עבור לתוכן

אין קליטה במרתף.

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי בית מרתף וברוב הזמן אני נמצא במרתף.

מכיוון שהמרתף הוא מתחת לאדמה, אין שם קליטה סלולרית.

מה אפשר לעשות בנידון?

אני יודע שסלקום מתקינים אנטנות קטנות בבית כדי לשפר את הקליטה, אבל אני לקוח של אורנג' והם לא עושים את זה (התקשרתי אליהם היום).

הנציג באורנג' הציע שאני אקנה reapeter כזה באופן עצמאי.

וחשבתי שזאת יכולה להיות אפשרות לא הוגנת, אבל הכי ריאלית שיש.

מאיפה אפשר לקנות דבר כזה? מה העלות של זה?

תודה.

ד"א, מצטער אם כן יש פורום יותר מתאים, אני פשוט מרחף, אז סביר להניח שלא שמתי לב. D:

פורסם

אז תעבור לסלקום...

רוב הסיכויים שהם יהיו גם זולים יותר

פורסם

מה הקשר?... :kopfpatsch:

עריכה:.... לא משנה... ::) לא קראתי הכל.

אתם באמת רוצים אנטנה בתוך הבית?... אולי תקפצו לתוך המיקרו וזהו?

פורסם

סלקום FTW

פורסם

רגע, יש לי פתרון יותר פשוט

יש לך טלפון קווי במרתף?

פורסם
  • מחבר

כבר בדקתי את עניין הקרינה מול סלקום.

האנטנה הזאת עושה קרינה בדיוק כמו של פלאפון נוסף.

ככה שבדוגרי, זה לא באמת משנה.

לסלקום אני לא יכול לעבור.

כן, יש לי טלפון קווי במרתף.

פורסם

אז תסבול בשקט...

בהצלחה במציאת פיתרון ריאלי יותר

פורסם

אז אל תדבר במרתף .... ואני אגיד לך למה:

מה שקורה במרתף הוא שאין ממש דרך לסיגנאל לצאת ואם הוא מצליח לצאת זה אומר שהטלפון הנייד משדר בעוצמה הכי גבוהה שלו או קרוב לכך. בגלל שהטלפון שלך נמצא במרחק של 2 ס"מ מהמוח שלך הכמות קרינה שאתה מקבל ממנו היא מאוד גבוהה. כל השטויות שאתה שומע על זה שיש יותר מדי אנטנות ושהקרינה מהן הורגת אותנו זה לא כלכך מבוסס. מה שבטוח שאם הקרינה הסליולרית מסוכנת (גם בזה עדיין לא בטוחים) הטלפון הנייד הוא הסכנה העיקרית . וזה פשוט בגלל הנוסחה בפיזיקה שאומרת שעוצמת האות האלקטרו-מגנטי דועכת ביחס של אחד חלקי המרחק מהמקור בריבוע.

אז מה שקורה שאם אתה מצליח לדבר מהמרטף אתה מקבל קרינה למוח ב 100% שמוכפלת בערך פי 2500 כי המרחק למוח שלך הוא 0.02 מטרים.

האלטרנטיבה כמובן זה לבקש שיתקינו לך איזה מגבר קליטה אבל אני לא בטוח כמה זה עוזר.

פורסם

יש בכל מכשיר עדכני אופציות העברת שיחה, בברירת מחדל כולם מופנים לתא קולי, תפנה את שירות "כאשר לא זמין" למספר הקווי

שים לב ל 2 דברים:

1. אתה חייב להיות באיזור עם כיסוי רשת כדי לבצע את הפעולה

2. אני ממש לא סגור על אם קיימות עליות ואם כן מה הן.

פורסם

אני די בטוח שמתי שאתה מעביר שיחה לקו נייח אתה משלם על זה לדקה כאילו התקשרת לקו נייח מהנייד שלך.

פורסם
  • מחבר

אז אל תדבר במרתף .... ואני אגיד לך למה:

מה שקורה במרתף הוא שאין ממש דרך לסיגנאל לצאת ואם הוא מצליח לצאת זה אומר שהטלפון הנייד משדר בעוצמה הכי גבוהה שלו או קרוב לכך. בגלל שהטלפון שלך נמצא במרחק של 2 ס"מ מהמוח שלך הכמות קרינה שאתה מקבל ממנו היא מאוד גבוהה. כל השטויות שאתה שומע על זה שיש יותר מדי אנטנות ושהקרינה מהן הורגת אותנו זה לא כלכך מבוסס. מה שבטוח שאם הקרינה הסליולרית מסוכנת (גם בזה עדיין לא בטוחים) הטלפון הנייד הוא הסכנה העיקרית . וזה פשוט בגלל הנוסחה בפיזיקה שאומרת שעוצמת האות האלקטרו-מגנטי דועכת ביחס של אחד חלקי המרחק מהמקור בריבוע.

אז מה שקורה שאם אתה מצליח לדבר מהמרטף אתה מקבל קרינה למוח ב 100% שמוכפלת בערך פי 2500 כי המרחק למוח שלך הוא 0.02 מטרים.

האלטרנטיבה כמובן זה לבקש שיתקינו לך איזה מגבר קליטה אבל אני לא בטוח כמה זה עוזר.

וזה בדיוק מה שאני רוצה לעשות.

אורנג' לא עובדים עם הספקים של המגברי קליטה האלו, אז אני רוצה לקנות אחד כזה באופן עצמאי.

מה גם שאם יהיה מגבר קליטה שכזה סביר להניח שהפלאפון לא ישדר בעוצמה החזק ביותר...

העברת שיחה לא תעזור, כי כדי שזה יעבוד - צריך שהפלאפון יהיה באיזור עם קליטה.

מה גם שהאופציה הזו יקרה.

Melke Pk, אם אין לך משהו חכם להגיד, פשוט אל תגיד :)

אני לא אסבול בשקט מכיוון שכשאני הייתי ילד קטן, אמא ואבא לימדו אותי שכשאני נתקל בבעיה, לא לשמור בבטן, אלא לשתף אחרים במידה ואני לא מצליח לפתור אותה בעצמי, כדי שהם יעזרו לי :)

הבנת? אולי תוכל לעשות זאת גם אתה, אם תיתקל בבעיה. :)

יום נעים ותודה לך.

פורסם

לא העברה קבועה, הערבה כאשר המכשיר עובר לאיזור שאין בו שירות, זה שירות רשת ולא שירות של המכשיר, אותו שירות רשת שמעביר לתא הקולי שלך לדוגמא.

פורסם
  • מחבר

לא העברה קבועה, הערבה כאשר המכשיר עובר לאיזור שאין בו שירות, זה שירות רשת ולא שירות של המכשיר, אותו שירות רשת שמעביר לתא הקולי שלך לדוגמא.

המחשב שלי במרתף.

ככה שרוב הזמן אני במרתף.

ואני אוהב שהפלאפון לידי, במיוחד כשזה ליד המחשב. כי ככה אני גם מעביר תוכנות \ תמונות ושטויות כאלו. ובכלל, נוח לי יותר שהוא לידי.

פורסם

שמע הרפיטר הכי זול שמצאתי עולה קצת יותר מ 150$ ותומך רק ב GSM900MHZ

פורסם
  • מחבר

שמע הרפיטר הכי זול שמצאתי עולה קצת יותר מ 150$ ותומך רק ב GSM900MHZ

תודה רבה,

אפשר לדעת איפה מצאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים