עבור לתוכן

סקס לא מוגן

Featured Replies

פורסם

כאשר תשתין מוגלה ותחרבן דם מזיבה או נגיד תחטוף דלקת קרום המח או דלקת כבד או דברים קשים הרבה יותר כמו הפרעות עיצביות, נזק לאבי העורקים וכאלה בגלל עגבת, או נגיד תסמונת כשל חיסוני נרכש - אידס (כן כן, מחלות מין יכולת להרוג אותכם או לזיין לכם תחיים ברמה קשה) וכל זה כי אתה גבר אחושרמוטה ואתה לא תשים קונדום, אולי תשקול מחדש את המינוח שלך לפראיר.

אל תשחקו עם הבריאות שלכם. זיון לא שווה את זה

אתה צריך ליהיות מטיף בכנסייה. אותי שכנעת, אני בחיים לא אביא ילדים לעולם- זה מסוכן!!!!111

• תגובות 65
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת בעייתי, אני אתאיסט...

הכוונה הייתה לסקס מזדמן...

את החברה שולחים לבדיקות ואז... its on!

פורסם

אני לא מבין איפה הבעיה, בסקס מזדמן קונדום. אם יוצאים קבוע, בדיקה ל- STDs אח"כ גלולות ותהנו...

אם יש לכם בעיה עם הקונדומים המעפנים שנמכרים בארץ (ולי יש), ממליץ לקנות את הקונדום הזה (אפשר להזמין מהאתר עצמו) -

http://www.condomdepot.com/product/detail.cfm/nid/183/pid/2105

פורסם
  • מחבר

ובכן גם פה פגשתי בכמה תגובות מצחיקות ;D

אישית אחרי חודשיים במזל (הייתי בן 15 :screwy:) של סקס עם גמירה בחוץ לא קרה כלום, מאז עם בת זוג קבועה תמיד הולכים על גלולות.

פגשתי באנשים שהעלו את נושא החשק המיני הירוד אצל נשים/בנות עשרה בגלל שימוש מתמשך בגלולות שגרם לבני הזוג להחליט על הפסקה בשימוש הגלולות בניסיון לשפר את המצב, כמובן קונדומים הינם דבר לא בטוח לחלוטין מהסיבה הפשוטה שעל הכמה פעמים שתעשה את זה ביום - לא תמיד תמצא קונדום לכל פעם, וכמובן להגיד לעצמך לא אתה לא תצליח.

פורסם

תחשוב רגע ברצינות על הצירוף מילים: "סקס לא מוגן"....

פורסם

מי שמתעקש על קונדום כשמישהי מציעה לו להיכנס בלי, פשוט פריאר.

לצערי לא מצאתי לך וידאו..קפיטליסטים ארורים!

פורסם

צ'מע פעם ב...וכשזה קרוב למחזור..אם זה קשר רציני יחסית והבחורה לא לוקחת עדיין גלולות אז כן פעם פה פעם שם

אני אישית לפעמים עושה את זה בלי קונדום עם חברה שלי ואז אחרי שאני מרגיש שכבר מתחיל להיות מסוכן אני שם קונדום וממשיך כרגיל (ואז מקלל אותה שהיא לא לוקחת גלולות חח)

פורסם

עוד לא הבנתם מההסבר שלי? אין בעיה, אני אעמיק בניסוח...

לפני פליטת הזרע של הגבר,וללא הרגשתו - קצת זרע כן נפלט. זה יכול להיות טיפה קטנה וזה יכול להיות כמות קטנה שגם אם היית מסתכל לא היית רואה או חושב שזה זרע. בגלל שכולם יודעים שזרע זה יצור קטן - לא אצטרך להרחיב לגבי זה ולהגיד שבטיפה הזו יש אלפי ועשרות אלפי זרעונים שכל אחד מהם יכול להכניס את חברה שלך להריון. הסיכויים לכך לא נמוכים כלל והיו הרבה מקרים מעולם. אתה רוצה לקחת את הסיכון ויום אחד למצוא את חברה שלך בהריון? אני לא ממש יכול לחשוב על מישהו שרוצה את זה, אלא אם כן הוא מתכחש/ילד קטן שלא מודע להשלכות. הפלה זה משהו מסוכן (כמו כל דבר פולשני) ויכול להתיר בנות גם עקרות וליצור סיבוכים לא קטנים - טראומה לבנות זה כמעט בטוח יוצר. מה הבעיה להימנע מהנושא ולחכות שהיא תיקח גלולות במידה והיא קבועה או להיות חכם כפליים (יש גם מחלות מין מגעילות וזועתיות במיוחד כן?) ובמידה והיא מזדמנת לשים קונדום..לא מסובך...

פורסם

אני לא מבין איפה הבעיה, בסקס מזדמן קונדום. אם יוצאים קבוע, בדיקה ל- STDs אח"כ גלולות ותהנו...

אם יש לכם בעיה עם הקונדומים המעפנים שנמכרים בארץ (ולי יש), ממליץ לקנות את הקונדום הזה (אפשר להזמין מהאתר עצמו) -

http://www.condomdepot.com/product/detail.cfm/nid/183/pid/2105

ממליץ לך לנסות את זה. חמישה בקופסה, לא הכי זול אבל שווה כל גרוש.

av-a-n-0250.jpg&maxx=300&maxy=0avantidm0.jpg

פורסם
מי שמתעקש על קונדום כשמישהי מציעה לו להיכנס בלי, פשוט פריאר.

יצא לך לשמוע את המושג מזונות ?

רוצה לשלם 18 שנה על ילד שלא רציתה רק כי בא לך לזין איזה פרחה אחרי כמה בירות ?

אם כבר אתה פשוט פרייאר כי מבחינת מערכת המשפט בארץ רציתה לא רציתה

אם הDNA שלך יכניסו לך שטרונגל ענקי של מזונות לתוך התח...

פורסם

ממליץ לך לנסות את זה. חמישה בקופסה, לא הכי זול אבל שווה כל גרוש.

av-a-n-0250.jpg&maxx=300&maxy=0avantidm0.jpg

הייתי רוצה לנסות את אלה פעם..אבל הם 5 שעולים כמו 12 :\

פורסם

איזה דיון מטומטם.

פורסם

תסביר את עצמך? -_-

פורסם

יצא לך לשמוע את המושג מזונות ?

רוצה לשלם 18 שנה על ילד שלא רציתה רק כי בא לך לזין איזה פרחה אחרי כמה בירות ?

אם כבר אתה פשוט פרייאר כי מבחינת מערכת המשפט בארץ רציתה לא רציתה

אם הDNA שלך יכניסו לך שטרונגל ענקי של מזונות לתוך התח...

שמעת על דבר שנקרא הכדורים נגד הריון? שמעת על דבר שנקרא הפלה? תחזור לספרים

פורסם

Sexually Transmitted Diseases

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים