פורסם 2009 ביוני 1316 שנים שלוםאם אני מקבל פרופיל 45 נפשי זה אוטוטמטי מבטיח לי קל"ב או צריך להצטרף אליו סעיף לינת בית?תודה
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים אמור להיות קל"ב ...אבל למה לך כזה פרופיל אתה יודע שזה פרופיל שפוסל כמעט את כול הקורסים מה כול כך רע לך שאתה רוצה את הפרופיל הזה ..?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים ב99% מהפעמים זה יומיות קל''ב אבל זה חרא של פרופיל - אתה תוכל להיות עובד רס''ר\אפסנאי ועוד תפקידים עלובים
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים ב99% מהפעמים זה יומיות קל''ב אבל זה חרא של פרופיל - אתה תוכל להיות עובד רס''ר\אפסנאי ועוד תפקידים עלובים הלווו לא להכליל !!!אני 45 רפואי ואני חייל כללי במדור מחשב אצלנו ביחידה על תקן של מנהל רשת ! אבל שששש.. חח ;Dואני בתהליך של להעלות את הפרופיל שלי וביטול סעיפים ועם אני לא טועה ל45 אין מילואים
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים פרופיל 45 זה לא בהכרח פסול קורסים, פשוט יש הרבה מסלולים שלא זמינים עם כזה פרופיל.רוב הסיכויים שתגיע בסופו של דבר ליחידה שנחשבת קל"ב.
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים יש הבדל גדול בין 45 נפשי לרפואי...יש גם סעיף נפשי .. בגלל שטות שאמרתי בבקום
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים יש גם סעיף נפשי .. בגלל שטות שאמרתי בבקום חח מה כבר אמרת בבקום שהביאו לך סעיף נפשי?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים לשואל המקורי: זה תלוי. אתה יכול להישאר באותה יחידה. לכן אם כבר אתה מוריד ואתה נמצא עכשיו בבסיס סגור ורחוק תוודא עם הקב"ן שיהיו סעיפי הסתגלות או שישחררו אותך לבקו"ם לשיבוץ מחדש. ואל תעיז לעבור קורס צבאי כלשהו!!לי יש 72 והתעקשתי לא לעבור קורס ולכן לא עשיתי כלום בסדיר ולא קראו לי מעולם למילואים.ואל תדאג לגבי אופי השירות. את הדברים האלה מסדרים בבסיס וזה תלוי 100% באישיות שלך. ותמיד אפשר להחליף תפקידים/משרדים בבסיס.אז מה אתם מתלהבים ?לא רוצים לעזור למדינה שלכם ?בכיף רוצים לעזור. כרגע יש חוק חובה לכולם אבל זה בפועל החובה רק ל-50%. אז איפה החובה? זה כמו שרק אתה תשלם מיסים ומע"מ והשכנים שלך לא בלי שום סיבה. איך תרגיש?
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים חח מה כבר אמרת בבקום שהביאו לך סעיף נפשי?זה לא טרויוואלי ...מה אמרתי מה לא אמרתי אמרתי שהיה לי משהו שעדיף שלא הייתי אומר את זה ! כן אני בבסיס פתוח ודיי קרוב לבית ככה שזה קל"ב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.