עבור לתוכן

עזרה במציאת מחשה נייד עם כרטיס רשת ספציפי

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מחשב נייד לא חשוב החברה שיהיה עם 1G זיכרון כרטיס מסך טוב והכי חשוב אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת של INTEL מסדרת PRO1000

מישהו מכיר כזה דבר?

המון תודה למי שיעזור

אגב אין הגבלת מחיר

פורסם

כל המחשבים החדשים היום מגיעים עם כרטיס רשת 1גיגה \ 1gb ....

לגבי זיכרון מסך , 1 גיגה זה בדרך כלל במחשבים היותר גדולים יותר יקרים ... w700 של לנובו לדוגמא

או מקבוק פרו 17 של אפל ..

פורסם
  • מחבר

סליחה...

יכול להיות לא הבהרתי את עצמי נכון

אני צריך זיכרון RAM 1G ומעלה

כרטיס מסך שיהיה טוב עדיף GFORCE 9000 ומעלה אם קיים

ובנוגע לכרטיס רשת אני יודע שכולם מגיעים עם 1G LAN הבעיה אני מחפש שהצ'יפ של כרטיס הרשת יהיה מסדרת INTEL PRO1000 ומשום מה באתרים אף אחד לא

רושם איזה צ'יפ יש בכרטיס רשת שלהם

תודה

פורסם

כמו שאמרת, PRO/1000 היא סדרת כרטיסים, לא אחד ספציפי.

אתה חייב דווקא אחד מהסדרה הנ"ל, או שכל כרטיס רשת גיגהביט של אינטל יספיק לך?

כי במחשבים ניידים חדשים כבר לא שמים PRO/1000, אלא כרטיסים יותר חדשים של אינטל (או חברות אחרות).

למה אתה מחפש דווקא כזה? אם תסביר את הצרכים שלך, יהיה יותר קל להתאים לך משהו.

פורסם
  • מחבר

בעקרון המחשב הזה אמור להתחבר למערכת מסויימת עם כרטיס הרשת...הדרייברים של התוכנה שעובדת עם המערכת תומכת רק בסדרת INTEL PRO 1000

אני יודע שהם קצת יותר ישנים נראה לי זה די בעייתי להשיג כזה דבר

אבל בכל אופן נורא חשוב שזה יהיה מהסדרה הזו (הציפ של כרטיס הרשת לא כל כך חשוב כי הדרייברים תומכים בכל הסדרה של ה PRO 1000)

המון תודה

פורסם

יכול להיות לא הבהרתי את עצמי נכון

סימני פיסוק היו עוזרים לך להבהיר את עצמך !

פורסם

בעקרון המחשב הזה אמור להתחבר למערכת מסויימת עם כרטיס הרשת...הדרייברים של התוכנה שעובדת עם המערכת תומכת רק בסדרת INTEL PRO 1000

אני יודע שהם קצת יותר ישנים נראה לי זה די בעייתי להשיג כזה דבר

אם אתה בטוח שחייב דווקא את ה-Pro/1000, ושכל ה-Pro/1000 נתמכים, חפש Thinkpad T60/X60 יד שנייה (לא R60 כי הוא עם Broadcom).

אם בסוף יתבהר לך שגם כרטיסי רשת חדשים יותר של אינטל נתמכים - אז יש מספיק מחשבים חדשים עם כרטיסים כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים