עבור לתוכן

אז מה נתניהו שיחק אותה עם הנאום שלו ?

Featured Replies

פורסם

החוצפה של הממשל האמריקאי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731525,00.htmlכלומר מבחינתו מדינת ישראל היא לא מדינה יהודית, כי עובדה שיש בה כ-20 אחוז מהאזרחים שאינם יהודים.

עכשיו אתם מבינים איזה מזל זה שביבי עלה לשלטון ולא הציפורה הרופסת הזאת?

אתם מבינים מה היה קורה פה אם היינו מתעוררים רק כשהערבים היו כבר 30 ו-40 אחוז מהאזרחים?

ג'ימי קרטר אומנם דביל, אבל את הדרישה של "מדינה יהודית" רבים לא יקבלו, גם מתוך החברה הישראלית(כולל יהודים).

• תגובות 61
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון, יש בארץ די הרבה יהודים שמעדיפים שתהיה כאן מדינה מוסלמית ולא מדינה יהודית. או לפחות מדינה בעלת ממשל שמאלני מוסלמי קיצוני.

פורסם

גם מובארק נהיה חצוף:

מובארק לנתניהו: איש לא יכיר במדינה יהודית

בעקבות התנאי שהציב ראש הממשלה להכרה בישראל כמדינה יהודית בתמורה להקמת מדינה פלסטינית, משגר נשיא מצרים מסר ברור לירושלים: "איש לא ייענה לדרישה הזאת, לא במצרים ולא במקום אחר. ישראל מסבכת את העניינים"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731613,00.html

גם האירופאים אני שם לב עושים בעיות.

לא נורא, הקדוש ברוך הוא שומר עלינו תמיד. הוא יעשה שלום עלינו.

פורסם

למזלנו ג'ימי קארטר כבר לא בממשל האמריקאי

כבר כמה שנים הוא מסתובב במזרח התיכון ומפליץ הפלצות שמאלניות במיוחד

קארטר הזה הוא חתיכת אידיוט :screwy:

בגללו יש לנו היום את בעיית אירן

כל הכבוד לנתניהו!

פורסם

גם מובארק נהיה חצוף:

מובארק לנתניהו: איש לא יכיר במדינה יהודית

בעקבות התנאי שהציב ראש הממשלה להכרה בישראל כמדינה יהודית בתמורה להקמת מדינה פלסטינית, משגר נשיא מצרים מסר ברור לירושלים: "איש לא ייענה לדרישה הזאת, לא במצרים ולא במקום אחר. ישראל מסבכת את העניינים"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731613,00.html

גם האירופאים אני שם לב עושים בעיות.

לא נורא, הקדוש ברוך הוא שומר עלינו תמיד. הוא יעשה שלום עלינו.

שלום לא יהיה, וגם נגיד ביום שיהיה -זה לא יחזיק מעמד.

פורסם

לאט לאט נחשפים הפרצופים האמיתיים של המנהיגים בעולם, וזאת ההשפעה הכי גדולה של הנאום. כנראה שחזרנו לעלילות דם יהודיות, רק הפעם בנוסח חדש ("אין לכם זכות למדינה"). זה מה שקורה כשמתפתח זרם של אנשים "נאורים עם ערכים טהורים שמתנגדים לאלימות".

פורסם

פשוט מזמן לא היה פיגוע טרור באיזו תחנת רכבת אי שם באירופה ::)

פורסם

ואוו.

מבזקי Ynet:

הכנסת דחתה שתי הצעות אי-אמון שהגישו סיעות האופוזיציה

יממה לאחר נאומו המדיני של ראש הממשלה בנימין נתניהו, דחתה הערב מליאת הכנסת שתי הצעות אי-אמון שהגישו סיעות האופוזיציה.

אחת ההצעות, אותה הגישה סיעת קדימה, תחת הכותרת "ראש הממשלה לחוץ המשנה את מדיניותו בהתאם לאינטרס שרידותו הפוליטית", נדחתה ברוב של 55 מתנגדים מול 32 תומכים.

(אמנון מרנדה)

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3731809_184,00.html

וזה אחרי שהם תמכו בנאום אתמול. מראה בדיוק מה יותר חשוב להם - הכיסא או המדינה.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח

איזו רדיפת כיסא פתאטית, לא יאמן.

הנאום הזה הציג את הדעות של קדימה, והם רוצים להפיל את הממשלה בגלל שהוא החליט לתמוך בדעה שלהם? :screwy:

פורסם

A vote well spent

:xyxthumbs:

פורסם

הנאום הזה הציג את הדעות של קדימה

אין חיה כזאת

פורסם

בטח שכן.

הדרך של קדימה היא למכור את המדינה בתמורה לפיסת נייר וחלום ורוד דמיוני.

נתניהו פשוט הציג את הדעה הזאת בצורה מספיק אינטליגנטית בשביל שהפלסטינים יפילו אותה בעצמם...

פורסם

בטח שכן.

הדרך של קדימה היא למכור את המדינה בתמורה לפיסת נייר וחלום ורוד דמיוני הזדמנות להגיד "יאיי!!111!!1 אני ראש הממשלה!!!11!!!!" .

נתניהו פשוט הציג את הדעה הזאת בצורה מספיק אינטליגנטית בשביל שהפלסטינים יפילו אותה בעצמם...

פורסם

אני בהחלט מסכים לכך שביבי עשה מהלך גאוני.

במקום להתקפל כמו שעשו לפניו ואז הינו צריכים לייצר הצלחות ומחוות נוספות לאמריקאים לנפנף לפלסטינאים

בזמן שהם עסוקים כל הזמן רק בערבים ובמה שהם רוצים.

הוא קודם כל העלה את הנושא לדיון ציבורי ולא נתן בסיבוב הזה כלום מעבר ל2 מילים. (וגם זה הוא אמר כחזונו ולא התחיבות של מדינת ישראל)

במקביל כל ה "HYPE" שנוצר מסביב לסיפור נתן לנו במה בעולם והוא לא פיספס את ההזדמנות להעביר את הצד שלנו לכולם.

מעבר לזה הוא משחק את המשחק הפלסטיני הוא מוכר לכולם מילים יפות על מדינות סמלים דגלים ודיונים בירושלים

בזמן שהוא מציג את האמת הפשוטה על השולחן באומרו 2 מילים פשוטות הוא דורש 2 מילים פשוטות חזרה "מדינה יהודית" ...

ועוד כל מיני דברים ...

מה שכן התקשורת וקדימה פשוט מגעילים אותי.

קדימה מכיוון שציפורה אחרי כל הסיסמאות שלה על פוליטיקה אחרת, משחקת בחרה מלבה ושמחה לאיד על רצח האופי שעושים לביבי

אחת ההצעות, אותה הגישה סיעת קדימה, תחת הכותרת "ראש הממשלה לחוץ המשנה את מדיניותו בהתאם לאינטרס שרידותו הפוליטית",

כשהיא מלבה את התקשורת, שבמקום לדון בתוכניות ובמשמעויות שלהן הם כמו שבחדשות מקצים חצי זמן מסך למתי דודו מחרבן

כך גם חצי מהזמן יש התעסקות בסתיגמות וסיסמאות בחירות ישנות, ביבי לחוץ, ביבי מזגזג .........................

פורסם

מזכיר לי את הנאומים של מנחם בגין, לפני שהיה ראש ממשלה היו לו נאומים ימניים, אחרי שנבחר הגלגל התהפך.

בדומה למנחם בגין גם נתניהו עושה זאת (כאילו יש לו ברירה), הפעם אני חייב להודות, אכן היה לו נאום טוב, איפשהו הנאום היה באמצע שקצת נוטה לכיוון השמאלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים