פורסם 2009 ביוני 1416 שנים שלום רב!מחשב עם לוח אם של MSI MS7222 היה איטי ורועש, פתחתי, ניקיתי טונות אבק מהמאוורר על המעבד, החזרתי כמו שצריך, הדלקתי והמחשב נכבה תוך 3 שניות, לא משנה מה אני מנסה לעשות. יש רק שני מקרים בהם המחשב לא נכבה:א. ללא זכרונות (ניסיתי גם עם סטיק אחר שבטוח תקין)ב. ללא הכבל בעל ארבעת הפינים המחובר ללוח אם.ניסיתי להחליף ספק, לא עזר.פניתי למעבדה ולאחר בדיקה הראו לי קבל נפוח בין המעבד לזכרונות.במעבדה טענו שהם כבר לא עובדים עם לוחות אם בעלי AGPהבנתי שאני צריך להחליף לוח אם אך קשה למצוא לוח אם עם חיבור AGP כולל DDR2 כמו ה MSI הנ"ל.אני לא רוצה לוותר על הכרטיס מסךאשמח מאד אם יש למישהו פיתרוןתודה מראש
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים לוחות כאלה כבר לא מייצרים ובכלל לוחות לסוקט 775 אם AGPזה דבר מאוד נדיר ,תבדוק את מדור הTRADEZONE אולי תמצא אחדאם לא אז יש שני אפשרויות1.קח את הלוח לאיזה טכנאי אלקטרוניקה שיחליף תקבל הנפוחוינקה תבלגן,יש סיכוי טוב שהלוח יעבוד כמו שצריך אחר כך2.קנה לוח חדש בתוספת כרטיס מסך חדש (או קנה לוח אם כרטיס מסך מובנה)באיזה כרטיס מסך מדובר בדיוק?
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים גם בעייתי למצוא מעבד לזה...תנסה אולי לחפש בזאפ או משהו כזה... אחרי חיפוש קצר יש די הרבה לוחות הרוב תוצרת טיזינאבי אבל אמורים לעבוד... אבל לא מצאתי שום לוח בסוקט הזה לDDR2...אתה יכול לנסות להחליף קבל אבל מנסיון שלי עם MSI... היה לך מזל שהוא עבד עד עכשיו בכלל.תנסה לחפש בEBAY תמיד אפשר למצוא שם מציאות. או ללכת למספר מעבדות ואנשי מחשבים שמתקנים אולי נשאר להם משהו.אבל כבר עדיף לשדרג, יצא יותר זול.
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים יש את הלוח הזה והיה לי אותו עד לפני כחודים אולי קצת יותר נמכר http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2%20R2.0&s= אבל תחפש אותו באיבי או בחנויות שעובדים אם ASROCK...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.