פורסם 2009 ביוני 1516 שנים למכירה: מחשב שלא קיים רשת אקסלנט D.M.O פירסמה במודעות את "המחשב הזול בישראל,"! אבל במייל פנימי לחנויות נכתב שהמוצר לא באמת קיים, ושהמבצע נועד רק למשוך לקוחות. המנכ"ל: "המחשב היה, ישנו ויהיה. המייל נוסח לא נכון ואנו מצרים על כך" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731679,00.html הכותרת עם הסימן שאלה שלא יבוא אלי או לHWZONE בתלונות זה כתבה של YNET ואני רק פותח אלה דיון פה ובנימה אישית -כבוד לYNET :xyxthumbs:
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים ככה זה במדינת הרמאים.. עושים את זה לא רק במחשבים אלא כמעט בכל דבר שאתה רואה מבצע בעיתון מגיע לחנות ואומרים לך שבדיוק נגמר במלאי אבל אם אתה רוצה יש משהו יותר טוב ויותר כדאי.בכל מקרה בן אדם במדינה הזאת שלא מבין במחשבים ורוצה לקנות מחשב רוב הסיכויים שיעקצו לו את הצורה.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים הפראיירים במדינה מביאים את זה על עצמםכדי להבין מה החלקים במפרט אומרים לא צריך להיות מדען טילים
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים למען האמת, זה שלך זה בא בטבעיות, לא אומר שזה ככה לגבי רוב האוכלוסיה. רוב האנשים לא מבינים בזה, ולמען האמת, לא הכי מעניין אותם (וחבל שכך).
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים זה לא בא בטבעיותאני מבין מה אני קונה בגלל שרציתי להבין, בגלל אותו נושא אין לי ידע במתמטיקה כי לפני הרבה שנים לא רציתי להביןיש אנשים שהם גאונים עם תארים אבל יקנו מחשב מעפן, כי הם לא רוצים להבין מה הם קוניםאז כמו שאמרתי הם מביאים את זה על עצמם
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים זה נשמע קצת מוזר. מחשב ב899 לא קיים, אבל ב999 שקל הם מוכנים כבר כמה תשלום שאתה רוצה עם זמן אספקה כמעט מידי?
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים בארה"ב יש חוק שמחייב לתת מוצר מקביל באותו מחיר אם המוצר שבמבצע "אזל" באורח פלא מהמדפים.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים בכל התחומים זה כך לא רק בתחום המחשביםהרבה מאוד אנשים לא עושים שקר שוק או בודקים ומתאימים את המוצר לצרכים שלהם אלה מקשיבים לדברי הלל שהמוכר אומר על המוצר וקונים מוצר עם תכונות שהם לא בהכרח צריכים
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים אני מכיר לא מעט אנשים בגיליים 30-35-40 שלמדנו באופן שיטחי על חומרת מחשבים,לפני שרכשו מחשב.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים אני עושה סקר שוק על כל דבר שאני רוצה לקנות, סך הכל 5 דקות ללמוד מושגים ואתה כבר יודע מה עדיף לך לקנות
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים למען האמת, זה שלך זה בא בטבעיות, לא אומר שזה ככה לגבי רוב האוכלוסיה. רוב האנשים לא מבינים בזה, ולמען האמת, לא הכי מעניין אותם (וחבל שכך).אם זה לא מעניין אותם, מגיע להם שיעשקו אותם טוב טוב.משהו כמו 3-4 שעות של קריאה ואתה יודע כל מה שאתה צריך לדעת על קניית מחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.