עבור לתוכן

התלבטות גורלית

כשאתם אוכלים קורנפלקס אתם 2,175 הצבעות

1. 1. כשאתם אוכלים קורנפלקס אתם

• קודם מוזגים חלב ואז שמים קורנפלקס
    • קודם שמים קורנפלקס ואז מוזגים חלב

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

רגע, בן כמה אתה? אני די משוכנע שכריות נחשב יחסית למותג חדש, משהו כמו תחילת שנות ה2000.

למיטב זכרוני דגני בוקר כריות יצאו מתישהו בשנות התשעים המאוחרות.

ולשאלה: בהחלט דגנים קודם ואז חלב.

• תגובות 107
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ג.לא שותה מה שמכיל חלב :P

פורסם

אני שם קורנפלקס ואז חלב, לא חשבתי אף פעם למה, אבל כנראה אני אוהב להסתכל איך החלב מחלחל דרך הקורנפלקס ואז בוקע מלמטה...

ד,א, פעם ההורים שלי כמעט הרעילו את אח שלי כשנתנו לו קורנפלקס...

פורסם

והם ממשיכים לנסות?

פורסם

לא. מה שקרה הוא שאח שלי רצה קורנפלקס עם חלב פושר ולא קר (?!). לאבא שלי לא היה כוח לחמם במיקרו, אז הוא הוסיף מים רותחים מהקומקום. מה שהוא לא ידע הוא שאמא שלי שמה חומר לניקוי אבנית בקומקום, ולא שטפו אותו מאז. ככה שהמים עם החומר ניקוי נכנסו לחלב של אח שלי, שירק את זה בכף הראשונה. בקערה התחליו להיווצר גושים (זה היה דווקא די מגניב) ולא הבנו מה קרה כי לפני שניה אני שתיתי מאותו חלב והטעם היה בסדר. ואז כשאמא שלי רצתה להרתיח את הקומקום כדי להכין קפה הכל התברר...

פורסם

מבחינתי אחד הדברים המוזרים ביותר זה כאשר בן אדם אוהב לאכול את הקורנפלקס עם חלב חם

ועוד יותר גרוע עם הוא מחמם את הקערה כשהקורנפלס כבר בפנים עם החלב

זה יש לזה מראה כמו של דבק קמח כזה :puke: :puke:

פורסם

צהוב חיוור, צמיגי וחם? ::)

הממממ...

פורסם

מבחינתי אחד הדברים המוזרים ביותר זה כאשר בן אדם אוהב לאכול את הקורנפלקס עם חלב חם

ועוד יותר גרוע עם הוא מחמם את הקערה כשהקורנפלס כבר בפנים עם החלב

זה יש לזה מראה כמו של דבק קמח כזה :puke: :puke:

מראה זה לא הכל בחיים, שמנדריק.

גם האופי (ובמקרה הזה הטעם) חשוב! :nono:

אני אמנם לא מחמם גם את הקורנפלקס, אבל לפעמים בחורף אני שם בקערה קטנה חלב חם (למרות שאם זו כמות גדולה אי אפשר לאכול יותר מדי מזה)

פורסם

מראה זה לא הכל בחיים, שמנדריק.

גם האופי (ובמקרה הזה הטעם) חשוב! :nono:

אני אמנם לא מחמם גם את הקורנפלקס, אבל לפעמים בחורף אני שם בקערה קטנה חלב חם (למרות שאם זו כמות גדולה אי אפשר לאכול יותר מדי מזה)

אני מצטער אבל נהנה בכל החושים שלי ...

אופי אופי אבל אם זה מסריח אתה לא הולך להתקרב לזה... אז למה אם זה לא נראה טוב צריך לשחק FEAR FACTOR עם זה

על החתום :funn:

פורסם

אני שם קורנפלקס ואז חלב, לא חשבתי אף פעם למה, אבל כנראה אני אוהב להסתכל איך החלב מחלחל דרך הקורנפלקס ואז בוקע מלמטה...

ד,א, פעם ההורים שלי כמעט הרעילו את אח שלי כשנתנו לו קורנפלקס...

אני שם קורנפלקס קודם ואז חלב כי ככה השליטה על הכמות היא יותר נוחה. אחרי הכל אני שם את החלב בהתאם לכמות הקורנפלקס שאני אוכל ולא את הקורנפלקס בהתאם לכמות החלב שאני שותה.

פורסם

אין דבר מגעיל יותר מקורנפלקס "רגיל" כשהוא רטוב לחלוטין

פורסם

צהוב חיוור, צמיגי וחם? ::)

הממממ...

בתאבון :)

פורסם

סתם שאלה הדיון הזה לא יותר מתאים לפורום כללי (על פי התבוננות ,הדיון הזה הזוי ומיותר לחלוטין לכן מתאים לפורום כללי )?

פורסם

זה דיון אקטואלי לחלוטין על צורת האכילה הראוייה לקורנפלקס.

פורסם

זה דיון אקטואלי לחלוטין על צורת האכילה הראוייה לקורנפלקס.

ובגלל זה הוא הועבר לפורום כללי :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים