עבור לתוכן

האם תצאו עם דו מינית?

Featured Replies

פורסם

החור תחת של האיטרנט שם בדיחות הולכות למות

דיי משעשע שם האמת

אולי אתה מדבר על /b/, האמת היא ששם בדיחות מתחילות ולא הולכות למות

• תגובות 157
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יופי, עכשיו גם חסר קישור ישיר כי אין שם מספיק newfags :s07:

פורסם

תפסיק להגן על ה/b/ שלך כאילו זו כת סודית... הדבר הזה כל כך פופולרי שnewfags מגיעים לשם כל יום (והם נשארים ככה לעולם)

/b/ כבר לא מייצר חומר אורגינלי מצחיק באמת

פורסם

תפסיק להגן על ה/b/ שלך כאילו זו כת סודית... הדבר הזה כל כך פופולרי שnewfags מגיעים לשם כל יום (והם נשארים ככה לעולם)

/b/ כבר לא מייצר חומר אורגינלי מצחיק באמת

מפעם לפעם יש קטל של newfags (אם זכור לך המתקפות על 4chan שבאו מאלה שהורידו את הוירוס :kopfpatsch:), מדי פעם צץ לו דיון זאופיליה, פדופיליה ו-gore שמצליח להרחיק מבקרים חדשים מהאתר, אבל כל אלה לא מספיקים.

הקהילה הישראלית ב-/b/ (או איך שאנחנו קוראים לזה, /ב/) הם די סבבה, בהתחשב בעובדה שרוב הניופאגס הפוטנציאלים הם ערסים ניאדרתלים וילדים בני 12 שלא יודעים אנגלית, ורוב הקהילה הישראלית פשוט לא מתבטאת, וזה דבר טוב. מצדי שכל האתר יהיה מפוצץ ב-newfags, העיקר שלא יגיבו ולא יהרסו את הכיף שהיה פעם ב-/b/, אם זכורה לך (אם בכלל היית שם) התקופה שאנשים בכלל לא התאמצו בכדי להצחיק והיו ת'ראדים ממש מוצלחים, וה-memes היו באמת מצחיקים, בעלי משמעות ולא משעממים, anon היווה משמעות אמיתית ולא "looolz i TROOL UUU LULZ".

פורסם

זה לא ש/b/ לא מצחיק כיום זה פשוט שהוא הרבה פחות... לא מזמן הייתה תראד פנינה של i have an idea for... וממש ממש נקרעתי ממנו

אבל זהו מאז לא היה שום דבר משעשע שם

בעיקרון אני לא ממש הרבה זמן ב/b/ אני פשוט לא מגיב כדי למנוע מאנשים את הניופאגיות שלי.... אולי חוץ מבתראדים של שאלות

-------

אבל סטינו מהנושא לגמרי....

בעיקרון הייתי יוצא עם דו מינית, כל עוד הז' שלי יותר גדול (ציניות,כן?)

פורסם

אני פיספסתי משהו בזמן שעבר ? :nixweiss:

איך מזה :

15593053-372824.jpg?et=2D1oxFeqgOiW0yqbMTcxkw&nmid=78489742

עברתם לזה :

Super_looz.jpg

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים