עבור לתוכן

מה דעתכם על הדיסק הקשיח WD1200JD?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם הסדרה החדשה של WD סדרת ה JD שווה ?

אני רוצה דיסק קשיח שיתן לי ביצועים בנושא של ישומי גרפיקה ווידאו וכמובן בפעילות שותפת של המחשב ומערכת ההפעלה.

עכשיו אני חשבתי גם על הכיוון של ה RAPTOR השאלה האם אולי ה JD יותר כדאי.

אודה לעזרה בנידון.

נ.ב. אני יכול לעשות RAID בלוח שלי הן של ATA והן של S-ATA

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WD1200JB זה הדגם של ה120ג'יגה עם 8מגה.

הוא דיי מומלץ פה {במיוחד ה80 גיגה-תקציב} אבל אם אני לא טועה אז המקסטור יותר מהיר.

בקשר לרפטור הוא רק 36 גיגה, אז תחשוב על זה.

*עריכה* JD זה כונן מסוג SATA.

התבלבלתי קצת :P

בקשר לשאלה שלך, אז אם אני לא טועה אז הSATA {חוץ מהרפטור בגלל מהירות הדיסק} לא נותן שיפור בביצועים.

פורסם

כונן מעולה. מאוד מאוד מומלץ..

ויאיר, המאקסטור לא ממש מהיר יותר. הוא ATA133 והווסטרן הוא ATA100 - ההבדל מזערי ולא מורגש בכלל!

פורסם

The Shark, חשבתי שהוא מדבר על הרד-דיסק בחיבור IDE, אז לפי הביקורת {באתר} המקסטור יותר מהיר {אני מתכוון להרד-דיסק מסוג IDE}

פורסם

אולי קצת מהיר יותר אבל הרבה יותר מרעיש מהWD.

יש לי ATA133 של מקסטור וזה הדבר היחיד שאני שומע שמזמזם לי במחשב

פורסם

תקנה רק דיסקים סיריאלים הפרללי מת.

המלצתי לחבר לקנות עם המחשב החדש שלו דיסק 80 סיריאלי של מקסטור ויצא לו דיסק מהיר ושקט.

הכבלים של הסיריאלי לא חוסמים איוורור מכווןן שהם ממש זעירים.

בעתיד אפשר יהיה להעביר אותו בלי שום בעיה למחשב חדש.

פורסם

בעתיד אפשר יהיה להעביר אותו בלי שום בעיה למחשב חדש.

רק כמה חבל שאתה לא יכול להבטיח זאת, הא?

ולנושא.. אני הייתי בוחר ב-2xWD800JB. מהי דעתך, Meshorer?

פורסם
  • מחבר

אני כניראה אולי אקנה באיזה 740 שקל את ה WD 120GB JD 8MB BUFFER S-ATA

פורסם

A Raid mirroring array would be obviously much faster but will give half the capacity and cost more.

I think the 120 gb would be a better choice

פורסם
  • מחבר
:) בקיצר בשעה טובה אני מקווה קניתי אותו והתקנתי אותו נראה שזה נחמד מאוד ביינתים עוד לא ראיתי כאלו ביצועייים אבל עם יש לי מישהו הצעות לבדיקה וכ"ד אני אשמח לשמוע.
פורסם

לפני שקניתי את הכונן שלי שהוא 120JB היה לי במשך יומיים 120JD כי התלבטתי אם לקנות אותו ולא ממש האמנתי לביקורות שאומרות שהSATA בכלל לא משפר ביצועים, אבל לאחר בדיקה אישית נוכחתי לדעת שבאמת אין הבדל בין הכוננים רק הממשק שונה וזה לא שווה את התוספת הכספית שדורשים על זה.

ואם אתה עובד בעריכת ווידיאו וממש רוצה מהירות אז כדי לך כבר לקנות עוד אחר ולעשות RAID למרות שזה יקר.

בכל מקרה תתחדש. ;)

פורסם
  • מחבר

לפני שקניתי את הכונן שלי שהוא 120JB היה לי במשך יומיים 120JD כי התלבטתי אם לקנות אותו ולא ממש האמנתי לביקורות שאומרות שהSATA בכלל לא משפר ביצועים, אבל לאחר בדיקה אישית נוכחתי לדעת שבאמת אין הבדל בין הכוננים רק הממשק שונה וזה לא שווה את התוספת הכספית שדורשים על זה.

ואם אתה עובד בעריכת ווידיאו וממש רוצה מהירות אז כדי לך כבר לקנות עוד אחר ולעשות RAID למרות שזה יקר.

בכל מקרה תתחדש. ;)

ההבדל הכספי בין השנים הוא אולי 30$ כך שזה ממש לא משמעותי.

פורסם

אני מקווה שאתה נהנה ממנו

שמעתי שהוא שקט מאוד

פורסם

זה בדיוק אותו הכונן כמו ה JB רק הוא SATA ולא ATA100 כך שהרעש שהוא מפיק זה אותה רמה כמו של ה JB.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאתה נהנה ממנו

שמעתי שהוא שקט מאוד

ביינתים לא נכחתי לראות כאלו הבדלים בינו לבין ה SEAGATE BARCUDA III 20GB 2MB BUFFER 7200RPM IDE שהיה לי מקודם אבל נראה כנראה שלא שמתי לב מספיק טוב בכל אופן אני מקווה שהוא גם שווה את הכסף שאני משלם עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים