עבור לתוכן

מה דעתכם על הדיסק הקשיח WD1200JD?

Featured Replies

פורסם

עכשיו אני רואה שטעיתי, חשבתי שקנית את המקסטור 120.

ביי

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עכשיו אני רואה שטעיתי, חשבתי שקנית את המקסטור 120.

ביי

כשביררתי באיזה חנות על המקסטור וגם כמעט קניתי אותו הסתבר שיש עליו רק שנה אחריות אז למה לשלם הרבה כסף ועד לקבל רק שנה אחריות שפה בשלי יש 3 שנים אחריות?

פורסם

הוא לא כל כך יקר

מקסטור 120 ג"ב עם 8 מ"ב - Sata אחריות 3 שנים, עולה 757 שקל

פורסם
  • מחבר

אז יש כניראה כמה יבואנים כי אני בררתי אז אצל צ'יפ מחשבים בראשון שם ההיתי במקרה באיזור והיה לי קצת זמן פנוי אז ניגשתי בררתי ורצו על הדיסק משהו באיזור 820 שקל והיה עליו רק שנה אחריות ומוזר כי יחסית הם זולים את ה 80 ג'יגה עם 8 מגה באפר של WD הם מוכרים ב 512 שזה נדמה לי הכי זול. אבל לא משנה בסוף קניתי ב mypc-center בחולון שזה גם הכי קרוב לי :) קניתי במחיר טוב ואני מקוווה שזאת היתה קניה טובה כי עדיין מתקשה להבחין בביצועים לעומת הדיסק הישן שלי. מה שבטוח הוא שקט והרעש היחד במחשב שלי הוא של המאווררים שלי :D

פורסם

WD ומקסטור שתיהן חברות עם מוצרים טובים מאוד

פורסם
  • מחבר

חחח.... אחי נראה לי שפה כבר הלכת על הפירסום נדמה לי שזה כבר אסור פה או שמע השתנו הכללים של האתר והפורום :)

פורסם

זה פרסום טוב אז הוא לא אסור

אבל כבר לא רלוונטי בגלל שראיתי אותו בנתיים אצל KSP ב 750 ש"ח

לדעתי זו עיסקה די טובה, נפח ענק, ממשק מתקדם וטכנולוגיה של 80 גיגה לפלטה!

פורסם
  • מחבר

כן זה בהחלט כבר לא רלוונטי ובכלל לא לי ולא לך כי כבר שנינו קנינו אתה בעבר אני השבוע דיסק קשיח חדש.

שוב אני באמת מקווה שזאת היתה קניה טובה אני מניח שאולי עם היה לי לוח עם S-ATA משולב בצ'יפסט אולי הביצועים היו יותר טובים אבל כשאני חושב על זה מחשבים שיש בהם דיסק קשיח SCSI הבקר הוא על הלוח או שבא על כרטיס נפרד והוא לא משולב בצ'יפסט כך שזה אותו הדבר כמו שפה חיברתי אותו (הדיסק הקשיח) לבקר S-ATA שיש לי על הלוח (SiliconImage).

פורסם

אם הבקר היה משולב בתוך הצ'יפסט זה היה משנה בביצועים של רייד ואם אתה לא עושה רייד אין הבדל ביצועים בכל מקרה כמו שאמרתי לך מקודם אין הבדל ביצועים בין ATA לSATA.

פורסם
  • מחבר

אם הבקר היה משולב בתוך הצ'יפסט זה היה משנה בביצועים של רייד ואם אתה לא עושה רייד אין הבדל ביצועים בכל מקרה כמו שאמרתי לך מקודם אין הבדל ביצועים בין ATA לSATA.

כלומר הביצועים שלי אמורים ליהיות בדיוק כמו של ATA אולי במקצ יותר טובים.

הבנתי טוב ההפרש מחירים לא רציני בין הדגם ATA לבין הדגם של S-ATA כך שמהפחינה הזאת טוב שלקחתי את S-ATA

פורסם

טוב שלקחת SATA

אני בדעה שלמי שיש את היציאה הזו אסור שיקנה דיסקים פרללים

כבר אמרתי הרבה פעמים בעבר, דיסקים חיים המון שנים ודיסק כמו שקנית יתחבר גם למחשב הבא שלך ולזה שאחריו.

פורסם

.... היום אין שום הצדקה לקנות שום כונן קשיח SATA מסיבה אחת בלבד ( חוץ מהRAPTOR ) : הכוננים הם אותם כוננים כמו הPATA , ההבדל היחיד ביניהם הוא שעל כונני הSATA יש ממיר מPATA לSATA שמשנה את צורת הממשק ...

ההרד דיסק הוא אותו הרד דיסק ,האורך חיים שלו הולך להיות בדיוק כמו של דיסק SATA , אין תוספת ביצועים ( 3 אחוז במקרה הטוב לא ממש נחשב ) , ובשביל כבל דק לשלם עוד כ-100 שקל ....

תעשו לי טובה

עד שהדור השני של SATA לא יצא לשוק , אין מה להסתכל לכיוון בכלל .

פורסם
  • מחבר

עד כמה שידוע לי זה דיסק קשיח SATA לכל דבר ואין בו שום ממיר בין ATA ל S-ATA הראשונים ראשונים שיצאו לשוק בהחלט אתה צודק היו פשוט עם מתאם כזה (בקר שמתאם בין ממשק ATA ל S-ATA) אבל החדשים של היום כמו שלי או כמו הרפטור הם S-ATA לא איזה ATA עם מתאם.

פורסם

הוא התכוון שהדיסק זהה לדיסק פרללי רק ששמו לו בפנים מתאם מפרללי לסיריאלי.

כמובן שזה נתון חסר חשיבות שאוהבים לנפנף איתו שכן המתאם (באם אכן קיים בדיסק שלך) הוא אלקטרוניקה נטו והדיסק הוא פיזיקה נטו

ככה שתמיד החלק האלקטרוני יהיה מהיר בהרבה מהדיסק ועובדה שבכל המבחנים הסיריאלי מהיר יותר.

כמו שאמרתי, חסר חשיבות לחלוטין.

פורסם

הוא היתכוון שיש ממיר ATA TO SATA {שבא עם ה NF7-S}

sata.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים