עבור לתוכן

האם תצאו עם דו מינית?

Featured Replies

פורסם

שאלה לגברים שפה.

אם הייתם מכירים מישהי ואחרי כמה זמן ( נגיד חודש) היתה מספרת לכם שהיא דו מינית, הייתם "זורמים" איתה לקשר רציני או שזה משהו שיגרום לכם לנתק איתה את הקשר? אתם חושבים שתוכלו לבטוח בה לאורך זמן?

• תגובות 157
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ברצינות, אני מכיר מישהי כזאת ולדעתי היא חולת נפש למרות שהיא כוסית רצח זה פשוט לא עושה לי את זה

אז אישית לא

פורסם

מה קרה לך?!

זו הזדמנות מצויינת לשלישייה!

פורסם

מה קרה לך?!

זו הזדמנות מצויינת לשלישייה!

:lol: מצחיק מצחיק... אבל עדיין. מי יודע

זרום, למה לך זה אמור בכלל להפריע? מילא הבחורה בוגדת בך עם גבר... אבל זה שהיא זורמת גם לכיוון השני?

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

:xyxthumbs:

עשית לי את שארית השבת. איזו שאלה יא חביבי.

דו מינית ? נו ?! אני אחכה עוד הרבה לך ולחברה שלך ?

תוכל לבטוח בה ?! צעירונצ'יק .... למה, אם היא חד מינית, תוכל לבטוח בה יותר ? היא תבגוד בך רק עם גברים ולא עם נשים ?! קרעת אותי !! :lol:

:funnypost:

יכול להיות שהשם משתמש שלך מצביע על היותך נקבה ? ואז את מפחדת שהיא תברח לך עם גבר ? נו, אם ככה, במה זה משנה ?

פורסם

השאלה היא אם היא באמת דו-מינית או סתם נימפומנית...

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: :lol:

:xyxthumbs:

עשית לי את שארית השבת. איזו שאלה יא חביבי.

דו מינית ? נו ?! אני אחכה עוד הרבה לך ולחברה שלך ?

תוכל לבטוח בה ?! צעירונצ'יק .... למה, אם היא חד מינית, תוכל לבטוח בה יותר ? היא תבגוד בך רק עם גברים ולא עם נשים ?! קרעת אותי !! :lol:

:funnypost:

יכול להיות שהשם משתמש שלך מצביע על היותך נקבה ? ואז את מפחדת שהיא תברח לך עם גבר ? נו, אם ככה, במה זה משנה ?

אני באמת בחורה אבל זה לא קשור אליי. עלה דיון כזה אז מעניין אותי קו המחשבה של הגברים (:

פורסם

זה מחזק את הסיכויים שאותה בחורה פתוחה, משוחררת ומוכנה לנסות דברים חדשים

אז כמובן

פורסם

ליליאן, מעטים מאוד הם הגברים שזה יפריע להם שאת דו מינית (אני יודע לקרוא בין השורות..), ואם כבר אז להיפך. את רובם זה ילהיב.

אין לך מה לדאוג ואת לא צריכה להסתיר את זה.

לגבי קשר רציני, כמו שאמרו פה זה לא באמת קשור לנושא הזה, הרי מה, אם מישהי חד מינית אפשר לבטוח בה יותר? היא תבגוד רק עם גברים ולא עם נשים? זה לא באמת רלוונטי ולא צריך להפריע לקשר רציני ברגע שיש כזה.

פורסם

קו המחשבה של גברים ? זה קל מאוד. ( ואני מתאר פה קו מחשבה של גברים ולא של ילדים בני טיפש עשרה או קצת יותר )

זה לא מפחיד את רובנו בכלל. זה מחרמן בטירוף ( מי שיגיד לך אחרת הוא שקרן צבוע ) למה ? אין לי שמץ של מושג ואני גם לא רוצה שיהיה לי. ( זה בטוח יקלקל )

אם היא מוכנה להיות עם פרטנרית נוספת במיטה בזמן שאני נמצא שם, זו חגיגת תאווה וחטאים.

אם רק היא ועוד מישהי ולי מותר להסתכל ( אל לא לגעת ) זו חגיגת תאווה וחטאים.

אם היא לא רוצה אותי בסביבה אבל הדמיון שלי פרוע, זו מכה ואני אהיה מבואס כמו כלב.

מי שלא תואם לקו המחשבה הזה הוא לא גבר . ( סטייל רוס מחברים שהבריח את חברתו לצד השני, זבל של בן אדם ) :cool2:

פורסם

אמרת שאתה לא מתאר קו חשיבה של ילדים בני טיפש עשרה, ואז עשית את זה בדיוק...

אני מבולבל ::) (ולא מינית, אז אל תקפוץ עלי)

פורסם

( סטייל רוס מחברים שהבריח את חברתו לצד השני, זבל של בן אדם ) :cool2:

זו היתה אישתו, והיא הלכה לשם לבד :screwy::kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

ליליאן, מעטים מאוד הם הגברים שזה יפריע להם שאת דו מינית (אני יודע לקרוא בין השורות..), ואם כבר אז להיפך. את רובם זה ילהיב.

אין לך מה לדאוג ואת לא צריכה להסתיר את זה.

לגבי קשר רציני, כמו שאמרו פה זה לא באמת קשור לנושא הזה, הרי מה, אם מישהי חד מינית אפשר לבטוח בה יותר? היא תבגוד רק עם גברים ולא עם נשים? זה לא באמת רלוונטי ולא צריך להפריע לקשר רציני ברגע שיש כזה.

אני באמת לא דו ואם הייתי לא היה לי בעיה להצהיר על זה. אין לי בעיה לא עם הומואים ולא עם לסביות אז אם הייתי כזאת.... (:

פורסם

להערכתי אפילו שיגידו שזה לא מפריע הרי שבסופו של דבר זה בטוח יפריע

ברגע שפרטנר מכריז שהוא דו מיני, מתבקש מייד קשר עם בן זוג נוסף שאחרת למה להצהיר שאתה דו מיני.

אני מציע להסתיר ולא לספר.

פורסם
  • מחבר

להערכתי אפילו שיגידו שזה לא מפריע הרי שבסופו של דבר זה בטוח יפריע

ברגע שפרטנר מכריז שהוא דו מיני, מתבקש מייד קשר עם בן זוג נוסף שאחרת למה להצהיר שאתה דו מיני.

אני מציע להסתיר ולא לספר.

לא היית רוצה לדעת אם החברה שלך היה לה ניסיון עם בנות? זה עדיף לדעת מאשר לתהות למה היא מסתכלת על בנות קצת יותר ממך לא? :s05:

אתה לא בעד כנות? לדעת הכל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים