עבור לתוכן

מציאת סיסמא לקובצי RAR

Featured Replies

פורסם

שלום

נתקלתי מספר פעמים בקובצי RAR שסגורים עם סיסמא. כמובן שזה מתברר רק לאחר ההורדה ואין אפשרות לפתוח אותם. האם ישנה דרך/תוכנה שיכולה למצוא/לחלץ את הסיסמא כדי שניתן יהיה לפתוח את הקבצים?

תודה.

פורסם

לחפש מהמקור שהורדת אם מצויין משהו לגבי סיסמא לארכיון.

פורסם

http://www.elcomsoft.com/

קח בחשבון שאם מדובר על סיסמה עם יותר מ - 8 תווים עם שילוב של אותיות קטנות/גדולות/מספרים/תווים, זמן חילוץ הסיסמה יהיה מאוד אורך (שבועת), כמובן שזה תלוי איזה מחשב יש לך ואיזה כרטיס מסך

פורסם

כמה שאלות -

באתר שנתת, אז בdownloads יש הרבה מאוד דברים שאפשר להוריד, אז אני מניח שמה שמתאים בשביל פותח האשכול זה ה-Advanced Archive Password Recovery כן?

והשאלה השנייה, יש באתר הזה להוריד משהו שיכול לפצח לי גם סתם סיסמה נגיד לאיזה חשבון שיש לי באיזשהו אתר?

אני מודע לפתרונות האלה של "שכחת את הסיסמה שלך?" אבל הקטע שנרשמתי לאיזה אתר וכשנתתי שמה מייל, אז זה מייל שפתחתי במיוחד בשביל החשבון באתר הזה, והקטע המפדח הוא שאני לא זוכר תפרטים של המייל שנתתי, ככה שאני בטח לא יודע למצוא עכשיו תסיסמה לחשבון שלי באתר חח

פורסם

ב- 99 אחוז מהמקרים הסיסמא תהיה באתר שממנו הורדת את הקובץ, רק תשים לב ותחפש.

אם לא, ישנה רק האפשרות של כוח ברוטאלי (Brute Force), ושיטה זו יכולה להימשך שבועות, כמו שאמרו כבר. זה לא כל כך רלוונטי אלא אם כן זה תוכנית האטום של איראן או משהו בסדר גודל הזה...

פורסם
כמה שאלות -

באתר שנתת, אז בdownloads יש הרבה מאוד דברים שאפשר להוריד, אז אני מניח שמה שמתאים בשביל פותח האשכול זה ה-Advanced Archive Password Recovery כן?

נכון

והשאלה השנייה, יש באתר הזה להוריד משהו שיכול לפצח לי גם סתם סיסמה נגיד לאיזה חשבון שיש לי באיזשהו אתר?

אני מודע לפתרונות האלה של "שכחת את הסיסמה שלך?" אבל הקטע שנרשמתי לאיזה אתר וכשנתתי שמה מייל, אז זה מייל שפתחתי במיוחד בשביל החשבון באתר הזה, והקטע המפדח הוא שאני לא זוכר תפרטים של המייל שנתתי, ככה שאני בטח לא יודע למצוא עכשיו תסיסמה לחשבון שלי באתר חח

תלוי באתר

איך הוא מאובטח וכו...

בכל מקרה זה גולש לתחום הדי אפור..... ואני בספק אם זה חוקי

בנוסף לכך הרבה יותר קל לפרוץ למסד הנתונים ולשלוף משם את המידע הרצוי מאשר לפצח את הסיסמה מכוון שאתה צריך להתאים גם סיסמה וגם email לכן בשביל מחשב ביתי זאות משימה שתקח המן זמן

פורסם

אני מבקש לא להזיז את הדיון הזה לכיוונים של עקיפת מערכות אבטחה.

זאת ההערה הראשונה והאחרונה של בנושא.

פורסם

אם הסיסמה לא מופיעה במקור, נסה לחפש את שם הקובץ ואת המילה password בגוגל, לי זה בדרך כלל עובד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים