עבור לתוכן

45 נפשי זה אוטומטי קל"ב?

Featured Replies

פורסם

שתהיה בעניינים קל"ב עד 100 קילומטר מהבית והם ישימו אותך שמה(בבסיס שהכי קרוב ל100) בלי לחשוב פעמיים

• תגובות 31
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבוי לבושה ...

כולם מחפשים רק איך לעשות פחות ...

פורסם

. זכאות לאישור שירות קל"ב תיבדק בהתאם למדדים הר"מ:-

א. למלש"ב יאושר מראש שירות קל"ב, אם ברור, שללא ההטבות הנובעות מכך לפי פקודה זו לא יוכל לתפקד באופן תקין בצה"ל.

ב. לחייל יאושר שירות קל"ב, אם קיים ספק, כי יוכל להמשיך ולשרת באופן תקין בצה"ל ללא אישור זה.

ג. לחייל מקא"ם יאושר שירות קל"ב, אם טובת הפרט ומצבו מחייבים זאת.

5. זכאות לאישור שירות קל"ב תאושר בגלל אחת מהסיבות הר"מ:-

א. סיבות רפואיות -

כאשר רע"ן מיון רפואי או רופא פסיכיאטרי במקרפ"ר יציין במפורש, כי החייל חייב ללון בביתו בגלל מחלתו או בגלל ליקויים גופניים.

אפשר לבקש מהרופא\פסיכיאטר לציין במפורש שאין זה פוסל אותך מלשרת שאופן מלא ותקין בתפקיד זה או אחר שאתה חושק בו.

פורסם

45 נפשי - תפקידים חרא חרא חרא ועוד פעם חרא בנוסף לזה שכולם מסתכלים עליך כקבניסט וכנפל (אני יודע איך אצלי מסתכלים על החבר'ה עם הנפשי והקה''ס

זה שאמר שיש לו סעיף נפשי זה לא אומר כלום , אתה יכול להיות 97 עם סעיף נפשי . מה שנותן לך את ה45 הוא רפואי ולא נפשי .

אני מכיר אחד שהיה בשיריון , קיבל 45 נפשי , שירת בקצין העיר בעיר שלו ושמו אותו אחראי פקסים , אחרי כמה חודשים הוציא 21 כי הוא לא היה מסוגל יותר להמשיך ככה.

מה שאני אומר זה ככה : אל תלך על 45 נפשי , אתה תסבול יותר מאשר 97 בלי שום סעיף. אם הולכים על קב''ן אז צא על 21.

פורסם

45 נפשי - תפקידים חרא חרא חרא ועוד פעם חרא בנוסף לזה שכולם מסתכלים עליך כקבניסט וכנפל (אני יודע איך אצלי מסתכלים על החבר'ה עם הנפשי והקה''ס

זה שאמר שיש לו סעיף נפשי זה לא אומר כלום , אתה יכול להיות 97 עם סעיף נפשי . מה שנותן לך את ה45 הוא רפואי ולא נפשי .

אני מכיר אחד שהיה בשיריון , קיבל 45 נפשי , שירת בקצין העיר בעיר שלו ושמו אותו אחראי פקסים , אחרי כמה חודשים הוציא 21 כי הוא לא היה מסוגל יותר להמשיך ככה.

מה שאני אומר זה ככה : אל תלך על 45 נפשי , אתה תסבול יותר מאשר 97 בלי שום סעיף. אם הולכים על קב''ן אז צא על 21.

ילד אתה חייב לצאת מהסרט שאתה חיי בו !

כי הוא סרט מצוייר ...

אתה מדבר ממש שטויות

עריכה :

אתה יודע אתה מוזמן לאכול את הכובע כי אני דוגמא חייה לכך ..

זה פשוט עצבן אותי התגובה שלך .. מצטער עם אני היה נשמע פוגעני או גזעני ...

והתפקיד שלי הוא חייל כללי במדור מיחשוב אצלנו ביחידה ואני על תקן של מנהל רשת ...

ככה שבתאכלס אני עושה את כול העבודה של המנהלת רשת שלנו ואפילו מה שהיא גם לא עושה אני לא יודע מה מלמדים בקורס של המנהלי רשת

אבל יש דברים שהיא לא יודעת...

ואז מה איך ואללה חרא גוב אההה ? :lol::screwy:

אז רק שתבין שזה לא חייב להיות חרא של גוב זה מאוד תלוי .. איפה אתה יושב ומה אתה שווה לצבא מבחינת הידע שלך ...

וגם לא שזה קשור לפרופיל שלך זה יותר מזל על איזה קצין מיון תיפול ...

פורסם

אני מדבר שטויות ?

טוב יא צעיר

עובד כללי שמרוצה ? על תקן מנהל רשת של תקשוב שמרוצה ? עוד כמה חודשים תבין

פורסם

אני מדבר שטויות ?

טוב יא צעיר

עובד כללי שמרוצה ? על תקן מנהל רשת של תקשוב שמרוצה ? עוד כמה חודשים תבין

מה אני יבין בדיוק ?

ברמת העיקרון אני מרוצה תשמע אין מצב כזה שאתה מרוצה בו מהכול ...

בגדול יש לי תפקיד טוב ...

שהרבה חברה היו רוצים להחליף איתי תפקיד גם עובדי הרס"ר ..

עבודה שאני אוהב וגם עם לפעמים יש קצת עבודה שחורה כמו בכול מקום זה דיי בסדר מצידי ..

מה גם שיש גם דברים שזה כיף לעשות אותם ..

ככה שיש לי עוד זמן לחשוב על זה .. בסופו של דבר טוב לי בלי עין הרע :nono: ;D

פורסם

בתור משהו שהיה עם זימונים לטייס,

ומהנה להנה הורדתי בטיפשותי ל 45 נפשי.

אללללל!!!! תעשה את זה,

זאת תיהיה התקופה הכי משעממת בחיים שלך.

ואם כבר להוריד פרופיל, בשביל תפקיד נורמלי בצבא תשיג פרופיל רפואי.

אגב אני הייתי 45 נפשי קל"ב , גר באיזור המרכז ושיבצו אותי בבאר שבע.

אז אני חוזר אלללללל!!!!!! תעשה את זה

ואם בכל זאת לא מפריע לך לעשות תפקיד בררה ולחיות עםערסים כל ה 3 שנים , (ופעם בשבוע להשתין בכוס בגלל הסביבה שאתה נמצא בה [המבין יבן])

אז לך על זה - כי אתה תיהיה עציץ.

ואם זה מפריע באזרחות - אז לא ... ממש ממש לא.

אם תחפש משרה במשרד הביטחון זה יכול להשפיע , אבל על האזרחות ממש אבל ממש לא.......

(אני עובד בתאגיד גדול מאוד בתחום התוכנה, אז לא נראה לי שזאת בעיה)

פורסם

אוף מעצבן אותי לראות את התגובות של מי שאומר שהפרופיל הנפשי קובע מה יהיה התפקיד בצבא. זה ממש לא נכון. מה שקובע זה לאיזה בסיס הוא יגיע וזה הרבה יותר חשוב מהפרופיל!!!

ואם הזכרתם או בעצם ירדתם על תפקידים מסויימים אז תדעו שמאבטח מתקנים (ש"ג) זה אחלה תפקיד כי אפשר לעשות שבוע שבוע ובשבוע החופשי לעבוד ו/או ללמוד.

מי שחושב שהתפקיד בצבא יקבע מה יהיה איתו אח"כ בחיים הוא ממש בנאדם טיפש. כנ"ל מי שחושב שאופי התפקיד בצבא מרמז על אופי התפקיד בחיים (למשל מי שעובד רס"ר יהיה כך גם באזרחות).

מדובר בתקופה שצריך לעבור אותה אבל לא חשוב מה עושים איתה. במיוחד לא כיום כשרבים יוצאים.

עצה שלי: צא לגמרי כי בלאו הכי זה בזבוז זמן. אם החלטת להישאר במערכת אז תוריד ל-45 ותבקש לעשות שנתיים במקום שלוש!!!!!!!!!

פורסם

כן מאבטח מתקנים זה התפקיד , הלוואי עלי ..

אתה כנראה טיפש בכח .. , ענית תגובה אופיינית לפרזיט ממוצע, כל הכבוד , אפס מאופס זה מה שאתה .....

זה אולי אחד התפיקידים הגרועים שיש , המיץ של הזבל נהיה מאבטח מתקנים.

ויש קשר הדוק בן תפקיד בצבא לבן האופי של הבן אדם , כשתגדל תבין עד כמה שזה נכון.

פורסם

כן מאבטח מתקנים זה התפקיד , הלוואי עלי ..

אתה כנראה טיפש בכח .. , ענית תגובה אופיינית לפרזיט ממוצע, כל הכבוד , אפס מאופס זה מה שאתה .....

זה אולי אחד התפיקידים הגרועים שיש , המיץ של הזבל נהיה מאבטח מתקנים.

ויש קשר הדוק בן תפקיד בצבא לבן האופי של הבן אדם , כשתגדל תבין עד כמה שזה נכון.

אז ככה אניי גיד לךמאבטח מתקנים תלוי איפה אתה נופל מה שכן זה דבר שיכול חרפן הרבה אנשים ... פשוט משתגעים מזה ומה שזה שוחק בטירוף זה ממש לא קל כמו שכולם חושבים

אנשים נישרטים בשכל מזה ... כול מה שאתה עושה זה עובא

עליית משמר ואז מתחילים הטיטורים

יאלה טורניות

שמירה עולה לשמירה ירידה משמירה וככה הלאה אז כן יש לך שעות חופשיות אבל זה שעמום !

ובהרבה מקירים פשוט מחרפן תדעת !

אני אישית מעדיף לעשות משו יותר חומרי ...

פורסם

בכל מקרה ד''ר ביט , אם אתה נפלת טוב עם 45 נפשי זה לא אומר שרוב האנשים נופלים טוב עם זה

פורסם

בכל מקרה ד''ר ביט , אם אתה נפלת טוב עם 45 נפשי זה לא אומר שרוב האנשים נופלים טוב עם זה

רק נדייק זה 45 רפואי עם סעיף נפשי !!!

שלא יהיו כאן טעויות לאנשים אחרים

פורסם

אז מה אתה נדחף לדיון הזה FFS ?

הדבר שבגללו אתה עם 45 הוא רפואי ולא נפשי ולכן אין פלא שיכולת להגיע להיות על תקן של מנהל רשת

אבל מישהו עם 45 נפשי לא מקבל תפקידים כאלה ... פשוט לא סומכים עליו

בקיצור , אם הולכים לקב''ן אז הולכים על 21 כי כמעט כל מי שעם 45 נפשי בסוף הולך להחליף את זה ב 21

פורסם

בקיצור , אם הולכים לקב''ן אז הולכים על 21 כי כמעט כל מי שעם 45 נפשי בסוף הולך להחליף את זה ב 21

לא נכון.

סתם שאלה אישית , עשית צבא בכלל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים