עבור לתוכן

סקס לא מוגן

Featured Replies

פורסם

אני מסכים שיש להטיל את האחריות על נשים.

אם שועלה אחת תדע שהיא לא תקבל שום עזרה ממי שהיא רוצה לרמות אותו, היא בעצמה לא תפיל אותו בפח.

כל מי שהוא נגד זה, פשוט עוד לא נפל בפח אז שלא יגיב אפילו, זה פשוט מקומם שיש בחורות שמשחקות עם חיים של ילד רק כי היא נואשת לילד ממישהו.

תחשבו על זה, הרי יום אחד הילד ישמע איזו פליטת פה שהוא ילד לא רצוי ומאז החיים שלו ישתנו כי כל תיאוריית ה"ילדים באים מאהבה" תתנפץ לו בפנים.

גם לא חסר אנשים שהתאבדו במקרים כאלה. פשוט צריך למנוע את זה מראש ע"י הרתעה חוקית נגד מקרי הונאה שכאלה.

ניסיתי, סתם יקר להחריד, הקונדומים שבקישור שהבאתי טובים יותר (תזמין ותנסה, לא תתאכזב).

הבאתי את זה בגלל שה AVANTI זכה במקום השני אז חשבתי שלא יזיק לנסות משהו מקומי

http://www.condomdepot.com/reviews/best-condoms.cfm

כמה יוצא להביא את ההם לארץ יענו תכלס כמה זה עולה לכמה ?

• תגובות 65
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לכל האדיוטים שבאמת חושבים שמי שבגלל פעם אחת לא שם קונדום והאישה שאיתה עשה את זה שיקרה לו ולא באמת אכלה גלולות אם כי אמרה שהיא כן צריך לשלם מזונות או אפילו את הניתוח של הפלה פשוט לא מבינים מהחיים שלהם, בית משפט שמעתם? עורך דין שמעתם? אני עובד בבית משפט ויש הרבה מאוד מקרים כאלו הבעיה נפתרת בפשטות למי שיש עורך דין יותר כריש הוא המנצח בקייס. כמובן אני לא מכליל וכל מקרה לגופו, אבל ככה נגמרים רוב הסיפורים בבית דין. אני לא אשלם שקל בגלל שאיזה מרוקאית עבדה עלי ולא אכלה גלולות.

פורסם

השאלה שנשאלת, ובצדק, היא טובת הילד. עשית, נפגעת - שלם.

עשית נפגעת שלם על הפלה לא משכנתה ל20 שנים.

יש הריון בלתי רצוי אם אחד מבני הזוג לא רוצה אותו, ישר הפלה.

במידה והבחורה רוצה לצאת למסע הרפתקאות לבד שלא תצפה למימון.

במידה והיא דתיה (כמו בדוגמאה שלך) אז אני מצפה שלא יהיה שם עניין של גניבת זרע ושכמו שהיא דואגת לשמור שבת

אז שתדאג לקחת גלולות, כי לפני שהיא פותחת רגלים היא צריכה קצת אחריות.

[br]פורסם בתאריך: 16.06.2009 בשעה 15:41:38

לכל האדיוטים שבאמת חושבים שמי שבגלל פעם אחת לא שם קונדום והאישה שאיתה עשה את זה שיקרה לו ולא באמת אכלה גלולות אם כי אמרה שהיא כן צריך לשלם מזונות או אפילו את הניתוח של הפלה פשוט לא מבינים מהחיים שלהם, בית משפט שמעתם? עורך דין שמעתם? אני עובד בבית משפט ויש הרבה מאוד מקרים כאלו הבעיה נפתרת בפשטות למי שיש עורך דין יותר כריש הוא המנצח בקייס. כמובן אני לא מכליל וכל מקרה לגופו, אבל ככה נגמרים רוב הסיפורים בבית דין. אני לא אשלם שקל בגלל שאיזה מרוקאית עבדה עלי ולא אכלה גלולות.

לא לכולם יש ערך דין כריש ולפעמים לצד השני יש עורך דין יותר כריש :nixweiss:

פורסם

אי אפשר להכריח בחורה לעשות הפלה... זה יכול לגרום לה להיות עקרה...

מצטרף לשאלה- כמה עולה להזמין את הקונדומים האלה לארץ?

פורסם

מישהו הכריח אותה לא לקחת גלולות? ואם היא מתנגדת להפלה אז האחריות עליה היא כפולה.

מעבר לזה הסיכוי לסיבוכים מהפלה הוא פחות מ %0.3 כאשר הרוב המוחלט של הסיבוכים

הם עבור מקרים של הריון "מתקדם" לאחר 9 שבועות שיש צורך בניתוח.

ואי אפשר להכריח אישה לעשות הפלה בדיוק כמו שאי אפשר להכריח אותה להשאיר אותו

במקרה שהאב רוצה ...

אבל זה למשנה אם היא מחליטה שהיא לא יכולה לעשות הפלה, אז בבקשה יש לה אפשרות אחרות כמו למסור את הילד לאימוץ

אבל אם היא מחליטה שהיא רוצה לגדל אותו בכוחות עצמה אז אין מה לבוא בטענות לאבא.

פורסם

אבל זה למשנה אם היא מחליטה שהיא לא יכולה לעשות הפלה, אז בבקשה יש לה אפשרות אחרות כמו למסור את הילד לאימוץ

אבל אם היא מחליטה שהיא רוצה לגדל אותו בכוחות עצמה אז אין מה לבוא בטענות לאבא

זה מה שאני אומר

פורסם

כמה יוצא להביא את ההם לארץ יענו תכלס כמה זה עולה לכמה ?

מצטרף לשאלה- כמה עולה להזמין את הקונדומים האלה לארץ?

חבילה של למשל 54 קונדומים יצא כ 30$ כולל משלוח (כ- 2ש"ח לקונדום), אם קונים יותר (חבילה של 102+), אז יצא משמעותית זול יותר.

פורסם

ואני חשבתי שאם יש לי ילד ואני לא רוצה אותו , לא להיות אפוטרופוס ולא לראות אותו ובכלל לא אכפת לי ממנו

אז אני מוותר עליו ואז אני לא צריך לשלם מזונות , האם זה נכון ?

פורסם

לא זה לא נכון

וגם מחיבים אותך לעבור בדיקת דם אם אתה מכחיש שאתה האב ואם אתה לא מסכים פוסקים שאתה האב

פורסם

שמעתם על המשפט: "אל תהיה צודק, תהיה חכם"?

למה להסתבך ולהסתכן כשאפשר לפתור את זה בקלות?

פורסם

מצטער בנושא הזה אני מצביע ל:

no-mam-tee-shirt.jpg

אההה נוסטלגיה :silly:

פורסם

אוי, מה שמזכיר לי שאם מישהו יודע איפה ניתן לקנות את כל העונות של נישואים פלוס מוזמן לפנק בפרטי.

פורסם

תקבל מידע בפרטי :xyxthumbs:

פורסם

חבל שהמשלוח כל כך יקר..כי רציתי רק לנסות אותם לפני שאני קונה כל כך הרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים