עבור לתוכן

המלצה לשירים בעלי סולו גיטרה מעולה

Featured Replies

פורסם

canon in D

פשוט מנגינה מדהימה בגיטרה וגם בלי הדבר היחיד שאני יכול לשמוע גם בתור מוזיקה קלאסית.

פורסם

כמה עצוב... אנשים ש"מנגנים" קנון ולא יודעים מזה זה :-\

פורסם
אם מעניין אותך משהו חדש- תנסה את Captain Beyond וIron Butterfly...

מעניין, אני אבדוק אותם.. (אני מאוד אוהב שירים מהאלבומים הראשונים של deep עם הזמר הזה).

אוקי אז אתה יכול להמליץ על שירים/אלבומים ספיציפיים של הלהקות שכבתי קודם (ואז כבר אז גם שירים של Dio)?

בזמנו הכנת 'פליליסט אולטימטיבי של שירי רוק' והמלצתי לך על הרבה שירים.. מה קרה אם הרשימה הזו?

פורסם

ג'ון פטרוצ'י. הוא הגיטריסט של DT ואלבום הסולו שלו מדהים. תתחיל מ GLASGOW KISS

פורסם

מעניין, אני אבדוק אותם.. (אני מאוד אוהב שירים מהאלבומים הראשונים של deep עם הזמר הזה).

אוקי אז אתה יכול להמליץ על שירים/אלבומים ספיציפיים של הלהקות שכבתי קודם (ואז כבר אז גם שירים של Dio)?

בזמנו הכנת 'פליליסט אולטימטיבי של שירי רוק' והמלצתי לך על הרבה שירים.. מה קרה אם הרשימה הזו?

הרשימה התעדכנה קצת מאז... לא זוכר בדיוק במה, אבל זה more of the same...

ואני גם אוהב את הזמר הראשון של DP... הוא נתן להם גוון עמוק יותר של בלוז, וגם בתקופה שלו ההשפעה של בלקמור לא הייתה כל כך חזקה והקלידן שלהם תפס יותר קטעי סולו...

dire straits- האוסף של סולטאנז אוף סווינג... לפי דעתי מסכם יפה את כל מה שטוב בהם ;)

קינקס גם יש לי כמה אוספים... לא ממש התחברתי לאלבומים שלמים שלהם...

סטונז- כל האלבומים מ66' (אפטרמאת') ועד 70' לפי דעתי מצויינים... יש עוד כמה פה ושם, אבל בעיקר אלה

קרים- Wheels Of Fire לפי דעתי הכי טוב, אבל בגדול אני אוהב הכול :)

יארדברדס- Roger The Engineer וכמובן For Your Love

דיו- Sacred Heart והולי דייבר.... המאוחרים יותר משנעים לי יותר מידי כמו ניסיון לשחזר את ההצלחה של אלה ושל התקופה שלו בריינבו ובלאק סאבאת'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים