עבור לתוכן

doom 3 דרישות מערכת גבוהות האומנם?

Featured Replies

פורסם

בחודשיים האחרונים הרשת מוצפת בשאלות לגבי הדרישות מערכת של doom 3

ולגבי כך שהמשחק יגמגם גם בכרטיסים מסך של היום והמעבדים הכי חזקים.

אבל שכחנו דבר אחד חשוב doom 3 הוא יוצא לא רק לpc אלה גם לxbox.

ואם אני לא טועה גם באותו הזמן.

מבלי להכנס לפרטים הטכנים של האקס בוקס,הוא לא משתווה למחשבים החזקים של היום במיוחד לא לכרטיסי מסך.

הרי הוא בעצם מחשב עם מעבד intel celron עם כרטיס מסך מבית nvidia שדומה לgeforce 4 mx

אז איך משחק שיגמגם במחשבים כל כך חזקים יפעל בקונסולה שכזאת ???

ואם הם מוציאים אותו לאקס בוקס למה הוא לא יכול לפעול בכרטיסים יותר חלשים מfx5900 ורדאון 9800 באיכות סבירה????

אני לא יודע מה אתכם אבל לי זה חשוד ביותר נראה כאילו יש פהמזימה לסחוט מהצרכנים עוד כסף.

מה דעתכם???

פורסם

הכרטיס מסך שלו ממש לא GF4 MX, משהו יותר לכיון של הג'יפורס 3, אולי הT200

אבל 2 דברים צריך לזכור

1. הX-BOX לא מפעיל מערכת הפעלה כבדה ומלאה כמו המחשב, בזמן שתשחק בו לא יפעל פיירוול, אנטי ווירוס וICQ ולא אף גורם שיתפוס אחוזי ניצול (כמעט) מהמעבד או הזכרון

2. עדיין אין מידע על איך המשחק יפעל על הX-BOX, אולי הוא יראה גראפיקה פחות מרשימה ופחות מפורטטת? AA וAF די לא באים בחשבון כאופציות בחירה שם לעומת במחשב, שם בעלי המערכות החזקות יוכלו להנות מכל מה שהמשחק יכול להציע

פורסם

הוא גם יעבור אופטימציה לבוקס...

פורסם

בקונסולות משחקים אין מעבדים לשימוש כללי כמו בפיסי אלא מעבדים שנבנים מראש לסוג מסויים של פעילות

אם קונסולה מריצה משחק היא עושה את זה ביעילות מקסימלית.

פורסם
  • מחבר

בקונסולות משחקים אין מעבדים לשימוש כללי כמו בפיסי אלא מעבדים שנבנים מראש לסוג מסויים של פעילות

אם קונסולה מריצה משחק היא עושה את זה ביעילות מקסימלית.

בxbox המעבד הוא סלרון רגיל לגמרי ולא תוכנן הוא יועד במיוחד עבור משחקים או שום דבר אחר

פורסם

לא סלרון P3 733 MHZ...

אבל עדיין, המערכת הפעלה של הXBOX היא הרבה יותר מתקדמת (אפשר להגיד) להרצת משחקים מאשר XP או 98.

ותגידו, אף אחד לא ניתקל עדיין במסך כחול בXBOX? מוזר.

פורסם

שום דבר לא מושלם...

כמיטב המסורת של מיקרוסופט, גם בxbox יש חסרונות כמו התחממות יתרה

פורסם

למה מייקרוסופט לא משחררת מערכת הפעלה רק לגיימרים? בשביל שכולם יקנו את הקונסולה המגושמת והמסריחה שלהם?

וזה באמת לא פייר שמשתמש מחשב צריך מחשב יקר מאוד בשביל להנות מהמשחק לעומת משתמשי בוקס שלא תריכים לשדרג ושטויות

פורסם

זה לא רק מערכת ההפעלה כל חלק בקונסולה בנוי רק למטרה אחת משחקים

בגלל זה כולם דומים

פורסם
  • מחבר

"נתחיל במה שידוע לנו בשלב זה על המשחק. 'דום 3' אמנם אינו רץ באיטיות שהציגה לנו גרסת ההדגמה המודלפת לפני כחצי שנה, אבל הוא עדיין איטי. כמה איטי? על מחשב עם מעבד במהירות 2 ג'יגה-הרץ וכרטיס וידאו Geforce FX 5900, המשחק גמגם לעיתים, גם על רזולוצית מסך של... 480X640"

זה לקוח מהכתבה האחרונה של גיימר על המשחק.

ואני עדין שואל איך זה יכול להיות,הרי אפילו אם יורידו לגרסת האקס בוקס פרטיים ונכון שהרזולוציה היא 800X600

ואין AA וAF

זה גם יגמגם ויקרטע ולא נראה לי שהם יוציאו את המשחק אם הוא יהיה ככה לאקס בוקס.

ולכן אני מניח שיש להם פתרון כבר,אז למה למחשב לא ???

וגם אם הם עשו אופטימזציה לאקס למה לא למחשב ???

פורסם

"נתחיל במה שידוע לנו בשלב זה על המשחק. 'דום 3' אמנם אינו רץ באיטיות שהציגה לנו גרסת ההדגמה המודלפת לפני כחצי שנה, אבל הוא עדיין איטי. כמה איטי? על מחשב עם מעבד במהירות 2 ג'יגה-הרץ וכרטיס וידאו Geforce FX 5900, המשחק גמגם לעיתים, גם על רזולוצית מסך של... 480X640"

זה לקוח מהכתבה האחרונה של גיימר על המשחק.

ואני עדין שואל איך זה יכול להיות,הרי אפילו אם יורידו לגרסת האקס בוקס פרטיים ונכון שהרזולוציה היא 800X600

ואין AA וAF

זה גם יגמגם ויקרטע ולא נראה לי שהם יוציאו את המשחק אם הוא יהיה ככה לאקס בוקס.

ולכן אני מניח שיש להם פתרון כבר,אז למה למחשב לא ???

וגם אם הם עשו אופטימזציה לאקס למה לא למחשב ???

למה לא עושים אופטימיזציה למחשב?

סיבה אחת: כסף!

כדי שתקנה מעבד יותר חזק, כרטיס מסך, זיכרון וכו' וכו'...

פורסם

זה כמו שתשאל למה לא עושים אופטימזיות למחשב לכל משחק!

הרי אם היו עושים לכל משחק הינו נשארים עם הP3 500-1000MHZ ו256SDRAM וGEFORCE2MX400

ועדיין כל משחק היה יכול לפעול...

הם לא עושים מכוון שהם רוצים שאנחנו נבזבז עוד ועוד כסף על חומרה וככה הם מרוויחים את הכסף בשבילם כל הקונסולות זה רק"כסף מהצד"

פורסם
  • מחבר

זה כמו שתשאל למה לא עושים אופטימזיות למחשב לכל משחק!

הרי אם היו עושים לכל משחק הינו נשארים עם הP3 500-1000MHZ ו256SDRAM וGEFORCE2MX400

ועדיין כל משחק היה יכול לפעול...

הם לא עושים מכוון שהם רוצים שאנחנו נבזבז עוד ועוד כסף על חומרה וככה הם מרוויחים את הכסף בשבילם כל הקונסולות זה רק"כסף מהצד"

נכון שהם רוצים שנשקיע עוד כסף על המחשב,אבל תסביר את העובדה שhalf life 2 עם הגרפיקה המדהימה ביותר שלו

יוכל לפעול גם במחשבים כמו אלה שאמרת אומנם לא כמו במחשבים חזקים עם R9800 אבל עדין יפעל בסדר ולעומת זאת

דום 3 לא ???

פורסם

לא מדויק אבל נכון חלקית

פורסם

מי אמר שדום3 לא יעבור אופטימציה למחשב?!?!?!

אולי לא אופטימצייה רצינית אבל אני מאמין שמשחק יעבוד טוב על כרטיס מדור R9800 או מGFFX5900 שעד אז יהיו זולים כי יצאו חדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים