פורסם 2009 ביוני 1516 שנים יש לי מחשב חזק אבל אני לא יודע אם שווה לי לקנות קונסולה או אקסבוקס אוps3אם אני קונה היא תחובר למסך מחשב עם פאנל e-ips בגודל 22 אינץ Dell 2209wa.אני שואל כי רציתי לקנות קונסולה לפני שנה אבל אז השקעתי עוד כסף וקניתי מחשב חזק.עדיין שווה לקנות קונסולה?? ורוב המשחקים של האקס בוקס יוצאים גם למחשב אז זה לא יהיה בזבוז??ואיזה קבל אני יצתרך לקנות כדי לחבר את האקס בוקס לדל???תודה...
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים קנה בוקס360, יש כמה משחקים שאני בוכה שוב ושוב על זה שהם לא הולכים לצאת למחשב ):
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים אם כבר אז PS3 לסוני יש משחקי צד ראשון מאוד טובים שלא יצאו למחשב ב360 רוב הגדולים יוצאים למחשב בסופו של דבר
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים אם כבר אז PS3 לסוני יש משחקי צד ראשון מאוד טובים שלא יצאו למחשב ב360 רוב הגדולים יוצאים למחשב בסופו של דבר TEATIME צודק ב 100%. ויש גם המון משחקים מדהימים לבקוס שאין למחשב ובחיים לא יהיה.PS3 לא יודע,חצי מהבלעדיים שלו עברו לXBOX360 אז כרגע אני לא רואה מה ההתלהבות.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים הצד ראשון של סוני יותר טובים מהצד ראשון של MS ובעניין זה -כן כי ממש כיף לשחק במשחק שנה אחרי שכל שאר העולם שכח ממנו...30 מיליון זה לא כזה הרבה שמדובר בגימינג ולמחשב גרפיקה עדיפה בהרבה ואפשרויות שליטה עדיפות (אפשר שליטה בדיוק כמו ב360 אם רוצים ) או מקלדת ועכבר
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים הצד ראשון של סוני יותר טובים מהצד ראשון של MS ובעניין זה -30 מיליון זה לא כזה הרבה שמדובר בגימינג ולמחשב גרפיקה עדיפה בהרבה ואפשרויות שליטה עדיפות (אפשר שליטה בדיוק כמו ב360 אם רוצים ) או מקלדת ועכבר גאון, שלט זה כל הכיף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.