עבור לתוכן

dell d620 בעיות עם חיבור כבל אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום רב,אני סטודנט שגר כרגע במעונות הסטודנטים בבאר שבע.בחדר יש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל לאינטרנט של האוניברסיטה.

הבעיה היא שכל הזמן הנייד מתחבר לאינטרנט ומתנתק אחרי כמה זמן ושוב מתחבר לבד.

אני רוצה לציין את העובדה שיש לי רמקולים שמחוברים לנייד(ALTEC LANSING VS4121) וכשמנתקים תכבל אינטרנט מהכניסה שלו בנייד יש מעין רעש חזק ברמקולים.לוח אם דפוק זה לא יכול להיות בגלל שהוחלף לי לוח אם שבוע שעבר בנייד אחרי שהלך כרטיס מסך.בנייד החלופי של אמ אס אי(נטבוק) לא הייתה כל בעיה של רעשים וניתוקים מהאינטרנט.אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.

פורסם

אם חיברת מחשב נייד אחר לאותו חיבור רשת , ובו לא היו שום בעיות והכל זרם חלק סימן שיש לך בעייה בDELL , זה שחור או לבן פה במקרהשלך

עכשיו צריך להבין מאיפה באה הבעייה בדל ופה יש מספר אפשרויות : דרייברים לא טובים - קרה לי באופן אישי

לוח שעדיין לא תקין .. וכהנה וכהנה ..

הייתי ממליץ לך לנסות להחליף דרייברים לכרטיס רשת המובנה של המחשב בשלב הראשון .

בשלב השני אפשר לנסות להתחבר לרשת עם כרטיס רשת חיצוני - USB , או PCMCIA \ PC CARD EXPRESS ... - שוב רק למטרת בדיקת תקינות לכרטיס המובנה ..

מהתחושה הראשונית שלי יש לך עדיין בעייה עם המחשב ...

טל.

פורסם

אולי מחשב חדש שלך לא מחובר טוב לאדמה של חשמל ?

פורסם
  • מחבר

אז ככה תודה על התגובות....אולי יש מצב שיש בעיה בהארקה של הנייד?במקרה של דרייברים הם הכי עדכניים שיש באתר של דל.

המחשבה בקשר להארקה זה בגלל שהלוח אם חדש כל היציאות מבריקות זה לא חרטא שהחליפו לוח אם.אולי יש איזו זליגה של זרם ואם כן איך פותרים תבעיה ?אין לי כוונה להישאר בלי נייד עוד חודש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים