפש את חנויות המותגים.

ישר החנות של קסטרו בולטת בעיניים, אני נכנס כולי שמח לחנות, ניגשת אלי מוכרת כוסית ושואלת אותי: אם אפשר לעזור? אני הוצאתי ספר באלגברה ושאלתי אם היא יכולה לעזור לי במשוואת דפרנציאליות? כי אני קצת מתקשה(סתם לא). קיצר היא מתחילה לשלוף לי איזה 90% מהחנות "מה אתה אומר על זאת?" היא שואלת על כל חולצה שהיא מוציאה. (וכאן אנחנו מגיעים לנושא הכתבה) על כל חולצה שהמוכרת הציגה לי אפשר לכתוב במבצע " קנה חולצה קבל סכין פרפר מתנה" הכל נראה כמו חיקוי של החיקוי בשוק מחנה יהודה. ומעוצב בצורה מפגרת לערסים בלבד. פעם הייתי נכנס לקסטרו ותמיד היו שם חולצות יפות. קיצר חילצתי את עצמי מהחנות בצורה אלגנטית.

נכנסתי לזארה, שוב אותו הסיפור (רק שהפעם ניגש אלי בחור כוסית בן 20 :puke: ) כל החולצות וורדות, או בצבע תכלת של ערסים. איך אפשר ללבוש כזה חרא ?? אחרי חצי דקה שהבנתי מה יש בחנות יצאתי ממנה בידיים ריקות.

הסתובבתי קצת נכנסתי לTNT,הוניגמן,ML, פול אנד בר, פוקס. הכל אבל הכל נראה זול,לא מושקע, ובמבצע "קנה חולצה קבל סכין מתנה".

לא הגבלתי את עצמי בתקציב, סה"כ חיפשתי חולצה, איך כבר אי אפשר למצוא חולצה נורמאלית ?!

כברירה אחרונה נכנסתי למשביר לצרכן ניגשת אלי כוסית בפנסיה בת 40 שואלת איך אפשר לעזור... "אני רק מסתכל, תודה" גם שם רוב T מיוצרים לערסים, אבל לפחות ראיתי שם כמה חולצות נחמדות. ומי היה מאמין (אפילו אני לא) קניתי בסוף חולצה של ECKO UNLTD .

פורסם

1)כמה חארטה לא קשורה בפוסט אחד.

2)לא מתאים לך, אל תקנה.

3)מה אתה רוצה?

פורסם

דווקא נשמע מוכר...

כל החולצות בארץ הן פשוט לערסים, אני נכנס לחנות, והמוכר אומר לי: "אחי, אני קלטתי את הסגנון שלך, מה אתה אומר על חולצות "V" ?"

לעומת זאת בחו"ל אתה נוסע לאיזה אאוטלט, וקונה חולצות של המותגים הכי טובים בגרושים.

פורסם

אחי סך הכל חולצה ffs...

פורסם

אני זוכר שבחורף לא היה לי ג'קט חם ונסעתי לFOX MAN בדיזינגוף.... ניכנסתי לחנות, כל המוכרים "עליזים" כל הג'אקטים או בצבע וורוד או גדולים מידי.... ואז אחרי 10 דקות של חיפושים מצאתי ג'קט שחור, ספורטיבי עם קפוצ'ון... רצתי מדדתי אותו ישב עלי בול...

אבל כשחזרתי הבייתה אני קולט- כל הבטנה של הג'קט בציורים וורודים.... לא יודע מה איתכם אבל אני אישית לא אוהד גדול של צבע וורוד על גברים... אם ההומואים לא היו מגיעים לפסגת העיצוב אז הוא כניראה גם לא היה ניכנס לאופנה.

פורסם

11971220161720633624ryanlerch_white_t-shirt.svg.hi.png

מה רע בזה?

פורסם

שאם הזעת אין לך חולצה...

פורסם

"מה רע בזה?" - אפילו את זה אין...

פורסם

לך תסתובב בבוגרשוב ותקנה לך כמה טישרטים נורמלים

פורסם

תכ'לס?

אין כמו להיות בשוק הבדואי נגיד שיש שמה המון בגדים וככה אתה רואה הכל בעיניים בחי להסתובב כל כך הרבה וישר אתה רואה משהו שמוצא חן בעיניך קונה בלי בעיה.

וחולצות של ערסים?

אם אתה טוען ככה שכל חנות מוכרת ככה אז הבעיה אצלך ולא אצלם(המצב שלך ממש קשה כנראה)

פורסם

קאסטרו יכולה להיות בקלות חנות של ערסים, אבל TNT, פוקס וכל השאר הם בסדר לגמרי.

פורסם

לא יודע באיזה קאסטרו היית אבל אני הייתי בקאסטרו שלשום ולא ראיתי אפילו חולצה וורודה אחת

פורסם

כן, זה קרה לי גם כשהלכתי לקנות ג'ינסים, ושאלתי את אחת המוכרות אם יש בחנות גם מחלקה לסטרייטים.

פורסם

כן, זה קרה לי גם כשהלכתי לקנות ג'ינסים, ושאלתי את אחת המוכרות אם יש בחנות גם מחלקה לסטרייטים.

\

+1

אני הייתי מציע לך לתת קפיצה לH&O, או לבדוק שוב במשביר. בדר"כ שם אני מוצא את מה שאני רוצה.

או לחפש בסתם חנויות קטנות של מותגים לאו דווקא בקניון, גם שם יש מציאות במחירים לא רעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים