עבור לתוכן

הלבנת שיניים

Featured Replies

פורסם

האם יש דרך ביתית להלבנת שיניים ?

או שחייב ללכת לרופא

(וכן אני מצחצח שיניים פעמיים ביום ולפעמים גם 3 )

פשוט הם לא לבנות הם די צהובות כאלה

פורסם

נראה לי ששאלו על זה פה פעם.

פורסם

לגרגר עם טמבור?

פורסם

למה להרוס את השיניים עם כימיקלים רק בשביל לרדוף אחרי אידאל יופי שנוצר בפוטושופ?

פורסם

לגרגר עם טמבור?

חחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק!

למה להרוס את השיניים עם כימיקלים רק בשביל לרדוף אחרי אידאל יופי שנוצר בפוטושופ?

זה לא אידיאל יופי שנוצא בפוטושופ, למה רק לאנשים שעברו טיפול בפוטושופ יש שיניים לבנות? שיניים לבנות זה יותר יפה משיניים צהובות, תסכים איתי?

לפותח האשכול,

יש ערכות כאלה של Colgate להלבנת שיניים, שלא עולות הרבה (70 שקלים בערך) - שזה חרטא (אני יודע זאת ממקור ראשון), ויש כאלה שעושים במרפאה, שזה ספציפית עולה כ- 1,300 ש"ח.

כל משחות השיניים שמגדירות את עצמן כמלבינות לא מומלצות, מכיוון שהן עושות זאת ע"י קילוף/גירוד בעזרת כימיקלים שכבה דקיקה של השן בכל פעם, מה שגורם בשימוש ממושך לרגישות בשיניים.

מקווה שעזרתי. אם אתה מתכוון ללכת למרפאה ולהוציא כזה סכום אז תקבע פגישה עם רופא שיניים (מן הסתם, כן?) והוא ייספר לך יותר. יום טוב.

פורסם
  • מחבר

אם כבר מישחות שניים איזה באמת מומלצת ולא גורמת לרגישות וכאלה

אישית אני מישתמש במרידול

פורסם

חחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק!

זה לא אידיאל יופי שנוצא בפוטושופ, למה רק לאנשים שעברו טיפול בפוטושופ יש שיניים לבנות? שיניים לבנות זה יותר יפה משיניים צהובות, תסכים איתי?

לאנשים אין שיניים כל כך לבנות כמו הפנים שמחייכות אליך מכל המגזנים. אלו שכן יש להם עוברים כל מיני טיפולים כימיים שהורסים את השן, ורק כי מתישהו החליטו כי שן צריכה להיות לבנה צחורה, ולא הגוון השנהבי הטבעי של שיניים.

פורסם

שנהבי?!

בטח התכוונת לנס-קפהי....

פורסם

כל משחות השיניים שמגדירות את עצמן כמלבינות לא מומלצות, מכיוון שהן עושות זאת ע"י קילוף/גירוד בעזרת כימיקלים שכבה דקיקה של השן בכל פעם, מה שגורם בשימוש ממושך לרגישות בשיניים.

לא מדוייק.

במשחות השיניים האלה יש בדיוק את אותו חומר שנעשה בוא שימוש בטיפולים היקרים יותר במרפאה, פשוט במינון זעום עד כדי אפסי, ולכן הן לא משפיעות בפועל על כלום.

פורסם
  • מחבר

ומה החומר המיסתורי הזה ?

פורסם

לא מדוייק.

במשחות השיניים האלה יש בדיוק את אותו חומר שנעשה בוא שימוש בטיפולים היקרים יותר במרפאה, פשוט במינון זעום עד כדי אפסי, ולכן הן לא משפיעות בפועל על כלום.

לא יודע לגבי אי-דיוק, אבל בפועל משחות השיניים האלה מזיקות לשן בשימוש לאורך זמן, לכן הן לא מומלצות... מה גם שהן לא משפיעות בפועל כל כך, כמו שאמרת.

לגבי החומרים שנמצאים בשימוש במרפאה:

זה מי חמצן במינונים שונים. עושים לך מדידות לשיניים ואתה מקבל סד שמתאים לשיניך, ואתה מקבל את החומר הביתה. החומר הזה הוא מי חמצן, זה הכל... יש מינונים שונים בהתאם לרמת הלובן שרוצים להגיע אליו, וזה לא פוגע בשן. שוב, מידע זה ממקור ראשון...

ומה החומר המיסתורי הזה ?

^^^

פורסם
  • מחבר

נגיד שיש לי מי חמצן בבית איך אני מישתמש בזה ?

פורסם

לא יודע מה ניכנס בך.... אמייל במקור צהוב ושן בריאה צריכה ליהיות צהובה מאט, אם אתה רוצה להרוס את השיניים אז לך לבן אדם שיודע איך להרוס מקצועית (רופא שיניים) כי עדיף להוציא פעם אחת 1300 ש"ח מאשר לסבול אחר כך ולהוציא 5000 על טיפולים למינהם...

אצלי השיניים לא ממש צהובות, שמים לב לצבע הצהוב כשמיסתכלים ממש מקרוב וכל זה אחרי איזה ניקוי שיניים עם סודה שעלה לי 15 ש"ח אצל רופא השיניים שלי...

פורסם

הרופא נתן לך סודה ואתה שילמת לו 15 שקל?... אחי נראה לי עבדו עליך.

פורסם

לא אחי אני באתי לרופא עם כתמים חומים על השיניים (לא יודע מה זה היה, אישית אני חושב שזה דם כי שבוע לפני הייתי בתחרות וקיבלתי כמה אגרופים לחזית)

והדבר הזה לא ירד, אז הוא לקח איזה כלי שמתיז סודה עם מים בלחץ חזק והופה- כל הלכלוך ירד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים