פורסם 2009 ביוני 1416 שנים שלוםאני מחפש מחשב נייד לא חשוב החברה שיהיה עם 1G זיכרון כרטיס מסך טוב והכי חשוב אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת של INTEL מסדרת PRO1000מישהו מכיר כזה דבר?המון תודה למי שיעזוראגב אין הגבלת מחיר
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים כל המחשבים החדשים היום מגיעים עם כרטיס רשת 1גיגה \ 1gb ....לגבי זיכרון מסך , 1 גיגה זה בדרך כלל במחשבים היותר גדולים יותר יקרים ... w700 של לנובו לדוגמאאו מקבוק פרו 17 של אפל ..
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים מחבר סליחה... יכול להיות לא הבהרתי את עצמי נכוןאני צריך זיכרון RAM 1G ומעלהכרטיס מסך שיהיה טוב עדיף GFORCE 9000 ומעלה אם קייםובנוגע לכרטיס רשת אני יודע שכולם מגיעים עם 1G LAN הבעיה אני מחפש שהצ'יפ של כרטיס הרשת יהיה מסדרת INTEL PRO1000 ומשום מה באתרים אף אחד לא רושם איזה צ'יפ יש בכרטיס רשת שלהםתודה
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים כמו שאמרת, PRO/1000 היא סדרת כרטיסים, לא אחד ספציפי.אתה חייב דווקא אחד מהסדרה הנ"ל, או שכל כרטיס רשת גיגהביט של אינטל יספיק לך?כי במחשבים ניידים חדשים כבר לא שמים PRO/1000, אלא כרטיסים יותר חדשים של אינטל (או חברות אחרות).למה אתה מחפש דווקא כזה? אם תסביר את הצרכים שלך, יהיה יותר קל להתאים לך משהו.
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים מחבר בעקרון המחשב הזה אמור להתחבר למערכת מסויימת עם כרטיס הרשת...הדרייברים של התוכנה שעובדת עם המערכת תומכת רק בסדרת INTEL PRO 1000אני יודע שהם קצת יותר ישנים נראה לי זה די בעייתי להשיג כזה דבראבל בכל אופן נורא חשוב שזה יהיה מהסדרה הזו (הציפ של כרטיס הרשת לא כל כך חשוב כי הדרייברים תומכים בכל הסדרה של ה PRO 1000)המון תודה
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים יכול להיות לא הבהרתי את עצמי נכוןסימני פיסוק היו עוזרים לך להבהיר את עצמך !
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים בעקרון המחשב הזה אמור להתחבר למערכת מסויימת עם כרטיס הרשת...הדרייברים של התוכנה שעובדת עם המערכת תומכת רק בסדרת INTEL PRO 1000אני יודע שהם קצת יותר ישנים נראה לי זה די בעייתי להשיג כזה דבראם אתה בטוח שחייב דווקא את ה-Pro/1000, ושכל ה-Pro/1000 נתמכים, חפש Thinkpad T60/X60 יד שנייה (לא R60 כי הוא עם Broadcom).אם בסוף יתבהר לך שגם כרטיסי רשת חדשים יותר של אינטל נתמכים - אז יש מספיק מחשבים חדשים עם כרטיסים כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.