עבור לתוכן

הלבנת שיניים

Featured Replies

פורסם

אתה באיגרוף תאילנדי?... או סתם איגרוף?

פורסם

לא אחי אני באתי לרופא עם כתמים חומים על השיניים (לא יודע מה זה היה, אישית אני חושב שזה דם כי שבוע לפני הייתי בתחרות וקיבלתי כמה אגרופים לחזית)

והדבר הזה לא ירד, אז הוא לקח איזה כלי שמתיז סודה עם מים בלחץ חזק והופה- כל הלכלוך ירד.

חחח בדיוק מה שקרה לי

רק שלי זה ירד לבד

היו לי כתמי דם כאלה לא יודע להגדיר על השיניים הקדמיות בפתאומיות

בסוף באמת זה ירד לבד אחרי שבוע שבועיים

אגב איזה אגרוף באמת?

פורסם

אתה באיגרוף תאילנדי?... או סתם איגרוף?

הייתי באיגרוף תאילנדי, פרשתי לפני שנה כשהבנתי שעדיף להשקיע בגיטרה שם לפחות לא מקבלים טראומות...

^^

מוזר, אצלי הכתמים האלא לא ירדו אפילו עם כל השיטות סבתא שאמא שלי מכירה...

פורסם

האם יש דרך ביתית להלבנת שיניים ?

או שחייב ללכת לרופא

(וכן אני מצחצח שיניים פעמיים ביום ולפעמים גם 3 )

פשוט הם לא לבנות הם די צהובות כאלה

קנה מברשת שיניים טובה חשמלית או ידנית (המלצה שלי ORAL B), המשחה זה די חרטה, תשקיע זמן בציחצוח ותשתמש במי פה ליסטרין,

כמה ימים ואתה פיקס באחריות

פורסם

משחת שיניים oxyfresh מבהירה/מלבינה את השיניים יותר מקולגייט וכל השאר, ובכלליות היא משחה מעולה.

מי פה נגד דלקות חניכיים, כמו קורסודיל ומרידול מצהיבות את השיניים לאחר שימוש ממושך, אז לא כדאי להשתמש יותר משבועיים רצוף.

פורסם

וזה לא פוגע בשן. שוב, מידע זה ממקור ראשון...

^^^

מקור ראשון זה רופא שיניים/אדם שמרוויח כסף מהשירות הזה? אם כן (כי "לא" לא יכול ליהיות) אז הדעה שלו ממש אובייקטיבית.

פורסם

תלוי מה העמדה שלו ביחס לכותב. אם לדוגמא רופא השיניים הוא אחיו, הוא כן אובייקטיבי, כנ"ל לגבי חבר או קרוב אחר. אם הוא הרופא המטפל אז קיים חשש. אבל אני בטוח שאפשר למצוא את המידע באינטרנט.

פורסם

אתם יודעים בכלל מה הפירוש של מקור ראשון? :s05:

הוא ניסה בעצמו, הוא המקור הראשון!

פורסם

זה כן פוגע בשן.

בציפוי האמייל שלה, יגרום לשיניים שלך אמנם להראות לבנות, אבל עם הזמן יותר ויותר שקוף כי הציפוי שעל השן נהרס מהטיפול הזה.

אה ובנוסף, רגישות יתרה על שתיה חמה וקרה או שריטות, ותאמין לי זה מעצבן, יש לך נסיגת חניכיים? אז לי יש בשן אחת, וזה עושה צמרמורות מעצבנות

פורסם

אם הוא ניסה בעצמו אין לו ידע של האם זה מזיק לשן.אם הוא שאל את הרופא המטפל כנ"ל.

פורסם

חחחחחחח לא, מקור ראשון זה אומר שזה ממקור מהימן ושאפשר לבטוח בו, מקור שיודע מה הוא אומר, במקרה הזה, שיננית (שינניות מבצעות הלבנות שיניים, לא רופאי/ות שיניים).

פורסם

אם תעשה הלבנת שיניים פעם אחת לא יקרה לך כלום, ברגע שתהפוך את זה למנהג זה יתחיל ליצור בעיות.

פורסם

כלום לא יקרה לך על המקום, אולי בעוד כמה שנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים