עבור לתוכן

doom 3 דרישות מערכת גבוהות האומנם?

Featured Replies

פורסם

אנשים, תירגעו, זה יעבוד בסוף איכשהו, אני בטוח שקארמק ימצא דרך.

מילה של ספיריט :P

פורסם

אני לא יודע אם המשכת לקרוא את הכתבה (או שזו הייתה כתבה אחרת?), אבל אני זוכר שהיה כתוב בגיימר שדום 3 עוד לא עבר אופטימציה מלאה שתאפשר לו לרוץ על מחשבים חלשים יותר (עובדה שתאריך השחרור שלו נדחה, לפי מה שאומרים כדי לעשות את זה בדיוק), אתם צריכים להבין שלמרות שהחברות הגדולות ר-ו-צ-ו-ת שנקנה מחשבים חזקים ומהירים יותר, הם רוצות גם להרוויח כסף מהמשחק עצמו, משחק שבקושי רץ על המחשבים הכי חזקים שקיימים היום, לא ימכור הרבה, זה לא האינטרס של החברות הגדולות להוציא משחקים שאי אפשר לשחק אותם, דום 3 ירוץ גם על מחשבים חלשים יותר, (אבל עדיין חזקים יחסית) וירוץ פחות טוב, כדי שאנשים יראו מה הם מפסידים ויקנו מחשב חדש

פורסם

נכון, תראו מה קרה ל3DMARK3003 - ברגע שאנשים ראו שדרישות שלו גראנדיוזיות ואפילו על מחשבים חזקים עם כרטיסי DX9(מNVIDIA ומATI) לא עובדים עליו בצורה "נורמאלית" אנשים פשוט הפסיקו להשתמש בו כאינידקציה לבנצ'מרקים.

פורסם

ב XBOX מן הסתם ישנו את רמת הפירוט של הגרפיקה , בעיקר בהקשר של אפקטי תאורה שבלתי אפשריים לייצוג בצורה איכותית על מערכת כה חלשה (ברמת כרטיס המסך). והרי דום כולו הוא אפקטי תאורה ;), אז ביטלנו חלק נכבד מהחישובים.

בנוגע לפתרונות יצירתיים למחשבים חלשים יותר, הפתרון הוא פשוט למדי - אפשרות להוריד את רמת הפירוט (ושוב - בעיקר בתאורה).

בנוגע לאופטימיזציה של המנוע - אמנם אני מניח שינסו לעשות אופטימיזציה מכסימלית של המנוע, אבל אני לא מצפה לפלאים. וגם כדאי שגם אתם לא תצפו שהמשחק פתאום ירוץ במהירות גבוהה פי 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים