פורסם 2009 ביוני 1316 שנים זאת תקופת יובש למשחקי מחשב..אני מת משעמום בבית...רציתי לדעת אם בכל מקרה יצא איזה משחק שיצא בזמן האחרון ששווה לשחק בו?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים http://store.steampowered.com/app/1250/קניתי ולא מתחרט...אולי הוא נראה כמו זיוף של L4D, אבל יש בו משהו קצת יותר מהנה.גם הוא משחק קו-אופ נחמד ביותר...
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים לך לחדר כושר, תצא עם חברים, אני אישית חושב שעדיף לשחק במשחקים כשיש מבחר גדול ואיכותי......אם אתה כ"כ משועמם אז נסה את COMPANY OF HEROES, יביא לך משו כמו 20 שעות הנאה
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים בתקופה של יובש, מומלץ להכיר את כל המודים הטובים, במיוחד ל-HL2.איזה מודים יש ל HL2??אני מחפש בנרות כבר קצת נמאס לי מהמשחק הזה...
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים have fun המומלצים שלי: Pirates Vikings and Knights 2 Minerva Rock 24 Zombie Stress Zombie Panic Source Insurgency DIPRIP
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים אם אתה רוצה אני יכול להביא לך שתשחק בחשבון שלי ב L4D אני לא נוגע בו בזמן האחרון יש לי חשבון אחר גם ב TF2
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים have fun המומלצים שלי: Pirates Vikings and Knights 2 Minerva Rock 24 Zombie Stress Zombie Panic Source Insurgency DIPRIP איזה שמח עשית אותי עכשיו... גרמת לי להתקין שוב את המשחק ולנצל ממנו עוד קצת תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.