פורסם 2009 ביוני 1716 שנים רגע, בן כמה אתה? אני די משוכנע שכריות נחשב יחסית למותג חדש, משהו כמו תחילת שנות ה2000.למיטב זכרוני דגני בוקר כריות יצאו מתישהו בשנות התשעים המאוחרות.ולשאלה: בהחלט דגנים קודם ואז חלב.
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים אני שם קורנפלקס ואז חלב, לא חשבתי אף פעם למה, אבל כנראה אני אוהב להסתכל איך החלב מחלחל דרך הקורנפלקס ואז בוקע מלמטה...ד,א, פעם ההורים שלי כמעט הרעילו את אח שלי כשנתנו לו קורנפלקס...
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים לא. מה שקרה הוא שאח שלי רצה קורנפלקס עם חלב פושר ולא קר (?!). לאבא שלי לא היה כוח לחמם במיקרו, אז הוא הוסיף מים רותחים מהקומקום. מה שהוא לא ידע הוא שאמא שלי שמה חומר לניקוי אבנית בקומקום, ולא שטפו אותו מאז. ככה שהמים עם החומר ניקוי נכנסו לחלב של אח שלי, שירק את זה בכף הראשונה. בקערה התחליו להיווצר גושים (זה היה דווקא די מגניב) ולא הבנו מה קרה כי לפני שניה אני שתיתי מאותו חלב והטעם היה בסדר. ואז כשאמא שלי רצתה להרתיח את הקומקום כדי להכין קפה הכל התברר...
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מבחינתי אחד הדברים המוזרים ביותר זה כאשר בן אדם אוהב לאכול את הקורנפלקס עם חלב חם ועוד יותר גרוע עם הוא מחמם את הקערה כשהקורנפלס כבר בפנים עם החלב זה יש לזה מראה כמו של דבק קמח כזה :puke:
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מבחינתי אחד הדברים המוזרים ביותר זה כאשר בן אדם אוהב לאכול את הקורנפלקס עם חלב חם ועוד יותר גרוע עם הוא מחמם את הקערה כשהקורנפלס כבר בפנים עם החלב זה יש לזה מראה כמו של דבק קמח כזה :puke: מראה זה לא הכל בחיים, שמנדריק. גם האופי (ובמקרה הזה הטעם) חשוב! אני אמנם לא מחמם גם את הקורנפלקס, אבל לפעמים בחורף אני שם בקערה קטנה חלב חם (למרות שאם זו כמות גדולה אי אפשר לאכול יותר מדי מזה)
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מראה זה לא הכל בחיים, שמנדריק. גם האופי (ובמקרה הזה הטעם) חשוב! אני אמנם לא מחמם גם את הקורנפלקס, אבל לפעמים בחורף אני שם בקערה קטנה חלב חם (למרות שאם זו כמות גדולה אי אפשר לאכול יותר מדי מזה) אני מצטער אבל נהנה בכל החושים שלי ... אופי אופי אבל אם זה מסריח אתה לא הולך להתקרב לזה... אז למה אם זה לא נראה טוב צריך לשחק FEAR FACTOR עם זה על החתום
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים אני שם קורנפלקס ואז חלב, לא חשבתי אף פעם למה, אבל כנראה אני אוהב להסתכל איך החלב מחלחל דרך הקורנפלקס ואז בוקע מלמטה...ד,א, פעם ההורים שלי כמעט הרעילו את אח שלי כשנתנו לו קורנפלקס...אני שם קורנפלקס קודם ואז חלב כי ככה השליטה על הכמות היא יותר נוחה. אחרי הכל אני שם את החלב בהתאם לכמות הקורנפלקס שאני אוכל ולא את הקורנפלקס בהתאם לכמות החלב שאני שותה.
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים סתם שאלה הדיון הזה לא יותר מתאים לפורום כללי (על פי התבוננות ,הדיון הזה הזוי ומיותר לחלוטין לכן מתאים לפורום כללי )?
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים זה דיון אקטואלי לחלוטין על צורת האכילה הראוייה לקורנפלקס. ובגלל זה הוא הועבר לפורום כללי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.