עבור לתוכן

מישהו רוצה לעשות איזה תחרות PHOTOSHOP ?

Featured Replies

פורסם

אני זוכר היה פעם איזה דבר כזה, בוחרים נושא או תמונה וצריכים לשחק איתה וכל אחד שם פה את התוצאה שלו... נגיד חתימות או משהו על איזה סרט/משחק חדש או סתם כל דבר משהו משעשע (זאת לא באמת תחרות כל הקטע זה השתתפות )

מישהו רוצה? אם כן תבחרו נושא / תמונה ויללה נעשה משהו ...

או כמו בפורום עיצוב YOU"LL LEAVE ME HANGING :'(

• תגובות 55
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה קרה?

אנשים פה זקנים מידי לשטויות כאלו? אין להם זמן? או שפשוט נגמרה היצירתיות השבוע ???

יאללה נעשה אתגר כמו פעם, כל אחד יכול להשתתף

ולהכין חתימה, תמונה או מה שבראש שלכם (אם הענות שיש פה מצידי תעשו COPY PASTE ותוסיפו כיתוב בWORD)

ותפרסמו את זה פה עד סוף השבוע, כל עבודה תזכה במספר נקודות חסרות ערך לחלוטין והמנצח יזכה בפרס שקר כלשהו.

(ומי שלא יודע להשתמש ב PHOTOSHOP (או דומיו) מוזמן להמציא פרסים ותארים לתחרות...)

מה קרה יש תקופת יובש של סדרות ומשחקים, אז אפשר לעשות איזה משהו עם הסדרה אהובה ? או משחק?

אפשר לצחוק קצת על פוליטיקה, נגיד תכנסו ל YNET ותתעלו קצת באיזה תמונה שאתם מוצאים (מה אין פה מישהו שנמאס לו מתופז?!)

מה שבא לכם !

פורסם

יאללה בוא

פורסם
  • מחבר

יאללה בוא

:ylsuper:

אחרים תרגישו חופשי להצטרף :bigglasses:

פורסם

אני אומנם חלוד (שנתיים שלא נגעתי) אבל יהיה נחמד להישתתף באתגר לזכר הימים הטובים...

ד"א אמיר עכשיו ראיתי את הקישור שלך בחתימה- גאוני.

פורסם
  • מחבר

:hizuk:

פורסם
  • מחבר

רציתי לעשות על STARCRAFT 2 אבל בסוף קפץ לי TF2 לראש ואיך שהוא ליברמן התאים לי שם בול :lol:

מצטער שזה לא גמור פשוט הקדשתי לכל הסיפור חצי שעה ואני כבר בזמן שאול אבל אני אסים את זה כשאני אחזור הביתה מהאוניברסיטה

הנה מה שבינתיים יצאה לי: http://i40.tinypic.com/21a0kfq.jpg

(ה ITS A SPY היה בפונט נורמלי בגדול + דגל ישראל מימין וליטושים כרגיל אני אשמח לרעיונות לשיפור)

פורסם

תותח חחח :xyxthumbs:

פורסם

על זה אתה מתחרה? :s05:

סבתא שלי תנצח אותך, שניה אני ארים אליה טלפון...

פורסם
  • מחבר

על זה אתה מתחרה? :s05:

סבתא שלי תנצח אותך, שניה אני ארים אליה טלפון...

חחח, זה עדין לא גמור :-[ אבל האם אני שומע פה אתגר? אם כך קבענו, אני מצפה למשהו ממך או מסבתא עד סוף השבוע!

חוץ מזה אמרתי קודם זאת ממש לא תחרות למקצוענים בלבד גם לחובבים ומתחילים מותר להנות :cool2:

(למשל קריקטורות זה יותר עניין של הומור מאשר כישרון בעיצוב, כך שאין לאף אחד תרוץ )

קיצר הלכתי לישון.

פורסם

גם אני רוצה! :silly:

רק התחלתי את המשחק.. בנתיים מעניין :smile1:

(ד"א, מה זה קשור לפורום כללי? :P)

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה יש לי הרגשה שבמקום ללמוד לבגרות בהסטוריה שיש מחר אני אשב על פוטושופ כל היום?

פורסם
  • מחבר

גם אני רוצה! :silly:

רק התחלתי את המשחק.. בנתיים מעניין :smile1:

(ד"א, מה זה קשור לפורום כללי? :P)

בכייף :xyxthumbs:

(וניסיתי בהתחלה בפורום עיצוב והיה יבש)

למה יש לי הרגשה שבמקום ללמוד לבגרות בהסטוריה שיש מחר אני אשב על פוטושופ כל היום?

חחח כמו כולנו :) זה למה לא לקחתי את הסקיצה שלי לאוניברסיטה אחרת בטוח שהייתי מוצא תרוץ לסיים אותה במקום ללמוד...

פורסם

מעקב.

מחכה בקוצר רוח לתמונה של אדון דורי..

AMIR85 תמונה מעולה,התאמת בצורה מושלמת את הראש של ליברמן(יחד עם ההבעה)לגוף...הייתי רוצה לראות עוד תמונות..

פורסם

מישהו אמר שאני משתתף? :nixweiss:

אין לי זמן לזה השבוע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים