עבור לתוכן

אז מה נתניהו שיחק אותה עם הנאום שלו ?

Featured Replies

• תגובות 61
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומה לעשות הוא לא קפטן פיקרד ולא משרת באינטרפריז והפלסטינים לא מונהגים על ידי מנהיגים רציונלים

:lol: פיקרד חחח

לא יצא לי לשמוע את הנאום אבל אם רובכן מסכימים איתו כנראה שהוא היה טוב

פורסם
  • מחבר
פיקרד חחח

אני עושה מרתון ST-TNG כי אין מה לראות בטלוויזיה ואני רוצה "להשלים " את הסידרה

יש שם חלקים שהיום ניראים מגוחכים בין היתר מסעים ומתנים שמסתימים בפרק אחד מקסימום 2 :smile1:

פורסם

מצד שני, עם אובמה הדביל הזה לך תדע... הוא עוד יכול להאשים את ביבי בניציות...

למה שהוא יאשים את ביבי שהוא נאצי?

פורסם
  • מחבר

אובמה כבר נתן תגובה רשונה הוא מרוצה מהנאום -

דובר הבית הלבן, רוברט גיבס, אמר כי אובמה "מקדם בברכה את הצעד החשוב וההתקדמות שעשה נתניהו בנאומו. הנשיא מחויב לרעיון שתי המדינות לשני עמים - המדינה היהודית ישראל ולצידה מדינה פלסטינית עצמאית - בערש הולדתם ההיסטורי של שני העמים. הוא מאמין שרק פתרון זה יוכל להבטיח את ביטחונה של ישראל ואת הגשמת שאיפותיהם הלגיטימיות של הפלסטינים למדינה בת-קימא, והוא מברך על כך שראש הממשלה נתניהו הביע תמיכה במטרה זו".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731272,00.html

הלחץ על הפלסטינים כרגע ומהר מאוד יתגלה הבלוף שלהם :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

למה שהוא יאשים את ביבי שהוא נאצי?

אני די בטוח שלפרוייד הייה מה להגיד על זה ::)

מצד שני, עם אובמה הדביל הזה לך תדע... הוא עוד יכול להאשים את ביבי בניציות...

זה לא אתה טענת שהתקשורת לא מתנכלת לביבי עם ביטויים בעלי קונוטאציות בעייתיות?

פורסם

טיפש זמנית... עייף לאללה :P

בכול אופן- הוא יכול הייה לטעון את זה בגלל הדרישה של ביבי למדינה פלסטינאית מפורזת ובגלל הקטע שישראל צריכה להשאר מדינת הלאום היהודי ולא מדינה דו לאומית...

פורסם

אני חייב לציין שנתניהו פשוט מבריק. הוא ציין את כל מה שהיה צריך - העובדה שהפלסטינים משנים בין הסיבה לתוצאה ("אנחנו זורקים קסאמים כי הם עושים עלינו מצור!" - כשההפך הוא הנכון: המצור התחיל לאחר התקפות קאסמים) יותר מ-60 שנה, העובדה שהמדינה היא זכותנו הטבעית ולא תוצאה מהשואה, העובדה שהסכסוך נובע מזה שהפלסטינים לא מוכנים להכיר בזכותנו למדינה ורוצים מדינת פלסטין אחת, ושהוא מוכן למדינה בתנאי שהיא תהיה מפורזת מצבא.

בקיצור, זיין אותה. :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

נאום מבריק...

לדעתי זאת הסיבה המרכזית -מהי המטרה [המטרה/השורש שלהם שמדינת -ישראל אינה לאום יהודי]

כל עוד השורש רקוב -השלום רק מתרחק...

נתניהו רוצה אחדות בעם -הנה בפורום hwzone זה כבר מתממש..... :lol:.

פורסם

נתניהו שיחק אותה, במיוחד עם הקטע של "מדינה פלסטינית מפורזת". אם הם כ"כ מעוניינים בשלום, למה חשוב להם צבא ונשק למרות שאין שום גורם עוין להם באיזור? ::)

והכי חשוב- שום התגמשות בנוגע לקבלת פליטים. זה אבסורד שהפלסטינים רוצים מדינה לעם הפלסטיני, וש 3 מליון פליטים יקלטו לשטחי ישראל אחרי שכבר קיימת מדינה פלסטינית. כלומר, מדינה אחת להם, ועוד אחת להם.

-עוד נקודה חזקה: ההצהרה שהוא מוכן למו"מ ישיר עם כולם בכל מקום- דמשק, ביירות,ריאד, וגם מזמין למו"מ בירושלים. יהיה קשה לבקר מנהיג שמכניס מנהיג של מדינה שנחשבת עוינת (גם אם חלקית) לבירת המדינה שלו.

פורסם

אגב, למה לעזאזל אמרו שהוא לא אמר כלום על ההתנחלויות? הנה מתמליל הנאום:

בכל שאר הנושאים ישראל זקוקה לגבולות בני הגנה. בירת ישראל תישאר מאוחדת כל המשך פולחן. הנושא הטריטוריאלי יידון בהסכם קבע. עד אז אין בכוונתו לבנות יישובים . לאפשר לתושבים לחיות חיים נורמאליים.
פורסם

החוצפה של הממשל האמריקאי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731525,00.html

קרטר אמר כי לדעתו "נתניהו העלה בנאום מכשולים רבים לשלום שלא העלו ראשי ממשלות לפניו. נתניהו מתעקש על הרחבת התנחלויות, דורש שהפלסטינים יכירו במדינת ישראל כמדינה יהודית, למרות שכ-20 אחוז מאזרחי ישראל אינם יהודים".

כלומר מבחינתו מדינת ישראל היא לא מדינה יהודית, כי עובדה שיש בה כ-20 אחוז מהאזרחים שאינם יהודים.

עכשיו אתם מבינים איזה מזל זה שביבי עלה לשלטון ולא הציפורה הרופסת הזאת?

אתם מבינים מה היה קורה פה אם היינו מתעוררים רק כשהערבים היו כבר 30 ו-40 אחוז מהאזרחים?

פורסם

למזלנו ג'ימי קארטר כבר לא בממשל האמריקאי

כבר כמה שנים הוא מסתובב במזרח התיכון ומפליץ הפלצות שמאלניות במיוחד

פורסם

אגב, למה לעזאזל אמרו שהוא לא אמר כלום על ההתנחלויות? הנה מתמליל הנאום:

נתניהו אמר שלא יבנו התנחלויות חדשות. אבל יתנו אפשרות להרחיב את ההתנחלויות הקיימות לפי הצורך של ריבוי טבעי.

מה שיורד לגמרי מהשולחן זה פינוי התנחלויות כאלה או אחרות.

ביבי נתן נאום מצוין. הדגיש את כל הדברים החשובים למדינה, ומה דרוש כדי לשמור עליה.

ובאותה נשימה נתן פתח של תקווה לדו-קיום, לשיתוף פעולה.

מעניין אותי באיזה מחיר לבני הייתה נותנת את התקווה לדו-קיום ושיתוף פעולה.

אח"כ ראיתי את התגובה של ההנהגה הפלסטינית - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

האנשים האלה הם פשוט בדיחה, זה לא יאומן.

אבל היה ידוע שזה יקרה.

שמחתי שביבי נתניהו נבחר בבחירות. ועכשיו אני שמח כפליים.

סוף סוף נראה שיש מישהו מאחורי ההגה. יש מישהו עם סמכות

שמסוגל להוביל אותנו לכיוון הנכון. עד השלב הזה - שאפו לנתניהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים