עבור לתוכן

Samsung SyncMaster 226BW - לא נדלק, ומצפצף בתדר נמוך :0

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי

Samsung SyncMaster 226BW

מזה שנה וחצי

מחובר עם DVI לGEFORCE 8600

לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, המערכת עולה ואני שומעה את הווינדוס והכול

המנורה של המסך מהבהבת פעם בשנייה ויש צליל בתדר נמוך (מין צפצוף כזה)

החלפתי ל ראידון 2400, והבעייה נשארה.

בנוסף לאחר שהמחשב נכנס לסליפ נראה לי והמסך מתכבה יש את אותה הבעיה!.

רק לאחר שאני מכבה מספר פעמים את המחשב ומדליק שוב המסך עובד.

נראה לי גם לוקח לו יותר זמן להתחיל לעבוד מלפני זה עד שאני מכבה ומפעיל מחדש כמה פעמים.

תודה על העזרה

פורסם

מעניין,

המסך שלי בן שנה וחצי בדיוק נרכש בפברואר 08

אתמול התחילה אצלי בדיוק אותה בעיה.

אני פותר אותה בינתיים ע"י ניתוק המסך מהחשמל, הוצאת כבל ה DVI

והחזרה באותו סדר.

פורסם

שאלה רצינית בבקשה אל תצחקו:

זה ציפצוף או מין זמזום נמוך (מעין זמזום חשמלי - כמו חשמל סטטי) ?

פורסם

לצחוק למה?

זה זמזום מתח כמו של שנאי.

הוא נמוך מאוד.

פורסם

לצחוק למה?

זה זמזום מתח כמו של שנאי.

הוא נמוך מאוד.

רק רציתי לציין שהשאלה היתה ברצינות ולא איזשהו ניסיון להספים.

עכשיו אני לא מנסה להשתלט על הדיון אבל אם ימצא פה פתרון אולי זה גם יהיה טוב עבורי , זה הסיפור שלי (גם עם סמסונג)

בכל מקרה , כחלק משלל בעיות שהיו לי במחשב הישן (לא הנוכחי) לפני כחודש נשרף לי הלוח האלקטרוני במסך סמסונג 206BW (לפי המעבדה זה מה שהיה )

המסך באחריות ונשלח לתיקון (לקח שבועיים) , כשהוא חזר וחיברתי אותו , כל פעם שהתמונה במסך נהייתה כהה (כמו דף אינטרנט ברקע שחור , הודעות בPOST ובBOOT, הודעות של הUAC בויסטה וכד') המסך התחיל לזמזם והוריד מעוצמת האור שנפלטת ממנו עד לשינוי התמונה שמוצגת באותו רגע במסך.

הקטע המוזר הוא שזה התחיל אחרי התיקון.

עוד משהו מוזר זה שכל התפריטים היו "נעולים" כלומר לא יכולתי לשנות שום פרמטר בהגדרות המסך.

איכשהו בסוף הגעתי להבנה שזה אופציית "המצבים" שיש למסך (או איך שקוראים לזה) שיש לו מצב למשחקים,לאינטרנט,למסמכים וכד' וגיליתי שהמצב האינטרנט ועוד אחד גורמים לזמזום הזה (משום מה...) וכשקבעתי את המסך על אחד המצבים האחרים , זה הפסיק.

פורסם

אני לא מבין... יש לכם אחריות ל-3 שנים.... תממשו.

פורסם

אני לא מבין... יש לכם אחריות ל-3 שנים.... תממשו.

לי אישית זה כבר לא משנה , מימשתי את האחריות לפני חודש וממש לא בא להיות שוב בלי מסך/מסך CRT חלופי שלהם למשך שבועיים לפחות...

פורסם

עדיף להיות עם מסך דפוק כל הזמן מאשר שבועיים להתאפק ולשלוח אותו לשירות?

פורסם

עדיף להיות עם מסך דפוק כל הזמן מאשר שבועיים להתאפק ולשלוח אותו לשירות?

כמו שאמרתי , לי זה כבר לא משנה , הוא כבר לא מזמזם כי שיניתי את ההגדרות שלו.

גם ככה אני מתכנן לרכוש מסך גדול/טוב יותר בקרוב ככה שזה יהפוך למסך משני , שזה יקרה אני אשלח אותו לתיקון(יש לי עוד כשנה אחריות)

דרך אגב , אחרי שמתרגלים למסך LCD בגודל מסוים מאוד אבל מאוד קשה ליפול בחזרה לCRT בגודל של 17"

פורסם

ספר לי על זה, ביליתי 17" נוראי במשך חודש בגלל שהיתה בעיה עם המסך שלי, אבל העדפתי את זה על פני מסך דפוק

פורסם

כמו שאמרתי , לי זה כבר לא משנה , הוא כבר לא מזמזם כי שיניתי את ההגדרות שלו.

גם ככה אני מתכנן לרכוש מסך גדול/טוב יותר בקרוב ככה שזה יהפוך למסך משני , שזה יקרה אני אשלח אותו לתיקון(יש לי עוד כשנה אחריות)

דרך אגב , אחרי שמתרגלים למסך LCD בגודל מסוים מאוד אבל מאוד קשה ליפול בחזרה לCRT בגודל של 17"

אני מבין ללבך גם אני באותו מצב. הייתי עם LCD והוא בתיקון עכשיו אני תקוע עם CRT 17 מעצבן במיוחד

פורסם

שלא נדבר שבשביל "התענוג" הזה (מסך CRT 17" ) צריך לשלם 100 ש"ח שזה בכלל ביזיון.

פורסם

מה המזננה הזאת, קיבלתי LCD 17 של LG אומנם הוא היה מצ'וקמק בצורה נוראית אבל אפחד אפילו לא פצה פה כדי לדרוש ממני כסף עליו.

תברר עם חברים אם למישהו יש איזה מסך זרוק.

פורסם

מה המזננה הזאת, קיבלתי LCD 17 של LG אומנם הוא היה מצ'וקמק בצורה נוראית אבל אפחד אפילו לא פצה פה כדי לדרוש ממני כסף עליו.

תברר עם חברים אם למישהו יש איזה מסך זרוק.

אז זהו שבחיון (או אלה שמוסרים אליהם את המסך לתיקון בחיון) דורשים 100 ש"ח עבור מסך חלופי והם נותנים מה שיש שזה CRT 17" מאעפן.

ביררתי עם חברים אם למישהו יש מסך ספייר ולצערי לאף אחד לא היה...

כמעט שקלתי לקנות מסך חדש ב900 ש"ח במקום כל הכאב ראש הזה אבל בגלל שזה קרה בדיוק ששילמתי 7.5K על מחשב , החלטתי לוותר ולתקן אותו...

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי, למרות שעברו מעל שנתיים מאז הדיון הזה, יש לי את המסך הזה 226 כבר 4 שנים ולאחרונה התחילו הבעיות שציינו פה. המסך לא נדלק למרות שהמחשב עולה, הנורית חיווי מהבהבת ושהיא בצבע כחול שומעים זמזום של חשמל בתדר נמוך.

אין לי כבר אחריות. כמה עולה לדעתכם תיקון כזה והאם עדיף לקנות מסך חדש ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים