פורסם 2009 ביוני 2516 שנים ואיך אתה יכול לדעת את זה? : אולי הוא קפוא אבל הוא נורא עמיד וחזק ולכן הוא מתנהג כרגיל?
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים קודם את הקורנפלקס ורק אז את החלב. גם יש הגיון מאחורי זה:אם שמים קודם את החלב ואז את הדגנים אז הם צפים וזה סתם מציק אחרי זה להטביע אותם ;D
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אני לא מבין אתכם !איך כולם שמים קודם את הקורנפלקס ואז את החלב ?!אתם לא שמים סוכר ?? איך מערבבים סוכר אם כל הקורנפלקס כבר בפנים ?! :s05: :-\
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים מה סוכר?או שקונים שוגי או שאוכלים משהו עם שוקולד (כריות/קראנצ')לא שמים סוכר, זה ממש מעפן, רק הסוף מתוק
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אני קונה רק את הקורנפלקס הזה: http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/00592/news-graphics-2005-_592807a.jpgכל השאר מגעילים..ואי אפשר לאכול את הקורנפלקס הזה בלי סוכר !!
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים קודם את הקורנפלקס ורק אז את החלב. גם יש הגיון מאחורי זה: אם שמים קודם את החלב ואז את הדגנים אז הם צפים וזה סתם מציק אחרי זה להטביע אותם ;D כמובן. אני אימתתי את זה בניסוי מדעי. בור האדם אשר עושה זאת בסדר ההפוך! זה כמו לאכול שניצל קפוא ורק אז לחמם אותו!
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים כמובן. אני אימתתי את זה בניסוי מדעי. בור האדם אשר עושה זאת בסדר ההפוך! זה כמו לאכול שניצל קפוא ורק אז לחמם אותו! אחי אל תגיד את זה בפרופיל גבוה, אם העוף הקפוא ידע שאכלת את בן דוד שלו הוא יבוא אליך בלילה
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים כמובן. אני אימתתי את זה בניסוי מדעי. בור האדם אשר עושה זאת בסדר ההפוך! זה כמו לאכול שניצל קפוא ורק אז לחמם אותו! אתה לא יכול לחמם שניצל קפוא אחרי שאתה אוכל אותו... הוא נהייה self heated ברגע שהוא נתחן בשיניים ומתערבב עם מה שיש בקיבה...
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מה טעים בתירס שייבשו אותו אלוהים ישמור נראה לי שאתה האדם הראשון שאני מכיר שלא אוהב קורנפלקס! פריק...
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים נראה לי שאתה האדם הראשון שאני מכיר שלא אוהב קורנפלקס! פריק... שאני יספר לך למה אני שונא אותו? קודם כל לפעמים הוא גורם לי לכאב בטן כי זה תירס מטומטם ועוד אחד שייבשו אותו (דגני אורז שולטים!!!!!! פרסומת סמוייה) דבר שני זה שיש לי הורים פרימטיביים שחושבים שקורנפלקס זה "הרגיל" וכל השאר זה מיוחדים אז פרציפ לקנות את "הצהוב" כי זה לא מיוחד ואני מנסה להסביר להם שנים שאין כזה דבר מיוחד ושזה פשוט סוגי דגנים שונים עם שמות שונים לייצג אותם
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מה זה משנה מה אתה מכניס פנימה העיקר זה שזה בלפני החלב או כמו שנאמר בפרסומות לפעמים החלב הוא סתם תרוץ (או משהו כזה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.