עבור לתוכן

YNET חשפה רשת מחשבים שרימתה לקוחות ?

Featured Replies

פורסם

המחשב הזול בישראל נשמע לי גם הגרוע ביותר.

אני לא מבין על מה הרעש... אפשר למצוא מלא דברים כאלו בתיבות הדואר של כל אחד כאן.

אין פה שום סקופ או משהו כזה. וזה לא מפתיע בכלל שהמוצר לא קיים.

פורסם

אני עושה סקר שוק על כל דבר שאני רוצה לקנות, סך הכל 5 דקות ללמוד מושגים ואתה כבר יודע מה עדיף לך לקנות

את הסקר שוק הזה אתה עושה דרך המחשב שלך כי אתה מבין ויודע איך להשתמש בטכנולוגיה..

לא כל בן אדם יודע את זה.. כאילו שאתה לא נתקל במלא כאלה כל יום.

פורסם

את הסקר שוק הזה אתה עושה דרך המחשב שלך כי אתה מבין ויודע איך להשתמש בטכנולוגיה..

לא כל בן אדם יודע את זה.. כאילו שאתה לא נתקל במלא כאלה כל יום.

בגלל זה צריך לעודד אנשים להבין את הטכנולוגיה

אפשר לחשוב כבר מה אני, סתם עוד אדם ממוצע שאין לו שום דבר מיוחד, במה אני יותר טוב מאחרים שאני יכול להבין את הטכנולוגיה הזאת ומישהו אחר לא?

זה כבר ניהיה דפוק, למשל מערכת הפעלה:

המציאו את המערכת הפעלה ומשפרים אותה כל הזמן כדי שלמשתמש יהיה נוח יותר וקל יותר לבצע פעולות אוטומטיות בקליק פשוט במקום להקיד שורות פקודה ארוכות ואפילו את זה אנשים לא מבינים, אבל מעניין שמתי שהם כן רוצים הם יודעים להעביר ערוץ בשלט, או להיכנס לVOD, זה בדיוק אותו דבר - לחיצה

אבא שלי לא מבין בטכנולוגיה כמו שאתה אומר למרות שאני מנסה להסביר לו ואח שלו כן מבין, והם לא שונים בשום דבר. סך הכל עניין של רצון.

פורסם

אם זה לא מעניין אותם, מגיע להם שיעשקו אותם טוב טוב.

משהו כמו 3-4 שעות של קריאה ואתה יודע כל מה שאתה צריך לדעת על קניית מחשב.

אם כך, ל-90% מהאוכלוסיה מגיע שיעשקו אותה? אני לא חושב.

פורסם

כל מי שהשלה את עצמו לרגע שזו קונספירציה ושזה לא נכון, פשוט מאד טועה טעות מרה!!!

זו טכניקה מגעילה וידועה! השיטה פשוטה: אתה מוכר קוריוז: "המחשב הכי זול בעולם!" בעיתון, כמובן שהמוצר לא קיים, שכן הוא לא רק שלא רווחי, אלא גם הפסדי! מחשב ב899, ש"ח זה לא אפשרי, המעבד עולה כ350 ש"ח הלוח עולה כ220 ש"ח הזיכרון כ60 ש"ח צורב כ100 ש"ח דיסק קשיח כ200 ש"ח והמארז והספק הפשוטים והגרועים ביותר יעלו עוד 120 ש"ח, מה שיציב את המחיר הכולל על כ1050 ש"ח. מכירה ב900 ש"ח היא לא עסקה טובה עבור העסק.

כל מי שמגיע לחנות העסק ומנסה לרכוש את המוצר, ובלא הצלחה מרגיש מרומה, ואת כעסו פורק לרוב על אנשי המכירות, מבלי להבין כמובן שהם בסך הכל שכירים, שמצייטים להוראות מלמעלה, וההוראות הן ברורות: "פירסמנו זול כדי להביא לכם קהל, אין למכור בשום פנים את המחשב בפרסום, עכשיו הם אצלכם בחנות, קדימה UPSALING". כמובן שזה חסר שחר למדי, מאחר וברגע שאדם מרגיש מרומה, הוא לא נוטה לפתוח את הארנק, ובכל זאת אחוז מסוים בהחלט נופל בתרמית וסוגר עיסקה שמשתלמת יותר לעסק.

מהן טכניקות השיכנוע (ההעברה)?

1. מועד האספקה, בעוד לרוב מועד האספקה הוא כשבוע ימים, "על המבצע הזה, זמן האספקה הוא ארוך יותר" מגיע ל21 ימי עסקים - כחודש קלנדרי.

2. תנאי תשלום, מחיר המחשב הנ"ל הוא למזומן בלבד ולא ניתן לשלמו בתשלומים.

3. הסבר ללקוח שכדאי לו לקנות משהו דומה אך שונה (תכלס כי את מה שהוא רוצה מעולם לא היה).

4. הסבר ללקוח שמה שהוא מבקש לקנות הוא גרוע, ולא כדאי לרכישה, עצוב שאיש מכירות צריך לקטרג על הסחורה שלו, אבל במקרה הזה זו גם אמת.

אם יוצא לכם להיות עדים לנסיון של לקוח לסגור עסקה על מחשב מבצע שכזה, מדובר באירוע מאד יוצא דופן, הלקוח דורש לקנות ואילו איש המכירות מנסה לשכנעו עד לרמת עימות כי לא יקנה.

אז הרשת שבכתבה יצאה על הפנים ועם המכנסיים למטה, ע"מ לתקן זאת הם כנראה ימכרו באמת 40 מחשבים כאלו בהפסד. רשתות אחרות מוכרות בתדירות זו או אחרת מחשבי קוריוז, ע"מ שלא יווצר רושם של פרסום שיקרי, אך האם אנחנו רוצים לקנות את המחשבים הללו?

התשובה היא חד משמעית ובלתי משתמעת לשתי פנים: לאאאאאא!!!!!!

אם הרשת כבר מוכרת בהפסד, כל לקוח שתורם להפסד הזה, מפסיד איתה, מדובר לפי רוב במחשבים שהם תקלה עוד בטרם הופעלו לראשונה, הם בנויים מהרכיבים הזולים ביותר עליהם הצליחה הרשת לשים יד. לא בהכל ניתן לקמץ, ולכן במקומות שניתן הולכים עד הסוף! לרוב הדבר מתבטא באופן הכי חריף במארז הג'נרי עם ספק ג'נרי שלא הייתם סומכים עליו להפעיל נורה בעוצמה של וואט בודד! המערכות הנ"ל סובלות מחוסר אמינות משוע!

אין ספק שצריך להיות אידיוט ע"מ לאפשר למייל פנימי שכזה לדלוף החוצה, ואין ספק שבמצב כזה הברירה היחידה היא להכחיש עוד ועוד, ולמכור כמה דוגמאות בהפסד, אך זו אינה הרשת היחידה שעושה זאת, העיתונים מלאים במודעות מסוג זה.

אמנם לא קיבלנו הוכחה מתמטית פורמלית, אך זוהי בכל זאת הוכחה לכך שהמונח "זול מדי" מוגדר היטב! ומה שנראה טוב מדי מכדי להיות אמיתי כנראה באמת כזה! בכל זאת למען ההגינות יש לציין כי חלק מסוים מהאשמה שייך בכל זאת לצרכנים עצמם, אשר במקום לרצות לקנות מחשב, מחפשים לקנות עסקה או מחיר ולא מחשב. אולי כאשר הצרכן יתבגר, יאלצו רשתות שיווק המחשבים הגדולות להתבגר איתו ולשנות גישה, עד אז, תמיד ישנן הרשתות שעדיין לא נשברו ומציעות מגוון מוצרים אמיתיים במחירים ריאליים.

פורסם

המשפט שפחות או יותר מסכם את התרד הזה :smile1:

כ.מסך-FX 8400GS/512MB T.C/DVI-מכונת משחקים!

פורסם

אם כך, ל-90% מהאוכלוסיה מגיע שיעשקו אותה?

וזה בדיוק למה אני כ"כ נהנה לעבוד במכירות ולהרוויח עמלות נאות.

פורסם

המשפט שפחות או יותר מסכם את התרד הזה :smile1:

מה אתה מסתלבט, את דייב זה יריץ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים