פורסם 2009 ביוני 1416 שנים שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים אם איזה דפדפן אתה משתמש?? אם בדרך כלל IE 7 (לפי מה שרשום בפורום).אז אולי מופעלת חסימה בדפדפן עצמו או באיזה תוכנה שהתקנת וחוסמת.תבדוק: TOOLSINTERNET OPTIONSשם תסתכל על SECURITYואז תבדוק שהוא לא מופיע בRESTRICTED SITESאחר כך תבדוק בPRIVECY שהוא לא חסום שם.ותסתכל גם על CONTENTCONTENT ADVISOR.נ.ב ניסיתי לפתוח האתר עולה גם על FF גם על IE. אם לא תמצא מה הבעיה (כמובן זה לא פתרון) אבל אתה יכול לנסות להתקין MOZILLA FIREFOX(אני מעדיף אותו אישית).
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר יש לי דפדפן בעברית ככה שמצאתי הכול אבל מה זה- CONTENTCONTENT ADVISOR.?בשאר הדברים לא מצאתי את האתר כנראה שהוא לא חסום שם..
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים לא יודע איך תרגמו את זה לעברית אבל התרגום הישיר זהיועץ התוכן. זה אמור להיות בתקיית תוכן הכפתור העליון ביותר.
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים לא עולה גם אצלי, אולי הבעיה היא אחרת. אין לי כוח עכשיו לראות מה הבעיה ולנסות לפתור אותה. מצטער.
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים זה אתר של עופר ניסים, למה שתרצה להיכנס אליו?האתר עושה לך טובה שהוא לא נותן לך להיכנס...(וגם אצלי הוא לא עולה נכון להרגע)
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים זה אתר של עופר ניסים, למה שתרצה להיכנס אליו? האתר עושה לך טובה שהוא לא נותן לך להיכנס... (וגם אצלי הוא לא עולה נכון להרגע)
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים לא אמרתי להוסיף אותו לרשימות אלא לבדוק שהוא לא נמצא שם.הרשימות שנתתי אמורות לחסום את האתר.מוזר שגם לי עכשיו בIE לא עולה אבל ב FF עובד.
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר ברשימות אין כלום זאת אומרת בכול הרשימות הוא לא נמצא ובכלים שאמרת אין רשימות בכלל זה ריק...
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג של ספאם, לא מקובלים.Igrosh, הרווחת אזהרה על ספאם. זאת האזהרה השלישית שלך ואתה תטופל בהתאם.ToMuSH, לאף אחד לא אכפת מה אתה חושב על האתר, לפחות ההודעה שלך מספיק עניינית כדי לא להיות ספאם...dolev16, או שיש לאתר בעיה והוא נופל וחוזר או שיש לו בעיה עם קוד שגורם לו לא לעבוד על דפדפנים מסויימים. בכל מקרה, כדאי במקרה הזה לפנות לצוות האתר, הם יכלו להגיד לך אם היו בעיות מיוחדות או לתקן את מה שצריך. בנתיים נראה שהאתר עובד בפיירפוקס.הדיון ננעל.dolev16, אם אתה מעוניין להמשיך את הדיון שלח לי הודעה בפרטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.