פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אני מניח שאתה מדבר על XP PROכנס לcontrol paneluser acountschange the way users log on and offתעיף את הוי ליד use the wellcome screenאחרי ריסט יעלה לך מסך לכתוב יוזר וסיסמא כמו ב-2000תכתוב administrator ואת הסיסמא שלו
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אם אף אחד לא הגדיר אחת, אין סיסמא.אם אתה רואה שהוא מבקש סיסמא, אבל אתה יודע שאתה לא הגדרת אחת, כנראה הגדירו לך אחת בהתקנה של הווינדוס. תשאל את מי שהתקין לך אותו מה הסיסמא.
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר אני התקנתצי את הווינדוס ולא הזנתי שום סיסמה אבל הוא עדיין לא נותן לי להכנס יש לכם מושג למה?אולי תפתרו לי את הבעיה וזהו שמעתי שמיקרוסופט שומרים לעצמם 20% מרוחב הפס שלנו כדי להשאיר מקום לחלונות להתעדכן איך אני מבטל את זה?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים חזור שוב על הבעיה שלך - אתה לא מצליח בכלל להכנס, לא מצליח למצוא איך להכנס כADMIN או שהADMIN לא מקבל את הססמה שלך?בטל את automatic updates, אני חושב שמשנים את זה דרך כפתור ימני על my computer וproperties.
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר זה כול מה שצריך לעשות לשנות שם שיודיע לי לפני שהוא מוריד או שמיקרוסופט עושים לנו עוד דברים מאחורי הגב
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים בלי לנסות לחנך - אם תשים שימני פיסוק יהיה אפשר להבין אם שאלת שאלה או קבעת עובדה. :-\
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים אם אתה התקנת תכנס בלוגיןADMINISTRATOR ללא סיסמאוזה רק אם אתה זוכר שלא הכנסת סיסמא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.