עבור לתוכן

YNET חשפה רשת מחשבים שרימתה לקוחות ?

Featured Replies

פורסם

למכירה: מחשב שלא קיים

רשת אקסלנט ‭D.M.O‬ פירסמה במודעות את "המחשב הזול בישראל,"!‬ אבל במייל פנימי לחנויות נכתב שהמוצר לא באמת קיים, ושהמבצע נועד רק למשוך לקוחות. המנכ"ל: "המחשב היה, ישנו ויהיה. המייל נוסח לא נכון ואנו מצרים על כך"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731679,00.html

הכותרת עם הסימן שאלה שלא יבוא אלי או לHWZONE בתלונות

זה כתבה של YNET ואני רק פותח אלה דיון פה

ובנימה אישית -כבוד לYNET :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

טעות לינק :P

פורסם

עם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

פורסם
  • מחבר

תוקן הלינק

פורסם

זה לא פעם ראשונה שזה קורה, אני מכיר עוד רשתות שעשו דברים מאד דומים.

פורסם

ככה זה במדינת הרמאים.. עושים את זה לא רק במחשבים אלא כמעט בכל דבר שאתה רואה מבצע בעיתון מגיע לחנות ואומרים לך שבדיוק נגמר במלאי אבל אם אתה רוצה יש משהו יותר טוב ויותר כדאי.

בכל מקרה בן אדם במדינה הזאת שלא מבין במחשבים ורוצה לקנות מחשב רוב הסיכויים שיעקצו לו את הצורה.

פורסם

הפראיירים במדינה מביאים את זה על עצמם

כדי להבין מה החלקים במפרט אומרים לא צריך להיות מדען טילים

פורסם

למען האמת, זה שלך זה בא בטבעיות, לא אומר שזה ככה לגבי רוב האוכלוסיה. רוב האנשים לא מבינים בזה, ולמען האמת, לא הכי מעניין אותם (וחבל שכך).

פורסם

זה לא בא בטבעיות

אני מבין מה אני קונה בגלל שרציתי להבין, בגלל אותו נושא אין לי ידע במתמטיקה כי לפני הרבה שנים לא רציתי להבין

יש אנשים שהם גאונים עם תארים אבל יקנו מחשב מעפן, כי הם לא רוצים להבין מה הם קונים

אז כמו שאמרתי הם מביאים את זה על עצמם

פורסם

זה נשמע קצת מוזר. מחשב ב899 לא קיים, אבל ב999 שקל הם מוכנים כבר כמה תשלום שאתה רוצה עם זמן אספקה כמעט מידי?

פורסם

בארה"ב יש חוק שמחייב לתת מוצר מקביל באותו מחיר אם המוצר שבמבצע "אזל" באורח פלא מהמדפים.

פורסם

בכל התחומים זה כך לא רק בתחום המחשבים

הרבה מאוד אנשים לא עושים שקר שוק או בודקים ומתאימים את המוצר לצרכים שלהם אלה מקשיבים לדברי הלל שהמוכר אומר על המוצר וקונים מוצר עם תכונות שהם לא בהכרח צריכים

פורסם

אני מכיר לא מעט אנשים בגיליים 30-35-40 שלמדנו באופן שיטחי על חומרת מחשבים,

לפני שרכשו מחשב.

פורסם

אני עושה סקר שוק על כל דבר שאני רוצה לקנות, סך הכל 5 דקות ללמוד מושגים ואתה כבר יודע מה עדיף לך לקנות

פורסם

למען האמת, זה שלך זה בא בטבעיות, לא אומר שזה ככה לגבי רוב האוכלוסיה. רוב האנשים לא מבינים בזה, ולמען האמת, לא הכי מעניין אותם (וחבל שכך).

אם זה לא מעניין אותם, מגיע להם שיעשקו אותם טוב טוב.

משהו כמו 3-4 שעות של קריאה ואתה יודע כל מה שאתה צריך לדעת על קניית מחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים