פורסם 2009 ביוני 1416 שנים השכנים מלמטה עושים שיפוצים אז הם חייבים להעיר אותי בכל יום ב-8!!! בעוד שבעקבות הנסיבות אני הולך לישון בד"כ מאוד מאוחר, ואני צריך את השינה שלי אחרת אני עייף במהלך היום.אני יכול לגרום להם להפסיק ע"י כך שאני פשוט מכוון את הרמקולים כלפי מטה ומפעיל את הפלייליסט שלי על full volume (הם כבר מבינים את הרמז), נראה לי שאני עוזר להם קצת עם שבירת הקירות ;Dבכל אופן הבגרות שלי מחר בשעה 14:00 ואני רוצה לישון כמו שצריך, מה לאזעזל אני יכול לעשות בכדי שיפסיקו??!
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים לישון אצל סבתא? חבר? לא לכת לישון מאוחר (ובייחוד לא לפני בגרות, ושיהיה גם לך בהצלחה ד"א)
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר לישון אצל סבתא? חבר? לא לכת לישון מאוחר (ובייחוד לא לפני בגרות, ושיהיה גם לך בהצלחה ד"א)תודה, גם לךהבעיה היא שהבגרות רק ב-2, ואני מעדיף לישון כמה שיותר בעקבות כל שעות השינה שפיספסתי.
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים ניסית לבקש מהם ביום X להתחיל טיפה יותר מאוחר כי יש לך בגרות ניראה לי שהם יבינו
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר ניסית לבקש מהם ביום X להתחיל טיפה יותר מאוחר כי יש לך בגרות ניראה לי שהם יבינוזאת אופצייה ראשונה, השאלה היא מה ייקרה והם לא יסכימוהם לא מפסיקים בין 2 ל-4
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר אוקיי...הלכתי אליהם אבל הם לא בבית, אז השארתי מכתב בו אני מבקש שיתחילו את העבודה מאוחר יותר.מקווה שיעזור :\
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר במקרה הכי קיצוני תישן עם אטמי אוזניים. חשבתי על הרעיון, אבל מאיפה אשיג בהתרעה כה קצרה אטמי אוזניים?
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים תדקור אותם או משהו בסגנון. בכל מקרה, אטמי אוזניים לא צריך להיות קשה מדי להשיג. לך לחנויות ותבדוק בסופרים, בחנויות ובפארמים שפעילים.
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים וכשאתה מגיע לסופר פארם, תספר למי שעומד מאחוריך בתור על 2 דפוסי הגשמה של מאבק לאומי, למוכרת תסביר מה זה ציונות סינטטית, ולשומר תסביר מהם הגורמים לגיבוש התנועות הלאומיות באירופה במאה ה 19
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים בעבודה קבלנית קשה לשמור על זמנים כאלו -ספק אם יסכימו אם רוצים לסיים כמה שיותר מהר כי אין להם "החתמת שעון"
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים במקרה הכי קיצוני תישן עם אטמי אוזניים.אטמי אוזניים עוזרים נגד פטיש אוויר ? (קונגו )
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים כשמשפצים, לא כל העבודות רועשות (לדוג' טיח, ריצוף, צבע). בדר''כ בהתחלה יש את ההריסות של מה שרוצים לשנות וזה מרעיש, ואחר כך זה מתמעט. כך שאפשר לנסות להגיע עם השכנים להסכמה שבין 2 ל4 לא יעבדו ברעש (אני אומר זאת מניסיון של מי שעבד בזה, וכשהיו מבקשים, היינו מקפידים לא להפעיל מכשירים בין 2 ל4).אגב לגבי הבוקר, שהם מתחילים ב8, זה לא נחשב מוקדם. יש כאלו שמתחילים ב7 בבוקר כבר, שלכאורה זהו הגבול המותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.