עבור לתוכן

בעיה בבדיקת הספק סוללה - ASUS 1000HE

Featured Replies

פורסם

היי, לאחרונה קניתי את המחשב הזה, אני ממש ממליץ.

יש לי רק בעיה אחת, עם הסוללה.

יש לי בשורת משימות את האייקון של הסוללה, כשאני מצביע עליו רשום לי כמה אחוזים ממנה נשארו וכמה זמן נשאר.

כזכור, היא אמורה להחזיק כ-9 שעות. אחרי הטענה מלאה, מסומן 100% וזמן נותר 7:30 שעות.

בנוסף, אני יכול להצביע עכשיו על הסוללה וזה יראה לי 7:00, אחרי 5 דקות יראה לי 6:20, אחרי עוד 5 דקות יראה לי 6:51.

בעיה מוכרת? יש לזה פתרון?

פורסם

בעיה ?

מחשב מראה כמה זמן נשאר לפי עומס בעבודה וזה למה זמן שמראה משתנה.

כמו בנזין באוטו, מה נוסע יותר מהר - יותר מהר נגמר בנזין.

יש עומס - פחות זמן נשאר ואז שאין עומס - יותר זמן נשאר.

פורסם

זו לא בעיה, זמן סוללה תלוי באופן ישיר בסוג השימוש והמחשב משנה את ההערכה של חיי הסוללה בהתאם.

פורסם

הכל יפה וטוב עם העובדה שלאחר 5 דקות הסוללה ירדה וזה באמת יתכן אם הוא הישתמש בה באופן "מאומץ" ויכול להיות אם תתן למחשב סתם לשבת ככה הזמן לא ישתנה יותר מדי.

השאלה העיקרית שלו הייתה בגוף השאלה- איך יכול להיות שלאחר הטענה מלאה יש לו 7 שעות ולא 9? את זה תנסו להסביר כי חוץ מסוללה "פגומה" או משהו דומה אני לא רואה לנכון... ::)

פורסם

תקרא איך מדדו 9 שעות סוללה ואז תבין למה זה רחוק מהמציאות.

פורסם

השאלה העיקרית שלו הייתה בגוף השאלה- איך יכול להיות שלאחר הטענה מלאה יש לו 7 שעות ולא 9? את זה תנסו להסביר כי חוץ מסוללה "פגומה" או משהו דומה אני לא רואה לנכון... ::)

אין לו שום בעיה בסוללה והתשובה שניתנה לו היתה בדיוק רלוונטית לשאלה. זמן סוללה תלוי מאד בסוג השימוש=הטענה מלאה לא תמיד תיתן חיווי לזמן זהה או דומה. הדבר תלוי ישירות בצורה בה מדדו 9 שעות פעולה לעומת הצורה בה הוא מודד/ מחווה את זמן הסוללה שנותר לו. המחשב נותן הערכה לכמה זמן תספיק הסוללה אם תשתמש בו ברמה הנוכחית של צריכת חשמל עד שהיא תיגמר. אם תוריד את בהירות המסך למינימלי, תכבה את האינטרנט, ה-Bluetooth, ה-Touchpad וכו' ותיתן למחשב לעמוד בלי לעשות כלום תגיע אולי ל-9 שעות. זה סוג השימוש בו משתמשים למדוד זמן סוללה אצל יצרנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים