עבור לתוכן

השוואה בין ה 4770 ל 4850 מבחינת רעש

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב והוא הולך להיות בחדר שלי ממש קרוב למיטה ולכן חשוב לי שהוא יהיה שקט ככל האפשר.

אני מתלבט בין ה GIGABYTE HD 4770 לבין ה PALIT 4850 DDR5

מבחינת ביצועים ברור לי שהכרטיס של פאליט לוקח אותו בסיבוב, השאלה אם הוא לא יעשה הרבה רעש/יתחמם יותר מדי? (לא מתכנן OC).

כמו כן, האחריות על הפאליט היא רק שנתיים ועל ג'יגה בייט היא 3 אם אני לא טועה...

מה אתם ממליצים?

פורסם

הקירור של פאליט אמור להיות שקט, תרגיש אותו רק במשחקים אולי

פורסם

הקירור של pailt אכן מעולה ,אבל שלא תטעה הקירור של ה 4770 לא רעה גם .

אגב ממה הסקתה שה 4850 לוקח אותו בסיבוב ? ה4770 יותר טוב מה 4850 ,הוא בטכנולוגיה חדשה יותר (40 nm ) והוא קר יותר ועם o.c קטן הוא חזק הרבה יותר .

לסיכום אני היית לוקח את ה 4770 .

פורסם

הקירור של pailt אכן מעולה ,אבל שלא תטעה הקירור של ה 4770 לא רעה גם .

אגב ממה הסקתה שה 4850 לוקח אותו בסיבוב ? ה4770 יותר טוב מה 4850 ,הוא בטכנולוגיה חדשה יותר (40 nm ) והוא קר יותר ועם o.c קטן הוא חזק הרבה יותר .

לסיכום אני היית לוקח את ה 4770 .

הHD4770 אינו טוב יותר מהHD4850. הוא מכיל פחות צינורות עיבוד וכן רוחב פס זכרון של 128BIT, בסטוק HD4850 חזק ב4-5%

עכשיו הם דיברו על הHD4850 GDDR5, שהוא בעצם HD4870 טיפה מוחלש

פורסם
  • מחבר

חחחחח עכשיו בילבלתם אותי.

אלקטריק- עד היום הבנתי כמוך שה 4850 DDR5 זה סוג של 4870 מוחלש ולכן הוא גם יותר טוב מה 4770 (אלכס- ה 4770 מעולה ואני מאוד חושב על לקחת אותו מכיוון שהוא הרבה יותר שקט וקר, אך עדיין ה 4850 DDR5 טיפה יותר טוב..)

כמו כן אני לא מתכוון לעשות OC כי אין לי מושג איך עושים את זה, אין סכנה ב OC קטן לכרטיס מסך? (לאיזה מהם עדיף לעשות OC מבחינת הקירור שלהם שאני יהיה בטוח שלא יקרה כלום לכרטיס?)

לסיכומו של עניין- מה עדיף לי לקחת? ההפרשים ביניהם זה עניין של עשרות שקלים ככה שמה שיכריע את הכף זה האיכויות שלהם והשקט והקירור.

ותודה על התשובות

פורסם

blizzard20, כדיי שנדע ב100% איזה כרטיס מתאים לך ציין בקשה את מפרט המחשב המלא שלך כולל מסך

כמו כן ציין את התקציב בכותרת.

פורסם

בIDLE הקירור של PALIT שקט מאוד. ב100% מאמץ הוא נשמע כמו מטוס (ואני לא בן אדם שרגיש לרעש בד"כ)

פורסם

קודם כל שיהיה בארץ 4770..אחרי זה תערכו השוואות.

למי יש את הכרטיס הזה בכלל? חנות או גולש? יש בכלל למישהו את הכרטיס??

פורסם

קודם כל שיהיה בארץ 4770..אחרי זה תערכו השוואות.

למי יש את הכרטיס הזה בכלל? חנות או גולש? יש בכלל למישהו את הכרטיס??

עכשיו הגזמת... הכרטיס פה... כבר יותר מחודש אני חושב, ואני אישית ראיתי פה רבים שכבר קנו אותו. חנות? אני מביא לך לפה 15 לפחות בהספקה מיידית

פורסם

יאללה..אני מחפש אותו בנרות..למי יש אותו במלאי?

הכוונה לא חנות שמפרסמת אלא חנות שיש לה אותו!!

עריכה: מחר בעבודה נריץ טלפונים ונבדוק למי יש..אבל ממה שבדקתי בשבועיים האחרונים לאף אחד אין במלאי!

פורסם

הHD4770 אינו טוב יותר מהHD4850. הוא מכיל פחות צינורות עיבוד וכן רוחב פס זכרון של 128BIT, בסטוק HD4850 חזק ב4-5%

עכשיו הם דיברו על הHD4850 GDDR5, שהוא בעצם HD4870 טיפה מוחלש

אויי מיצטער טועת שלי ,לא שמתי לב שזה הgddr5 ,מה כן אני עדיין הייתי הולך על 4770 .

אגב זה לא צינורות עיבוד (זו היא טכנולוגיה ישנה ) זה מעבדי זרימה ,כך הבנתי לפחות .

נ.ב חבר אתמול דיבר עם כמה חנויות (הוא גם קונה את ה 4770 ) והם כרגע מחכים למשלוח שלם .

פורסם

עכשיו הגזמת... הכרטיס פה... כבר יותר מחודש אני חושב, ואני אישית ראיתי פה רבים שכבר קנו אותו. חנות? אני מביא לך לפה 15 לפחות בהספקה מיידית

אני לא מכיר יבואן שיש לו את הכרטיס הזה במלאי, נכון לעכשיו (אני אשמח לדעת למי יש את הכרטיס פיזית ..) אין את הכרטיס הזה בארץ ולא יהיה בזמן הקרוב.

פורסם
  • מחבר

RSM

חבר שלי הזמין מפרט עם הכרטיס הזה בשבוע שעבר והוא אמור לקבל אותו היום או מחר.

ככה שאני מאמין שיש להם אותו במלאי

פורסם

אני לא מכיר יבואן שיש לו את הכרטיס הזה במלאי, נכון לעכשיו (אני אשמח לדעת למי יש את הכרטיס פיזית ..) אין את הכרטיס הזה בארץ ולא יהיה בזמן הקרוב.

מסכים איתך, גם אני בדקתי דרך היבואנים ואין להם אפילו צפי מתי יהיה אותו ואם בכלל.

הבנתי שכל היצרנים (palit/bfg/msi/sephire וכל שאר החברה) מחכים שיגיעו אליהם עוד ליבות, כי נכון לעכשיו ל- ATI אין ליבות כאלה במלאי!

גם אני עשיתי חיפוש מקצה לקצה ובסוף הלכתי על palit sonic special edition 4850 512 ddr5. כמובן שהוא עולה יותר.

פורסם

ה4850 של PALIT שקט יחסית מרוב הכרטיסים בסדרה,קירור משופר ברמות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים