עבור לתוכן

C2D או I7????

Featured Replies

פורסם

אורי, אז יופי אז קנית I7 ועכשיו תעשה הכל כדיי להוכיח שזה קנייה מוצדקת? זה לא, מה לעשות שהישראלי לא אוהב לצאת פראייר.

מהשוואה שאני עשיתי ומהרבה שראיתי, כל השקעה מעבר לE8000 היא יותר ממיותרת

1+ :xyxthumbs:

Absolutely

פורסם

אבל אתם לא לוקחים בחשבון שאם הוא קונה היום מעבד C2D או C2Q הוא תקוע עם סוקט לא מתאים ובעתיד הוא יצטרך להחליף גם לוח ואולי גם זכרונות.

יכול ליהיות שבשקלול כזה כבר עדיף ללכת על הi7.

שוב, זה גם תלוי לאיזה לוח הוא מכוון (מה המחיר שלו) ומתי בערך הוא מתכנן לשדרג בעתיד (כי אולי גם ככה הוא כבר יצטרך להחליף לוח)

זה לא פוסק לאף צד, אבל זה בהחלט משהו שצריך לקחת בחשבון.

פורסם

אורי, אז יופי אז קנית I7 ועכשיו תעשה הכל כדיי להוכיח שזה קנייה מוצדקת? זה לא, מה לעשות שהישראלי לא אוהב לצאת פראייר.

מהשוואה שאני עשיתי ומהרבה שראיתי, כל השקעה מעבר לE8000 היא יותר ממיותרת

שים-לב! המלצה שלי היתה למשחקים Q9550, ולא I7.

כפולי הליבה מתאימים למערכות תקציב מוגבל, עדיף למי שיכול כבר להשקיע במרובעי ליבה.

רוב הגיימרים על המחשב עושים עוד דברים מעבר למשחקים, אני ממש לא מבין את הקטע... "מחשב למשחקים".

פורסם

אה אז רגע... כפול ליבה לא יתאים לאופיס? לאינטרנט? או אפילו לעריכת תמונות? יתאים בעבוע.

בזאת אני חושב שכדאי להפסיק להגיב פה לפחות כל מי שמכבד את החוקים כי דיון ליבות כבר ישנו. וגם סטיקי חמוד שאני העלתי

פורסם

דורי גם אין ממש צדק לקנות Q9550 כי זה עולה אותו מחיר פחות או יותר כמו ה920

ובאמת המחשב עם הC2D 8400 יחזיק גם ל איזה שנה שנתיים

אז אין ממש טעם לקנות Q9550 או 920 אם אתה לא צריך את זה

פורסם

דורי גם אין ממש צדק לקנות Q9550 כי זה עולה אותו מחיר פחות או יותר כמו ה920

ובאמת המחשב עם הC2D 8400 יחזיק גם ל איזה שנה שנתיים

אז אין ממש טעם לקנות Q9550 או 920 אם אתה לא צריך את זה

השוואה שלך לא נכונה, ל-I7 צריך לוח X58 וזכרונות DDR3, זה מגדיל את הרכישה ב-1000 ש"ח.

פורסם

לא בדיוק נכון , לוח x58 עולה רק כמה מאות יותר מלוח high end של 775 (לפעמים אפילו פחות) ונותן יותר ,ובכלל המעבד הכי חלש כרגע לסוקט 1366 (ה920 ) יותר חזק מהמעבד הכי חזק לסוקט 775 ועולה חמישית מימנו .

פלוס זכרונות ddr 3 היום כבר לא עולים כל כך הרבה לכן זה הופך את הרכישה ליקרה מעט יותר ,ולחזקה יותר מאשר רכישה של לוח x48 או p45 טוב ושל q9550 .

בגדול עם יש לך את הכסף קנה את ה i7 .

פורסם

Q9550 כבר ממש לא משתלם, הוא יקר (1400 שקל בערך, בד"כ קצת יותר), צריכת ההספקת שלו נמוכה רק ב10-30 וואט במאמץ שזה לא משמעותי, ופליטת החום שלו גם לא כזאת נמוכה... וההבדל של הSSE 4 בכלל לא משמעותי לרוב המשתמשים. לא שווה לדעתי הבדל של 500 שקל מה-Q6700.

חוץ מזה, יש גם את AMD, שיש להם אחלה מעבדים וגם יכולת לשדרוג עתידי. אני מליץ עם AMD 720\710.

אלכס - לא צריך לעשות השוואה ללוח היי אנד, הוא לא צריך אחד כזה. נכון שאין לוחות שהם לא היי אנד לCI7, אבל לוקחים את המינימום הנדרש, כל הרעיון הוא להוציא כמה שפחות.

פורסם

השוואה שלך לא נכונה, ל-I7 צריך לוח X58 וזכרונות DDR3, זה מגדיל את הרכישה ב-1000 ש"ח.

נכון אתה יכול לקנות לוח ב500 שקל לQ9550

אבל לא עדיף כבר לקנות I7 עם תוספת לוח של 500 שקל ולא להיתקע עם סוקט שמת?

ולדעתי עדיף כבר לקנות מעבד AMD שהסוקט לא מת ויש אפשרות שידרוג בעתיד

וזה גם למה אני קניתי AMD

פורסם

נכון אתה יכול לקנות לוח ב500 שקל לQ9550

אבל לא עדיף כבר לקנות I7 עם תוספת לוח של 500 שקל ולא להיתקע עם סוקט שמת?

ההשוואה שלך לא נכונה, ההפרש לא קרוב להיות 500 שקלים.

פותח הת'רד..

ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום

פורסם

כיופ אפשר לקנות לוח ב950 שקל אפילו לI7

והזיכרונות כבר לא כל כך יקרים ועולים 300-350 שקל לקיט של 3GB או 4GB.

פורסם

סבבה, הלכת על הלוח הזול ביותר. אז ביחס ללוח הזול ביותר ל-LGA 775, ההפרש הוא 700 שקלים.

אצל הזיכרון יש הפרש נוסף. אפשר לקנות קיט 4GB DDR2 ב-260 שקלים. בכמה אתה יכול למצוא 4GB DDR3?

פורסם
  • מחבר

אז?? שווה להשקיע את התוספת של ה1000 שקל האלה בישביל הI7??

פורסם

כן אם אתה קונה את המחשב בתקציב ממש גבוה, אחרת לא. כל עוד לא מושק הCI5 עם התושבת שלו, הX58 על אף שהוא צ'יפסט מצוין, הוא סיכון להישאר בלי יכולת שדרוג בהמשך בגל התושבת S1366 שמיועדת למעשה רק למעבדי יקרים כי לטענת אינטל, היא עצמה יקרה אני לא חושב שזה מבריק לקנות מחשב כזה אלא אם אתה רוצה את המחשב הכי חזק שניתן לקנות כיום ויש לך את הכסף לקנות אותו.

פורסם

אז?? שווה להשקיע את התוספת של ה1000 שקל האלה בישביל הI7??

נתבקשת לערוך את כותרת הדיון על פי החוקים ולא נענית:

הדיון ננעל.

בשביל שהדיון יפתח תצטרך לשלוח לי הודעה פרטית בה אתה מסכים לציית לחוקים הכ"כ פשוטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים