עבור לתוכן

אם חולי נפש לא מודעים לכך שהם חולי נפש.אז יכול להיות שכל אחד מאיתנו הוא חולה,לא?

Featured Replies

פורסם

אם חולי נפש לא מודעים לכך שהם חולי נפש.אז יכול להיות שכל אחד מאיתנו הוא חולה,לא?

פורסם

הייתי אומר שרוב האנשים בעולם סובלים ממחלות נפש קלות, וכל עוד זה לא יוצא דופן זה נחשב נורמלי.

כשמשהו חריג אז גם קל לאבחן, ולכן התשובה לשאלה שלך היא כן, אבל נשאלת השאלה באיזה מידה...

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על מחלה נפש ברמה שיש לכל אחד.

אני מדבר על מחלת נפש ברמה גבוהה כמו פיצול אישיות וכו'.

בן אדם עם פיצול אישיות לדוגמא ,לא מודע לזה שיש לו פיצול.הוא חושב שהוא נורמלי(עד כמה שזכור לי טוב)

אז בעצם כל אחד מאיתנו יכול להיות כזה.

פורסם

לפי מה שאני זוכר מישהו עם פיצול אישיות לא יודע שיש לו פיצול אישיות, לא, מישהו עם פיצול אישיות אמור לזהות את זה, אני חושב.... או שבעצם לא...

מישהו עם פיצול אישיות אמור לזהות את זה? התכוונתי להגיד מישהו עם סכיזופרניה...

עריכה: לא, עם פיצול אישיות...

עריכה: סופי...

עריכה: אתם יודעים מה? גם וגם...

פורסם

בעקרון כן

כל עוד בנאדם כזה לא אלים אז היחידי שיכול לאשפז אותו זה הוא בעצמו

פורסם

סכיזופרניה היא לא פיצול אישיות, מדובר בסוג שונה של מחלת נפש למרות שחלק גדול מהאנשים שסובלים מפיצול אישיות מוגדרים גם כסכיזופרנים.

פורסם

זאת הייתה בדיחה למי שלא הבין ::)

פורסם

אם אנשים לא מודעים לזה שהם פותחים ת'רדים מפגרים, אז יכול להיות ש70% מהת'רדים שנפתחו בפורום כללי בזמן האחרון הם גיבוב

של שטויות.

פורסם

אני מסיק משירותי הצבאי כי אדם מודע למחלת הנפש שלו..כל אותם אנשים שמגיעים לקב"ן ב90% מהמקרים מבקשים אותו ולא מופנים אליו מטעם המפקד שלהם והם מקבלים את מה שהם רצו בסוף והקבני"ם לא שואלים את עצמם "כיצד הוא מודע למה שיש לו ?" ואלה אנשי מקצוע אז אני מניח שרוב מחלות הנפש מוכרות לחולה בהן מטרם עת

פורסם

נראה לי אתה מתבלבל עם חלק נכבד של משתמטים שמנסים לצאת על 21 נפשי.

פורסם

ברגע שאתה חולה נפש החברה אמור לזהות אותך כחריג ושונה ולדעת/ליידע אותך בבעיה שלך.

אם החברה לא שמה לב לזה, כנראה שבאמת כולנו חולי נפש.

פורסם
  • מחבר

אבל אם פסיכיאטר אומר למישהו שיש לו פיצול אישיות,הוא עדין לא מודע לזה וממשיך להתכחש.

פורסם

דווקא אני מודע ואנחנו נהנים ביחד

פורסם

חן מ, האם זה אתה? :)

פורסם
  • מחבר

אולי אי אפשר לדעת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים