עבור לתוכן

נייד 12-14" עד 4000 שקל ...

Featured Replies

פורסם

אז ככה, ה X31 שלי (תהיה מנוחתו עדן) חווה פגישה לא נעימה עם הריצפה ... ולכן אני מחפש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לתיכנות, אינטרנט ומיילים. בכל אופן זה לא הולך להיות מחשב עיקרי. הביצועים של ה X31 והגודל שלו היו מושלמים, ככה שאני מחפש משהוא בסגנון.

יש המלצות ? חשבתי על ה SL300 אבל ראיתי שזו סידרה עם כלכך הרבה תתי דגמים שהלכתי לאיבוד.

(או לחילופין- במידה ומישהוא מוכר לוח אם ל X31 אני גם אשמח לדעת..)

וכמה אילוצים: מסך מט, שלילה מוחלטת של חברות חדשות (גיג'הבייט,MSI,LG,סמסונג,טושיבה ועוד כל מיני המצאות...) והמשקל כאמור מתחת ל 2.1KG

פורסם

לא מסך מאט? למה, ב-X31 היה לך מסך מבריק?

אתה יכול למצוא X31 ב-YAD2 במחירים מצחיקים היום... אופציה נוספת היא X60/X61, שכן עליהם עדיין תהיה אחריות...

פורסם

1.לא פשוט למצוא מחשב נייד חדש 12-14 " מחברה טובה בתקציב כזה...

2.לא חשוב, QttP שוב מספיק לכתוב לפני בדיוק את אותם דברים ....

3.בדוק את הווסטרו 1320 של דל או קודמו - 1310

פורסם
  • מחבר

התבלבלתי, מסך מאט, כמובן, לא מבריק.

אני קניתי את הנייד הזה לפני חצי שנה במחיר מצחיק ביותר (1200) , וזה גם המחיר שראיתי אותו ביד2. באופן כללי היתי מרוצה מהרכישה, אבל רק בגלל שהיה לי מאגר בלתי נדלה של חלקים וידע טכני בעבודה (החלפתי כרטיס רשת, דיסק, מקלדת ) ועוד כל מיני שטויות שנשחקו במהלך השנים. המחשב חווה נפילה לפני שבועיים ורק שלשום התחיל לעשות בעיות שצומצמו לתקלה בלוח האם. אני לא יודע אם זה בגלל הנפילה, או בגלל שהגיע זמנו, אבל אני קצת חושש להיכנס עוד פעם לקניה של יד2. וה X61 שראיתי עדיין מאד יקרים ביד2, במסביבות ה3.5K++

לא עדיף כבר SL300 ב 4000 ?[br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 01:15:01

1.לא פשוט למצוא מחשב נייד חדש 12-14 " מחברה טובה בתקציב כזה...

2.לא חשוב, QttP שוב מספיק לכתוב לפני בדיוק את אותם דברים ....

3.בדוק את הווסטרו 1320 של דל או קודמו - 1310

1320 הגיע לארץ ??

פורסם

לא חשבתי על זה, לקחתי כמובן מאיליו. כנראה שלא....

גם ראיתי את המחיר של ה-1310. הייתי אופטימי מידי.

מצטרף להמלצה על ה-X61 משומש באחריות. אלא אם אתה צריך כונן אופטי או מעדיף מסך גדול יותר על חשבון ניידות - אז לך על ה-SL

פורסם
  • מחבר

אני יבדוק מה הולך באמת עם ה X61 ביד2, אולי באמת זה יהיה הפיתרון הכי טוב..

לגבי ה 1320, בזמנו דיברתי עם אחד המשווקים (מטעם העבודה) ולפי מה שהוא אמר לי שעד שהמלאי של ה 1310 יגמר, לא יהיה 1320 בארץ...

פורסם

ה-SL300 עם מסך מבריק, אז הוא כנראה יורד מהפרק.

האפשרויות שלך הן, אם כן, ה-Vostro, ופה אולי באמת שווה לחכות ל-1320, אשר לפי מידע מסוים אמור להגיע אוטוטו, ואולי גם HP Compaq 2230s, אשר קיים עם מסך מאט בחלק מהדגמים (צריך לבדוק לגבי דגם ספציפי). X60/X61 מיד-2 היא אופציה אפשרית גם כן, כאשר X61 יהיה לרוב עם אחריות ארוכה יותר, אבל X60 יהיה זול יותר, ואולי פחות מתחמם. לשניהם יש בעיה מסוימת של התחממות באזור משענת כף היד הימנית (בגלל הכרטיס האלחוטי). סתם שתדע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים